Thursday, December 18, 2014

Idei de cadouri pentru angajati si parteneri de afaceri

Astazi sunt foarte fericita. De ce? Pentru ca Mos Sefu' a adus o multime de cadouri corporate pentru angajatii cuminti. Se pare ca toti am meritat minunatele bunatati, din moment ce nu l-a uitat pe nici unul dintre noi. Bucuria mea vine probabil si din cauza ca incep sa simt miros de vacanta si de sarbatori petrecute in familie. In ciuda faptului ca nu zaresc neaua nici cu binoclu, nu-mi pierd speranta ca-si va face aparitia curand si ca magia Craciunului o sa fie astfel completa. Abia astept sa ma relaxez si sa-mi petrec timpul cu familia, in felul acesta voi avea bateriile incarcate pentru inca un an.

Visand cu ochii dechisi la relaxare, mi-a scapat un amanunt, in acest weekend ma viziteaza soacra-mea... Numai relaxare nu scrie pe mine, nu din alt motiv, dar trebuie sa o primesc cu ceva bun ca sa nu creada ca are o nora ce-i flamanzeste odorul si tot framantandu-ma eu ce si cum sa fac, imi fixez privirea asupra superbelor cosuri cadou de sarbatori si dintr-o data imi vine o idee nastrusnica, dar salvatoare. Nu, nu o sa-i dau cosul! Doar nu sunt nebuna sa-i dau atatea bunatati! Imediat va dezvalui despre ce e vorba, dar mai intai sa va arat ce contine cosul primit, ca sa intelegeti mai bine.


http://www.karingifts.ro/cosuri-cadou-craciun/
 Vedeti voi cozonacul acela? Nu-i asa ca pare facut de casa? Iata ideea mea! Inainte cu 5 minute de vizita, o sa bag acest cozonac extrem de aratos in tavita destinata lui, il las cateva minutele in cuptor, cat sa imprastie prin casa un miros delicios de cozonac proaspat facut si o s-o impresionez cat pentru luna. Credeti ca o sa se prinda? Eu cred ca nu, nici bunica mea nu s-a prins cand mama mea a facut acelasi lucru, desi e experta in cozonaci. Parca vad si in aceasta clipa cum laudele ei o faceau pe mama sa se simta putin vinovata, din cauza acestui subterfugiu aplicat unei fiinte incaruntite careia de altfel ii este atat de draga, soacrei ei bineinteles.

Pralinele mele favorite cu cirese si coniac, fursecurile, globuletele, lumanarea de Craciun si vinul rosu sec si savuros s-au regasit in acest dar excelent, iar aceasta uniune trebuie sarbatorita fara indoiala, ramane de vazut in ce mod.

Pentru ca pe mine m-a facut extrem de fericita acest cadou simbolic primit la locul de munca, recomand oricaror reprezentanti ai diverselor firme sa ia in calcul aceste cadouri diferite si sa le ofere angajatilor sau partenrilor de afaceri, cu ocazia Craciunului, cosuri deosebite personalizate in functie de bugetul pe care vor sa-l aloce acestora si de preferintele lor sau sa aleaga una din variantele disponibile pe site-ul Karin Gifts, cu cat vor comanda mai multe cosuri, cu atat de mai mare va fi discount-ul de care vor beneficia. Un lucru e cert, destinatarii lor vor fi incantati.

Nimic nu e mai placut ca pe langa urarile de bine, sa primesti un cadou deosebit menit sa-i bucure atat pe adulti, cat si pe copii, iar pentru asta exista Karin Gifts!

7 comments:

  1. Eu i-as lua mamei mele cosul Pure de aici http://www.karingifts.ro/cosuri-cadou/cos-cadou-pure-384.html . E mai ieftin si arata delicios. Bineinteles ca si eu o sa ma bucur de el ;)

    ReplyDelete
  2. :)) Prima data am dat de Cos cadou Red Magic , m-a atras denumirea . Cand am vazut pretul , am zis "Dumnezeule .. 3/4 din pensia mea . Am insistat si am mers direct la cadourile de Craciun si intr-adevar sunt cadouri ptr toate buzunarele si foarte frumoase .Frumos gest din partea angajatorului

    ReplyDelete
  3. Drăguț si delicios de bun.

    ReplyDelete
  4. :)))))))) taci tu ca vine si te va lauda de nu o sa le poti duce laudele :)))))
    cauta ea nod in papura :D cunosc sentimentu` muuuult prea bine :)))
    si eu i`as da un cos.... da sa se puna in el si sa se duca la targ :))))))))))))))

    frumos cadou ai primit laudat fie Mos Sefu` :D si eu am primit 150 de lei :D
    pupici :*

    ReplyDelete
  5. Astea da cosuri cadou,eu i-am facut prietenei mele anul trecut de Craciun ceva asemanator,a fost super incantata :)

    ReplyDelete