Friday, June 2, 2017

Atmosfera in stil retro conferita de becurile vintage

Ati facut vreodata un joc de imaginatie sau v-ati gandit la un bec nu doar ca la un corp de iluminat, ci ca la un obiect decorativ care sa transforme interiorul casei voastre in asa maniera incat sa arate exceptional? Initial veti rade, crezand ca un simplu bec nu poate sa aiba acest efect, dar eu nu ma refer la un bec clasic, ci la un bec vintage decorativ.
Caminul nostru este locul cel mai important pentru noi, pentru ca aici ne traim cele mai frumoase si importante clipe si tot aici ne relaxam si ne incarcam bateriile in clipele grele, tocmai de aceea fiecare dintre noi isi lasa amprenta personalitatii sale si incearca sa ii dea un farmec unic si sa creeze o atmosfera magica in fiecare incapere.
Daca m-ati pune sa aleg intre clasic si modern mi-ar fi extrem de greu, pentru ca imi place sa ma bucur atat de stilul si eleganta trecutului cat si de dinamismul contemporan. Incerc pe cat posibil sa impletesc aceste doua stiluri, iar rezultatul e de cele mai multe ori unul spectaculos.

De ce becuri Edison? 

Daca va ganditi ca producatorii de surse de iluminat au un cuvant de spus in ceea ce ma priveste prin recomandarile lor ca surse decorative, becurile Edison, aflati ca va inselati. Nu este de ajuns sa-mi recomande cineva ceva, important e sa-mi placa mie. Ma simt de-a dreptul fermecata de caldura luminii pe care o emana un bec Edison, precum si de echilibrul sau perfect dintre bun gust si nostalgie. Desi la prima vedere ar putea parea o sursa de iluminare artificiala obisnuita, elementul prin care surprinde este chiar filamentul incandescent special care atrage privirile si au un efect nesperat asupra starii noastre de bine si lumina portocalie calda cu care se mandresc designerii. Se monteaza foarte usor si se adapteaza oricarui fasung tip E27, insa pentru o atmosfera retro si calduroasa in caminul vostru trebuie sa aveti grija ca becul vintage Edison sa fie la vedere.

 

 Unde le gasiti?


Le gasiti disponibile in diverse magazine online, dar daca vreti sa achizitionati becuri Edison la cele mai mici preturi, atunci va recomand site-ul SavElectro.ro. Indiferent ca le veti folosi pentru decorarea unui spatiu rezidential, a unei terase in aer liber, a unui restaurant sau a unui club, veti crea un ambient spectaculos si veti induce o stare de bine tuturor celor care se vor bucura de lumina calda degajata de aceste becuri vintage.

2 comments:

  1. De curand am descoperit si eu aceste becuri si imi plac foarte mult, as face tot posibilul, chiar daca ar fi nevoiede ceva modificari ca sa le integrez in spatiul meu.

    ReplyDelete
  2. Eu nu stiam de becurile astea, sunt spectaculoase si mi-ar placea grozav sa le plasez prin diverse locuri din casa.

    ReplyDelete