Tuesday, February 25, 2014

Sa vorbim despre pantofi

Daca ar fi sa ma intrebi pe mine ce este moda, ti-as raspunde fara ezitare ca aceasta este o arta, o forma de exprimare a personalitatii si a stilului nostru, iar o amprenta importanta asupra oricarei tinute si-o pune alegerea potrivita a unei genti sau a unor pantofi care sa completeze perfect tinuta, ba chiar sa-i dea o nota distincta.
Se spune ca indiferent de ce haine ai purta si oricat de ieftine ar fi, daca porti pantofi deosebiti, atunci te poti lauda cu un outfit de succes, de fapt nici nu cred ca trebuia sa ne spuna asta vreun critic de moda, pentru ca era simplu de observat acest lucru chiar si de catre un necunoscator.
Sper ca in curand sa ma pot muta la casuta mea si fiindca vreau sa-i modific putin forma, as vrea sa-mi construiesc si un dressing imens, unde sa-mi pot pune toti pantofiorii, gentutele si hainutele. Va fi incaperea mea speciala, in care de cate ori voi intra voi putea zambi multumita si satisfacuta.

Cum imi aleg pantofii?


Pantofii mi-i aleg in functie de culoare, de design si de hainutele pe care le am in dulap cu care s-ar potrivi. Daca de cele mai multe ori profit de reducerile masive de la sfarsitul sezoanelor, alteori cumpar in functie de preferinte si de necesitati.

Chiar acum am profitat de ofertele irezistibile de pe Matar, pentru ca sunt lichidari de stoc si peste 3000 de articole se regasesc la reducere. Cand am vazut preturile, mi-am dat seama ca imi pot satisface toate dorintele in acest sens... Si de parca asa nu ar fi de ajuns, in aceasta luna, februarie 2014, transportul este gratuit.


Cu siguranta, nu voi pastra pentru mine bucuria unei noi achizitii si voi reveni cu o noua tinuta pe blog care va include si articolul de incaltaminte pe care am pus ochii, dar deocamdata nu va voi dezvalui nimic, va fi o surpriza...

Pana atunci va voi lasa, sa va bucurati de un clip, cu minunatii pantofi de dama de pe site...



Shopping placut!

42 comments:

  1. stiu si eu de superbele produse de la Matar, chiar merita intrat si tras cu ochiul la toate produsele, chiar ai de unde alege.

    ReplyDelete
  2. Frumoase produsele Andreea sunt mandra de tine

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu iti multumesc pentru increderea pe care o ai in mine, desi nu ma cunosti, si ca de cate ori iti cumperi ceva ma intrebi de unde sa-ti iei. Ma faci sa ma simt ca o experta :)

      Delete
  3. intr-adevar un sait unde poti gasi mereu cate ceva draut !

    ReplyDelete
  4. PANTOFI SUPERBI PENTRU TOATE FEMEILE ELEGANTE

    ReplyDelete
  5. pentru mine pantofii sunt un accesoriu de care nu ma pot lipsi...evident :)))
    am o afinitate pt balerini, botine si sandale si abia astept sa imi cumpar o pereche ca acestia de balerini:D
    http://www.matar.ro/balerini-albastri/mocasini-morticia-bleu.html
    sau
    http://www.matar.ro/balerini/balerini-corai-simi.html

    ReplyDelete
  6. Foarte frumosi toti!mi-as dori asa ceva!

    ReplyDelete
  7. PENTRU CA AM FOST INVITATA SA ARUNC OCHII PE ACEST SITE,CARE SA FIU SINCERA M-A INCANTAT,AM RASFOIT PAGINILE SI M-AM UITAT LA PANTOFI SI BOTINE SI CISMULITE....NU SUNT ADEPTA PANTOFILOR CU TOC FOARTE INALT DIN CAUZA UNOR PROBLEME LA COLOANA VERTEBRALA,DAR IMI PLACE SA ADMIR PANTOFII CU TOC DE BUNA CALITATE PE STRADA.INSA...UITANDU=MA PE PAGINI AM DESCOPERIT NISTE PANTOFIORI FIX PE GUSTUL MEU SI CU TOCULET DE 6 ASA CA SA NU MA DOARA SPATELE...CU FUNDITA !...DRAGUTEI-DRAGUTEI!...TOTI PANTOFII SUNT MINUNATI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca un pantof cu toc de 6 cm e comod pe durata zilei :). Eu inainte purtam des tocuri, acum mi-e mai greu pentru ca m-am dezobisnuit :(

      Delete
    2. Da asa e ...toculetul de 6 e potrivit pentru zi,dar cand ai pinteni in calcaie la ambele doua picioarele si alte minunate probleme de spondiloze lombare ...nu prea ma mai lasa sa port tocuri inalte...si asa ramin cu visatul si admiratul la altele :))))

      Delete
    3. Cred ca sneakersii si balerinii s-au inventat special pentru tine :)

      Delete
  8. http://www.matar.ro/balerini/balerini-dama-fuchsia-carola.html
    SUPERBI ACESTI BALERINI IMI PLACE ACEL SITE ESTE MINUNATE

    ReplyDelete
  9. Ador pantofii cu toc, insa ii port din ce in ce mai rar, la evenimente mai mult. Acum, pe perioada sarcinii, ma simt tare bine in balerini :)

    ReplyDelete
  10. Sincera sa fiu nu mi-am mai comandat de la ei, dar tanjesc de ceva vreme la o pereche de pantofi de la Matar :)

    ReplyDelete
  11. foarte frumosi pantofii pacat ca nu pot purta tocuri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Au si pantofi josi superbi la 35 lei, ca sunt la reducere :)

      Delete
  12. eleganti,eu prefer mai mult sport,doar la ocazii

    ReplyDelete
  13. Mie cel mai mult imi plac botinele albe

    ReplyDelete
  14. eu am un picior atat de dificil incat ar trebui sa mi-i fac pe comanda port 36.5 si am piciorul foarte subtire

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te inteleg perfect draga mea, pentru ca si eu port 37.5 si pana se invata piciorul cu pantofii ma bat cateva purtari...

      Delete
  15. Am si eu o pereche de cizme de la ei, au chestii faine :)
    Botinele din clip, primul model, aduc un pic cu astea ale mele de aici: http://diana.doubleweb.ro/little-bit-french/

    ReplyDelete
  16. Abia astept sa vina primavara si sa-mi aleg o pereche de pantofi de pe acest site. Anul asta vreau sa fac o schimbare si sa renunt la eternii pantofi negri si maro. E timpul sa traiesc mai intens si cred ca pantofii acestia ma vot ajuta sa-mi ating scopul!

    ReplyDelete
  17. Sunt foarte frumoase produsele de la Matar ! Si chiar ai dreptate cu pantofii , ei pot crea un aer de perfectiune daca-i alegi cum trebuie ! Abia astept sa vad ce-ti vei lua . :*:*

    ReplyDelete
  18. ohoo chiar ai ce cumpara de aici ca nu sunt nici scumpe

    ReplyDelete
  19. Am o pereche de sandalute si o pereche de ghetute de la Matar absolut superbe,mi s au potrivit si ca marime si ca model si mai ales ca pret pentru buzunarul meu :) .Deci din partea mea 10 + calitate,pret convenabil si eleganta:)

    ReplyDelete
  20. interesant articol,nu multe femei stiu sa-si aleaga pantofi

    ReplyDelete