Friday, December 12, 2014

Munca poate fi distractiva cu Fungadgets

Se spune ca atunci cand faci ceva din tot sufletul nu mai percepi obstacolele. Ceea ce fac acum e cel mai potrivit pentru mine, insa din cauza job-ului in fiecare zi am aceasi problema, aceasi durere de spate si de umeri, probabil si din cauza ca munca mea e de asa natura incat trebuie sa stau ore in sir la calculator, iar ca si cum asta nu ar fi de ajuns, cand ajung acasa ma relaxez intrand pe mail, pe retelele de socializare si scriind articole pe blog, asadar spatele meu nu are timp de relaxare.

Din cauza serviciului suprasolicitant si sotul meu intampina aceasta problema, asa ca mi-a traznit prin cap o idee. Ce-ar fi sa-i fac cadou o husa de masaj? Astfel, atunci cand se va opri din condus pentru a-si vizita clientii, se va putea bucura de ea simplu si eficient doar conectand-o la bricheta masinii. Vine vorba intre noi, dar acest cadou de Craciun, nu e pentru cine se daruieste in mod special, e pentru cine se nimereste, inclusiv pentru mine. Pana la urma urmei mi-ar pinde bine si mie un masaj actionat doar de o apasare de buton sau ca sa fie toata lumea multumita, putem face cu randul o zi o iau eu la serviciu si o zi el, astfel munca o sa fie distractiva pentru amandoi. Glumesc, cum sa-i imprumut cadoul!? Nu datorita faptului ca mi-ar displacea, dar nu ar fi politicos din partea mea mai ales ca pe langa husa, voi primi si un aparat de masaj cu infrarosu pe care mi-l voi face cadou mie insami. Astfel, toata lumea va fi multumita si impacata, gata de o noua zi in care sa-si exercite munca cu drag si asta doar pentru ca Fungadgets vine in intampinarea noastra cu cele mai reusite idei de cadouri.  Tot ce ne va mai ramane de spus este: "Adio stres, adio oboseala, de acum nu mai e loc de leneveala..."

http://www.fungadgets.ro/blog/idei-de-cadouri?utm_source=blog14&utm_medium=post&utm_term=blogatu&utm_content=post_idei_de_cadouri&utm_campaign=[anfreutza]


Faceti-va si voi viata mai usoara daruindu-i persoanei iubite sau voua insiva cadoul potrivit!

27 comments:

  1. Super cadou,sigur se va bucura sotul tau :)

    ReplyDelete
  2. Un sfat f. bun <3

    ReplyDelete
  3. I-am cumparat sotului si e foarte multumit :)

    ReplyDelete
  4. Super cadou,e ideal pt iubi dar si pt mine!

    ReplyDelete
  5. Foarte practic si necesar cadoul,sigur se va bucura sotul tau.

    ReplyDelete
  6. cadouri frumoase pentru intreaga familie

    ReplyDelete
  7. As dori sa fie al meu,,multumesc.

    ReplyDelete
  8. FOARTE BUNA IDEE .andutu alex fb

    ReplyDelete
  9. Ramona Daniela SculschiDecember 16, 2014 at 2:36 AM

    Super!

    ReplyDelete
  10. Un cadou minunat
    alina costea

    ReplyDelete
  11. super cadou
    elena costea

    ReplyDelete
  12. O gramada de chestii dragute pe site :D

    ReplyDelete
  13. asa da cadou ,super

    ReplyDelete