Friday, December 19, 2014

Din respect pentru casa aleg Mobila-Ghencea


Ce este casa pentru mine? E un proiect drag sufletului meu, este locul in care sunt artistul propriei mele vieti, in care-mi repictez  zi de zi lista de prioritati, imi traiesc bucuriile, implinirile si neimplinirile, as putea chiar s-o numesc confidentul meu tacit sau oaza mea de liniste, de relaxare.

Tocmai din aceste motive si din respect pentru casa mea, intentionez sa-mi achizitionez un mobilier pe masura ei. Toata lumea poate citi in glasul meu atunci cand o descriu entuziasmul, visele si sperantele mele legate de ea, pentru ca poate am omis sa va spun, dar este o constructie noua, cladita dupa viziunea mea si a sotului. Nu am multe asteptari, vreau un camin calduros, armonios si primitor, iar design-ul interior pentru care o sa optez e unul modern si simplu in acelasi timp. Partea care-mi place cel mult la ea e livingul mare ce da senzatia de spatiu luminos si aerisit, iar cea mai mare parte a timpului o petrec in aceasta incapere. Recunosc ca mai sunt atat de multe de facut, de asezat inauntrul ei ca sa fie un adevarat camin. In primul rand trebuie sa-i cumpar copilului meu un dormitor de tineret, sa-mi iau o masa de living extensibila si vreau sa schimb acele scaune de bucatarie vechi si deprimante cu altele care sa ma faca sa ma asez cu drag pe ele.

Zi de zi am cautat in pliante, reviste, magazine, dar nu am stiut ca voi gasi ceea ce-mi doresc online, totul intr-un singur loc faurit parca in functie de dorintele mele, Mobila-Ghencea.ro. In primul rand m-a atras gama variata de produse pentru toate gusturile si toate buzunarele, pe care am gasit-o acolo. De obicei ma uit si la finisaje, iar felul in care se imbina la colturi, ma face sa o cataloghez ca fiind de calitate.

Dupa ce m-am consultat cu restul familiei, inclusiv cu piticul nostru, si am triat din modelele favorite astfel incat sa ne multumeasca pe toti alegerile finale, am reusit sa ne decidem asupra urmatoarelor produse:

http://www.mobila-ghencea.ro/index.php/mobilier-dormitor.html





Un prim pas a fost facut, am dat comanda, iar tot ceea ce pot sa fac e sa ma trezesc dimineata gandindu-ma ca am un motiv in plus sa zambesc si sa ma simt ACASA...

17 comments:

  1. Mobila de dormitor imi place mult.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si noua ne-a placut mult, am vazut ca sunt in trend aceste modele :)

      Delete
  2. Trebuie sa ma uit si eu pe siteul lor, urmeaza sa-mi mobilez casa.
    Pupici :*

    ReplyDelete
  3. imi plac mesele si scaunele foarte mult

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sincer, noi mai mult de scaune eram interesati, dar apoi ne-am dat seama ca si copilul vrea propria camera si uite asa au aparut si celelalte pe lista :)

      Delete
  4. Nu stiam de ei :) ma uit acum pe site <3
    Foarte frumoasa! <3

    ReplyDelete
  5. Nu as refuza nimic si din ce am vazut pe site . Imi plac, imbina utilitatea cu frumosul .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este, mie intotdeauna mi-au placut mai mult lucrurile simple decat cele extravagante. In plus, nu se vor demoda niciodata :)

      Delete
  6. imi place site-ul, toate imi plac....

    ReplyDelete
  7. Am vizitat site-ul si am vazut foarte frumoase produse de mobilier, cine stie in viitor am sa cumpar si eu.

    ReplyDelete
  8. Doamne da sa castig la loto :)))))....ne mobilam amandoua :D

    ReplyDelete
  9. wow!! chiar ai ales ceva fff frumos :*
    imi doresc si eu tare mult o mobila, pat nou, o bucatarie noua.....
    pffff cine stie cand va fi asta? :(
    pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa eram si noi, dar am zis sa ne stabilim prioritatile. Facand un calcul simplu, ne-am dat seama ca multe cheltuieli erau inutile...

      Delete