Friday, October 9, 2015

Dormitorul meu de vis

Ce inseamna casa pentru mine? As indrazni sa spun ca reprezinta propriul meu sanctuar, iar patul reprezinta locul in care ma asez extenuata dupa o zi obositoare de munca, de aceea sunt foarte atenta ca acesta sa fie primitor si confortabil, iar pentru ca visele mele sa fie cat mai dulci, am grija ca pe acesta sa astern lenjerii de pat superbe fara sa fac vreo concesie la calitate. Sa fiu sincera fiecare asternut pe care-l am, nu-l am doar pentru a infrumuseta dormitorul sau pentru a proteja salteaua, pentru mine reprezinta starea din fiecare saptamana, personalitatea mea as putea spune fara ezitare. De fiecare data cand imi cumpar o lenjerie de pat noua, in mintea mea se produce impresia de nou si simt ca nu mai este nevoie de reamenajarea dormitorului, pentru ca deja acesta prinde alt contur, unul proaspat si actual.

Este mai mult decat placut sa te poti bucura de un somn linistit intr-un pat cu lenjerii fine din 100% bumbac de calitate cu un stil aparte in culori aprinse, pastelate, discrete ori care au imprimeuri cu  flori si arabescuri.

De fiecare data cand sunt nostalgica sau pur si simplu vreau sa ating apogeul relaxarii, asternuturile cu model floral, pe langa faptul ca ofera caminului un aspect viu, ma fac sa visez ca ma aflu intr-un camp plin de flori, iar parfumul acestora imi amintesc de mireasma suava a lor. E de nedescris linistea vizuala pe care o simt ori de cate ori intru in dormitor si vad florile ce par ca ma intampina fericite intotdeauna. De fapt, asa cred ca este normal sa ma simt, tinand cont ca cel putin o treime din viata o petrecem acolo.
http://www.alegriaonline.ro/Pachete-Promotionale-c25_0_1.htm


Asternuturile cu un aspect placut si de calitate pot contribui decisiv la confortul pe care il simtim in propriile dormitoare, dar si la starea noastra de spirit. Prin urmare ori de cate ori vreau sa fiu rebela sau atunci cand am impresia ca pot darama chiar si muntii din calea mea indiferent ce obstacole intampin, optez pentru o lenjerie animal-print.

Senzatia de bine ma insoteste intreaga zi, indiferent daca ma relaxez in pat, sar, ma invelesc sau strang sub barbie asternutul, iar acest lucru e posibil doar pentru ca stiu magazinul online potrivit de unde pot sa-mi iau lenjerii de calitate la preturi mai mult decat acceptabile. Mai mult decat atat, in aceasta perioada pe site-ul Alegria Online sunt o multime de reduceri tentante si de oferte irezistibile, astfel ca voi da un alt aer atat dormitorului meu, cat si camerei piticului meu, iar pe langa doua lenjerii de pat, voi primi un covor si un prosop. Cum nu a fost lansat de foarte mult timp, ci a luat viata in data de 15 septembrie si cum lucrurile bune nu trebuiesc tainuite, simt nevoia sa impartasesc intregii lumi modul in care-mi voi reinnoi casuta fara sa cheltuiesc o avere.

Simtiti-va si voi bine in dormitorul vostru!

5 comments:

  1. Foarte frumoase si preturile sunt de bun simt , promotiile tentante . Un site interesant si de retinut

    ReplyDelete
  2. M-a fascinat cand am vazut prima lenjerie cu trandafirii mei dragi, dar toate modelele imi plac. Retin site-ul! Multumesc de informatie! :)

    ReplyDelete
  3. Tare frumoase modelele alese de tine! E un site care ofera multe chestii dragute.

    ReplyDelete