Friday, February 14, 2014

Ce cadou ma incanta

Multe femei sunt incantate cand primesc in dar bijuterii cu orice ocazie: fie ca e ziua lor, fie ca e Valentine's Day sau ca le primesc in loc de martisoare, si multi le daruiesc tocmai pentru ca stiu ca o bijuterie reuseste intotdeauna sa le aduca o mica bucurie.

Eu insa, trebuie sa ies intotdeauna din tipare, daca pe mine cafeaua ma adoarme in loc sa ma tina treaza,  la fel ma incanta ca in schimbul bijuteriilor sa primesc casete de bijuterii. Indiferent daca sunt din lemn lacuit sau din piele ecologica, daca sunt mari sau mici, daca sunt in forma dreptunghiulara, patrata sau in forma de instrumente muzicale, indiferent de culoare, toate imi sunt pe plac.


Toti cei dragi mie imi prosfora cate o mica podoaba cu care pot sa-mi pun in evidenta orice tinuta. Cu toate acestea mama mea este singura care-mi cumpara fara nici o ocazie speciala cate o caseta pentru ele, ca sa am unde sa le asez cu grija si dragoste si pe care o mai deschid din cand in cand pentru a le admira sau pentru a-mi alege bijuteria pe care vreau sa o port. De cate ori o inchid am senzatia ca restul podoabelor mele sunt in siguranta si ca nu le voi pierde niciodata, deoarece casetuta mea are grija de ele.

Ieri am observat, ca una dintre cutiutele mele de bijuterii abia se inchide, asa ca am decis ca e momentul sa-mi achizitionez una noua.

Pe BePrecious am vazut o caseta de bijuterii gri lacuita in forma de pian si cu interior din piele intoarsa ecologica, care m-a dus cu gandul la copilaria mea, mai exact la bunicul meu pe care l-am pierdut la varsta de 7 ani si de la care mi-au ramas doar 2 amintiri, o papusa primita la 5 ani ce era mai mare decat mine pe atunci si un pian micut de jucarie, restul darurilor s-au pierdut sau s-au rupt, dar ele raman martoare ale iubirii pe care mi-a purtat-o si tot ceea ce stiu sigur e ca si eu il adoram.


Imi place foarte mult si o trec pe lista obiectelor must-have!
Voua va plac casetele de bijuterii?

6 comments:

  1. Intradevar o caseta cu bijuterii in casa unei femei,langa oglinda si celelalte produse femininte arata foarte bine:) Si mie imi plac oarte mult si aproape in fiecare an mi o schimb cu una noua iar pe cea veche o ''recicle'' :)

    ReplyDelete
  2. Comentariu rectificat: scuze dar am o tastatura batrana rau;))

    Intradevar o caseta cu bijuterii in casa unei femei,langa oglinda si celelalte produse feminine arata foarte bine:) Si mie imi plac foarte mult si aproape in fiecare an mi o schimb cu una noua iar pe cea veche o ''reciclez'' :)

    ReplyDelete
  3. Este minunata imi place si eu am o bsesie de a avea cat mai multe cutii de bijuterii dar asta este cu adevarat superba.

    ReplyDelete
  4. Cu siguranta o caseta de bijuteri in fata unei oglinde vine bine la ori ce femeie,si pentru mine cu siguranta.

    ReplyDelete
  5. E o caseta ingenioasa si foarte reusita, merge de cadou pentru cineva special!

    ReplyDelete
  6. Casetele de bijuterii sunt nelipsite din achizitiile mele ! Casetele de bijuterii pot constitui cadouri deosebit de frumoase si elegante pentru cei dragi sau chiar pentru mine :)) ( doar o femeie trebuie sa se rasfete si singura ) . Chiar imi place caseta care ne-ai prezentat-o , cand o sa o achizitionezi poate ne-o arati si noua ! Pupici :*

    ReplyDelete