Wednesday, December 17, 2014

Vreau doar cadouri de top

Of, am atatia mosi Craciun ca nu stiu cum o sa fac fata la atatea cadouri anul asta! Dar eu va zic, anul asta nu mai accept orice, vreau doar cadouri de top si de unde din alta parte daca nu de pe top-cadouri.ro? Asa ca dragi mosi ati face bine sa va notati, pentru ca anul asta o sa fac nazuri. Trebuie sa-mi indepliniti aceasta dorinta, pentru ca si eu am fost o mamica grijulie, o sotie iubitoare, o fiica si o sora buna.

Vreau ceva care sa ma binedispuna ori de cate ori il zaresc si care sa-mi fie util in acelasi timp. Dar ce? Nici eu nu prea stiu, lesne de inteles, pentru ca am vazut atatea cadouri haioase, incat nu ma pot hotara, dar voi o sa stiti ce sa alegeti, doar ma cunoasteti mai bine decat ma cunosc eu, cel putin asa afirmati. Sa vedem: sunt o fire copilaroasa, plina de viata, imi plac lucrurile care ma ajuta sa ma pastrez frumoasa in ochii vostri, imi plac glumele bune, imi ador familia si imi place sa gatesc din cand in cand, pentru ca alteori o fac doar pentru ca trebuie.

Stiu! Am gasit un prim lucru perfect pentru mine, in felul asta va usurez si voua cautarea...
Imi place Oglinda Smiley, e micuta, e cocheta si imi va aminti ca ori de cate ori ma privesc sa zambesc fara nici un motiv, doar pentru ca e de la mosul care mi-a luat ceea ce mi se potriveste, care a stiut ca ador sa-mi vad reflexia in oglinda de zeci de ori pe zi, nu neaparat din cauza ca excelez la capitolul frumusete, ci pentru ca iubesc viata si ma iubesc pe mine.

http://www.top-cadouri.ro/magazin-online-cadouri/



Am speranta ca va ninge anul acesta de Craciun si fiindca imi place sa petrec timp distrandu-ma cu familia mea, as mai vrea un set de accesorii care sa ma ajute sa creez cel mai frumos om de zapada, menit sa-l faca pe copilul meu mandru de mamica lui. Ce activitate in familie ar putea sa fie mai potrivita in acest sezon ce inveleste totul in jur cu o patura alba decat crearea unui gigant om de zapada si bataia cu bulgari? Exista ceva mai placut la vedere decat bujorii din obrajii copiilor nostri?


Dupa cum observati, nu sunt greu de multumit, iar cadourile mele de top sunt destul de ieftine, prin urmare nu m-as supara daca veti da dovada de creativitate astfel incat sa alegeti alte daruri in plus care sa ma faca mandra de asa mosi generosi.

Tineti minte! Tot ceea ce vedeti pe acest site reprezinta mai mult decat niste simple cadouri, sunt fapte bune, rasete de bucurie si zambete deghizate in cadouri!

7 comments:

  1. sunt interesante cadourile si au un pret bun. mi-ar place pt iubi brelocul acesta : http://www.top-cadouri.ro/magazin-online-cadouri/Cadouri-pentru-barbati/Breloc-in-forma-de-volan/

    ReplyDelete
  2. Ce frumos ai zis..
    Esti minunata!

    ReplyDelete
  3. nu esti pretentioasa draga mea :* sunt sigura ca vei primi ce iti doresti :)
    cat e de haios asta :)))))))))))))))))))))) sigur l`ar vrea sotul meu :D
    http://www.top-cadouri.ro/magazin-online-cadouri/Cadouri-pentru-femei/Breloc-clopotel--Ring-for-Sex/

    ReplyDelete
  4. Pune-i si tu un morcov si doi nasturi ca toata lumea. :)

    ReplyDelete
  5. Cat de dragute sunt! :)
    Oglinda imi place foarte mult,cred ca m-ar face sa zambesc mai mult :)

    ReplyDelete
  6. Te admir pentru simplitattea ta,asa este ,cele mai frumoase cadouri sunt faptele bune,rasetele din tot sufletul <3

    ReplyDelete