Friday, December 18, 2015

Cadouri picante si momente magice

In urma cu an am simtit ca e ceva in neregula cu relatia mea, lipsea pasiunea si dorinta de la inceput. Nu am cautat vinovatul in el, ci m-am dus in oglinda si m-am privit, am avut o discutie cu mine insami.
"Uita-te la tine! -parca-mi zicea reflexia mea dezaprobatoare.
"Unde e fata cocheta pe care a cunoscut-o el la inceput? Umbli toata ziua prin casa in fata lui in pijamale, nemachiata si cu parul zburlit. Acum fii sincera cu tine! Tu daca ai fi barbat te-ai simti atras de o astfel de femeie?"
"Pai, el ma iubeste indiferent de cum arat..." -incerc sa ma scuz.
"Hei, fato! Fii putin atenta! Aici nu vorbeam despre iubire, ci despre pasiune. Fa diferenta!"
"Asa e! Mi-e dor de saruturile pe care mi le dadea cand pleca de-acasa..."
"O sa astepti ca de obicei ca doar el sa declanseze pasiunea? Ia fraiele relatiei in maini si nu pierde un sot atat de atent si de grijuliu!"
"Eu? Cum as putea?"
"Doar esti femeie... Stii tu, noi detinem armele seductiei. Fii tu creatoarea pasiunii!"
"Nu am idee cum sa fac acest lucru."
"Vezi pijamalele acelea de pe tine? Arunca-le! De fapt, arunca-le pe toate! Incearca ceva sexy, sa vezi ce efect va avea asupra lui!"

De cand am fost sincera cu mine, m-am schimbat foarte mult, iar aceasta transformare a mea ii este pe plac sotului meu. Ii place, stiu ca-i place... Nici eu nu ma plang in aceasta privinta. Ma simt mai sexy decat oricand, mai seducatoare si sunt constienta de faptul ca sunt mult mai dorita. Am vazut pe propria piele ca tot ce citisem despre importanta lenjeriei intime este adevarat. Nu va pot exprima in cuvinte cat de fericita am fost in momentul in care baietelul meu vroia sa profite impreuna cu prietenul lui de lipsa taticilor de acasa si sa dea petrecere in pijamale impreuna cu mine si mamica celuilalt copil. De ce? Pentru ca mi-am dat seama ca in dulapiorul meu cu lenjerie sexy de noapte nu se regasea nici o pereche de pijamale. "Asta da progres!" -mi-am spus.

http://www.just4girls.ro/costume-craciunita
Acum, totul decurge perfect intre noi, iar relatia este din ce in ce mai sudata. Am devenit mai indrazneata, iar cand ma uit in oglinda vad o femeie seducatoare cu un ranjet obraznic, in asteptarea cadourilor.

Da, e vremea cadourilor, iar imaginatia mi-o ia razna... Ce-ar fi sa-mi rezerv cateva momente dulci de placere? Am nevoie doar de un costum de craciunita din magazinul online Just4Girls, cu ajutorul caruia voi incalzi atmosfera, voi fi craciunita lui care va distribuie placere. Am fost politicoasa tot anul si merit un cadou pe masura...



Craciunita nu vrea sa auda poezii, nici cantecele, iar din prisma ei obraznicia reprezinta un avantaj: cu cat a fost mai obraznic, cu atat cadoul lui va fi mai picant. Ea nu imparte nici bombonele, nici jucarii, ea are in desaga ei doar lenjerie intima, pentru ca stie ca mos Craciunului ei ii este pe plac, tocmai de aceea bietul mos e atat de fermecat de ea, incat nu mai are leac...


E timpul sa dam drumul distractiei festive!

9 comments:

  1. Ce faine sunt. Cred ca o sa imi iau si eu un costunas de craciunita anul asta ca merita si sotul meu macar odata in viata :)))

    ReplyDelete
  2. Fetelor , va indem sa mentineti flacara pasiunii cu astfel de picanterii din cand in cand . Nu i-ar rezista niciun "mos "

    ReplyDelete
  3. Sunt tari de tot Craciunitele! Totul este sa iti faci curaj si sa lasi deoparte inhibitiile.

    ReplyDelete
  4. Interesante costumele si dragut articolul. :P Sa ne spui daca primesti un asemenea cadou :P

    ReplyDelete
  5. Mama mama ;)) Barbatul meu a zis asa : Da ,da asa cadou ti-as cumpara si eu....... =)) Deci toate spre bine, sotia primeste cadoul iar sotul se bucura de el ;)) Lasand gluma la o parte, toate sunt superbe, mai ales costumele de Craciunite, picante,rosii si deosebite :)

    ReplyDelete