Sunday, October 25, 2015

Cele mai frumoase agende pentru cel mai bun sot

Am o mare admiratie pentru barbatul cu care imi impart viata, pentru ca este extrem de atent la detalii. Fiecare antrenament pe care-l face cu copii, este extrem de bine gandit si chiar daca uneori ridica tonul la ei, acestia il iubesc foarte mult si il asculta mai ceva decat pe parintii lor. Imi place enorm sa-l vad inante de antrenament cum isi schiteaza noile exercitii in agenda. De cand il cunosc, a avut grija la design-ul pe care l-au avut diferit agende in care-si nota lucrurile importante pentru el si pe care vroia sa le tina minte. Tocmai ce am observat ca vechea agenda mai are doar cateva pagini necompletate si as vrea sa-i fac o surpriza, dar nu prea stiu pentru ce sa optez. Stiu ca este fan agende Herlitz, dar nu are un model anume preferat si nici nu este fixat pe un anumit stil, asa ca este destul de dificil pentru mine, desi cred ca pana la urma va aprecia gestul, caci oricum mie imi plac toate.

Dintre modelele datate, in format A5, cu 352 pagini, imi plac vreo 5-6 modele cu design-uri diferite: cu model cu dungi colorate, in carouri, cu design disco, cu coperti buretate sau din imitatie de piele. In plus, acestea contin pagini cu informatii utile si harta Romaniei.



Dar si cele nedatate sunt deosebite, indiferent daca sunt prevazute cu elastic pentru pix si elastic pentru inchidere sau cu clapeta magnetica. Ele au format A6, semn de carte, contin 96 de pagini, dintre care ultimele 16 au perforatii pentru rupere, iar la spate coperta are un buzunar pentru notite si carti de vizita. Alegerea copertii este un alt exercitiu de imaginatie: astfel ca ma aflu si in acest caz in impasul de a opta pentru o coperta cartonata si plastifiata cu diferite design-uri interesante, una din piele sintetica sau una panzata.


Pentru ca am fost extrem de multumita de calitatea si de preturile rechizitelor cumparate de pe site-ul Click Birotica, am decis ca si agendele sa le cumpar tot din acest magazin online, ba chiar ma bate gandul sa-mi aleg doua agende si pentru mine, una cu design romantic cu fluturi si una haioasa cu Smiley.
Voi ce modele ati alege daca ati fi in locul meu?

9 comments:

  1. Mie imi plac toate, dar cel mai mult cred ca m-ar tenta cele in format A6 nedatate.

    ReplyDelete
  2. Eu as alege agenda cu fluturi sau pe cea cu dungi,sunt foarte frumoase.

    ReplyDelete
  3. Mie imi plac agendele haioase, cea cu smiley e preferata mea.

    ReplyDelete
  4. Greul de ales aceste agende sunt superbe! Vreau si eu una cu fluri si pentru sot uja cu design disco!
    Multumesc pentru pont.

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoase toate modelele,imi plac cele datate format A5 ,mai ales ca au si un numar mare de pagini :)

    ReplyDelete
  6. Imi place agenda format A6. Mi se pare interesant buzunarul de la spate pentru carti de vizita

    ReplyDelete
  7. Imi plac agendele A5 si culorea cafenie

    ReplyDelete
  8. cred ca prima este foarte potrivita iar pentru mine mi-ar placea cea zambareata!

    ReplyDelete