Friday, February 21, 2014

Cum poti obtine haine gratis

Nu e un secret ca ador site-ul Sheinside, asa ca am inceput de ceva vreme sa adun credite ca sa-mi pot obtine hainute gratis, dand share ori de cate ori imi aminteam pe paltformele mele de socializare preferate.

Iata cate puncte poti obtine in functie de platforma in care ai dat share:

  • Facebook -10 puncte
  • Twitter -5 puncte
  • Lookbook  -8 puncte
  • Pinterest  -5 puncte
  • Polyvore -6 puncte
  • Wanelo -6 puncte
  • Youtube -30 puncte
  • Altele -5 puncte
Dupa ce ai dat share te duci in contul tau, dai click unde scrie  Bonus Point Program, selectezi platforma in care ai dat share, lasi link-ul de share si introduci codul de securitate, apoi trimiti spre aprobare. E posibil ca unele share-uri sa fie aprobate, altele nu. Mie mi s-au aprobat jumatate din ele.

 Mai poti obtine puncte lasand comentarii (review-uri) la produsele preferate de pe site. Fiecare review aprobat si care nu trebuie sa semene cu un altul iti va aduce 5 puncte. Insa nu poti lasa mai mult de 5 comentarii pe zi.

Cumparaturile pe site iti pot aduce de asemenea puncte, fiecare dolar cheltuit iti aduce un punct, iar daca iti faci o poza cu produsul si o postezi in contul tau de pe site, unde scrie Look Book , dai tag produsului in fotografie (lasi sku number) si daca poza iti va fi aprobata, atunci de asemenea vei primi puncte.

In aceasta perioada pe site sunt foarte multe reduceri:

-folosind codul stripe221 beneficiezi de 15% reducere la articolele cu dungi (promotie valabila pana la 1 martie 2014)
-poti cumpara tricouri la pretul de 9.99$, in banii nostri insemnand in jur de 30 Ron, insa calitatea si designul nu se compara cu ceea ce gasim pe aici la acest pret
-te bucuri de reduceri de pana la 80% pana pe 28 februarie, etc.

Eu mi-am strans in cont 855 puncte, ceea ce inseamna 8.55$ si mi-am cumparat un tricou pentru ca nu puteam scapa o asa ocazie, diferenta de 1.44$ am platit-o prin Paypal, insemnand aproximativ 5 Ron, o suma extrem de mica pentru un articol nou si de calitate. Produsele ajung cam in 2-4 saptamani, iar transportul este gratuit.




Eu fiind economista profit intotdeauna de reduceri si va invit si pe voi sa faceti ca mine. Castigati puncte si luati-va hainute de calitate la preturi minuscule asa cum am facut eu:).


shop on sheinside during the clearance time,sale up to 80% off

38 comments:

  1. Foarte ingenios ! Multumesc pentru ca ai impartasit si cu noi :* O sa incep si eu sa strang puncte . hihi

    ReplyDelete
  2. Interesant.Putin cam complicat la prima vedere,dar poate practicat sa se dovedeasca mult mai usor.Imi promit sa cercetez cu atentie.

    ReplyDelete
  3. O SA CERCETEZ SI POATE VOI APLICA ! mULTUMESC, ORICUM.

    ReplyDelete
  4. oferte si reduceri foarte bune

    ReplyDelete
  5. pai atunci hai sa strangem puncte, zic :D

    ReplyDelete
  6. am sa incerc si eu :)

    ReplyDelete
  7. interesanta modalitate de a avea hainute gratis... si hainute de f buna calitate :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa nu mai vorbim de design, ca toti ma intreaba de unde le-am luat cand le port. Sunt speciale :)

      Delete
  8. Ce sistem foarte interesant cu siguranta merita incercat ca produsele sunt superbe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt si la noi astfel de sisteme. Pe e-lenjerie.ro daca scri o descriere interesanta la produsele fara descrieri primesti de asemenea puncte :)

      Delete
  9. Ma pun si eu pe obtinut puncte,pai ce inseamna asta ,sa ai sansa de a te imbraca gratis si sa nu profiti de ea????? multumesc draga mea pentru pont <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar asa, ca ti-am spus acum ceva vreme, dar ai uitat. Sa nu-ti dau eu bataita? :)

      Delete
  10. FRUMOS TRICOUL SA IL PORTI SANATOASA

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. multumim ! Dar spune-mi te rog, produsele vin la posta vamala? mersi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sincer sa-ti spun, acum nu mai stiu. Daca inainte comanda la Romwe imi venea la posta vamala, acum imi vine la posta normala. Astept sa vina comanda aceasta (deocamdata nu a fost nici expediata) si iti spun, ca s-au mai schimbat lucrurile de la ultima comanda la cam toate site-urile internationale

      Delete
  13. interesant dar o sa te rog sa faci un articol despre cum ne facem cont de paypal si cum se utilizeaza pentru ca eu nu stiu ce am de facut pe partea asta :) sunt convinsa ca multi ar gasi util un astfel de articol poop

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigur ca o sa fac, e foarte usor ai sa vezi :)

      Delete
    2. Am facut un tutorial special pentru tine, sper sa-ti fie de folos :)

      Delete
  14. Habar n-aveam de chestiile astea! Am ajuns si eu din cand in cand pe site,dar n-am comandat niciodata. Dar toata lumea il lauda asa ca probabil voi incerca la un moment dat.

    ReplyDelete
  15. super, chiar nu stiam de asta pana acum

    ReplyDelete
  16. Foarte ingenios si totodata interesant....

    ReplyDelete
  17. Salut! Super tare articolul tau si super tare site-ul cu hainute! Dar nu inteleg ceva ... dau Like din pagina produsului, dar ce link trebuie sa le trimit lor? Pentru ca daca dau Like, mie imi apare pe Facebook ca am dat like dar nu pot sa iau link decat cu numele profilului meu si atat. Adica nu pot lua link exact cu like-ul dat de mine ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dar nu a mentionat nimeni nimic de like, trebuie sa-ti faci cont logandu-te cu contul de facebook si sa comentezi la maxim 5 produse pe zi. Tu poti copia link-ul unui produs pe pagina ta de facebook (wall) eventual, iar link-ul il obti dand click sub numele tau pe data la care ai dat share si sa te duci in bonus point program sa alegi facebook si sa lasi link-ul de sus care-ti apare dupa ce ai dat click pe data/ora la care ai share-uit, bagi codul de verificare si trimiti. Ai voie sa share-uiesti maxim 5 produse pe zi

      Delete