Thursday, December 11, 2014

Blogger cu carte de vizita

Cred ca multi dintre voi stiti ca luna trecuta am intreprins o activitate de cateva zile care m-a ajutat sa cunosc persoane noi, deosebite. Mi-a prins bine aceasta iesire din rutina, am ras, am glumit si am vorbit despre tot ceea ce ne-a trecut prin cap in incercarea de a ne cunoaste putin, dat fiind faptul ca ne-am petrecut mai bine de 16 ore in acele zile impreuna.

Din plictiseala sau din prea mult chef de vorba, am ajuns sa vorbim si despre blogul meu, insa cand o doamna draguta mi-a cerut sa scriu pe foaie adresa blogului ca sa-mi poata face o vizita si sa fie la curent cu noutatile postate de mine, m-am simtit prost,  am simtit ca sunt un blogger fara identitate, fara carte de vizita. Mi se parea mult mai frumos si elegant sa inmanez un cartonas personalizat... Din greseli invata omul insa, pentru ca din acel moment am stiut un lucru, ca trebuie sa gasesc ceva care sa ma reprezinte in totalitate si am gasit carti de vizita de lux. N-am vrut sa fac nici un compromis, mi-am ales cele mai luxoase, dar in acelasi timp extravagante carti de vizita cu Folio.

Imi plac lucrurile mai clasice, care ies in evidenta prin bust gust si care au acel lucru menit sa le scoata din anonimat. Atat in alegerea hainutelor cat si in a acestor mici ajutoare cartonate cred ca am stat foarte mult sa ma gandesc la grafica lor, la  ceea ce vreau sa transmit, dar inca nu am gasit un logo care sa ma caracterizeze, asa ca daca aveti idei, sugestii, le astept cu mare drag.

4 comments:

  1. Buna idee draga mea ,eu nu ma pricep la lucrurile astea,dar poate te ajuta sfaturile de aici: http://profiblogger.ro/logo-uri-blog/ , multi pupici si o imbratisare calda :*

    ReplyDelete
  2. Au stil, intr-adevar! Chiar ar trebui sa avem carti de vizita cu blogul, lasa impresia de profesionalism.

    ReplyDelete
  3. Si eu am fost la un eveniment unde oamenii au facut schimb de carti de vizita si eu m-am simtit prost ca nu aveam o carte de vizita care sa ma reprezinte.

    ReplyDelete