Saturday, December 20, 2014

Bijuterii de exceptie din pasta fimo

http://www.gemsale.ro/157-fimo-professional
Aveti idee cate minunatii pot face cele doua manute pe care le aveti dotare? Nu va trebuie decat imaginatie, putin talent, documentatie si materialele necesare. Azi vreau sa va vorbesc despre pasta FIMO professional, la prima vedere veti fi tentati sa spuna ca seamana cu plastilina pe care o modelati in copilarie, nici nu sunteti prea departe de adevar daca stau bine sa ma gandesc, doar ca aceasta pasta profesionala este mai usor de modelat si ceea ce este mai important nu este la fel de sfaramicioasa, iar noi putem opta pentru o multime de nuante, pentru culori fosforescente sau cu sclipici, in functie de cum dorim sa arate obiectul modelat.

In cazul in care pasta de modelaj s-a intarit, cu Fimo Mix Quick ii puteti reda plasticitatea dorita. In plus, nici nu trebuie sa detineti arta modelajului in totalitate. Credeti ca eu sunt maestra in acest domeniu si de aceea ma incumet sa fac cercei, inele, brose, martisoare si alte minunatii? Nicidecum, am matrite FIMO deosebite care ma ajuta sa-mi depasesc limitele si accesorii FIMO potrivite.

Pentru ca la randul meu am citit si eu ca daca vreau ca produsul final sa isi pastreze forma sa-l tin la cuptor vreme de jumatate de ora, iar temperatura acestuia sa fie intre 110 si 130 de grade, urmez intocmai indicatiile primite. Eu le bag la cuptorul de bucatarie si mi-am cumparat un termometru incorporat pentru bucatarie ca sa pot sa am o siguranta deplina in ceea ce priveste temperatura. O data ce produsul a fost bagat la cuptor, pasta se intareste si nu mai poate fi modelata, rezista la apa si nu se decoloreaza. In functie de ccea ce doresc sa creez, o pictez sau nu cu culori acrilice, iar daca vreau sa-mi fac bijuteri folosesc un adeziv rezistent ca sa le pun accesoriile metalice.

 Iata cateva idei:
   Nu se stie niciodata ce talente ascunse aveti, asa ca va urez spor la modelat!

7 comments:

  1. FIMO este distractiv, m-a batut gandul sa ma apuc si eu, imi plac mult culorile si modelele pe care le poti realiza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu esti indemanatica, pentru tine nu ar fi o problema sa modelezi :)

      Delete
  2. Daaaa,cu manutele astea doua se pot face multe,multe lucruri minunate...doar rabdare si talent ca al tau sa am :)))

    ReplyDelete
  3. Am castigat recent un set fimo si abia astept sa il primesc . In ultima perioada insa m-am indragostit de tehnica soutache ( parca asa ii zice

    ReplyDelete
  4. daca realizezi ceva sper sa fiu prima care cumpara de la tine :D
    pupici

    ReplyDelete