Wednesday, February 19, 2014

Telefonul perfect pentru fashioniste

Pe zi ce trece imi dau seama de un lucru, e foarte greu sa tinem pasul cu noile gadgeturi si asta va pot spune numai gandindu-ma la Allview care dupa atatea aparitii recente, pe 31 martie 2014 ne va surprinde din nou lansand cel de-al treilea smartphone single sim Allview X1 Xtreme, telefonul perfect pentru fashioniste si nu numai. Are atatea functii grozave si atat de multe caracteristici impresionante ca nimeni nu i-ar putea rezista, nici macar eu.

Pot spune ca nu as mai avea nevoie de aparat de filmat sau camera video, pentru ca acest telefon va fi cu mult mai bun. Care aparat foto poate retusa pozele instantaneu cu ajutorul a 12 efecte de beauty sau sa-mi aplice machiaj profesional in poze? Nu stiu  raspunsul... Insa acest telefon poate face asta. Incredibil, nu?



Deja jubilez gandindu-ma cate as putea face cu el, dar mai ales fiindca as putea renunta fericita la aparatul meu foto, care si asa nu-mi da o prea mare satisfactie.


X1 Xtreme e campion la toate capitolele: are 3 GB de memorie RAM, procesor Snapdragon 800 Quad Core de 2,15 GHz, unul din cele mai puternice procesoare de pe piata; un design inovator, usor curbat in partea din spate, ceea ce-i da eleganta, rafinament si stil, transformand orice utilizare intr-una placuta, iar carcasa de tip slim unibody ii confera suplete si durabilitate. Datorita ecranului edge to edge de  5,5” se regaseste in top 10 al telefoanelor Edge to Edge, avand un framme lateral de  2,4 mm, display IPS JDI Full HD  protejat de Gorilla Glass 3, display ce reprezinta 77,5 % din suprafata frontala a device-ului. Experienta foto pe care o vei avea cu acest telefon va fi una placuta si cum ar putea fi altfel cand  are camera foto  principala Omnivision de 16 MP, dotata cu LED flash, sistem optic de 8 lentile cu filtru UV si antireflexie, senzor BSI si lentila frontala fabricata din safir, iar datorita faptului ca are pixelii de 1,34 μm putem face poze excelente chiar si cand acestea sunt facute in lumina slaba, avand o interfata intuitiva, ce permite modificarea balansului de alb, a valorii ISO si a altor setari, putand concura la acest capitol cu aparatele foto profesioniste. Camera principala pune la dispozitie utilizatorilor o serie de functii precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR, eraser, mod sport si foto panoramic, iar camera foto secundara Omnivision de 8MP faciliteaza convorbirile video si realizarea de autoportete.

Asa cum va spuneam anterior aplicatia Charm Cam preinstalata ofera functii ingenioase precum efecte de frumusete, aplicare machiaj profesional sau mod prezentare.

Smartphone-ul este echipat cu tehnologia wireless NFC (Near Field Communication), o tehnologie  conceputa pentru a face schimb rapid de informatii intre diferite dispozitive prin atingerea sau apropierea acestora.

Testele AnTuTu Benachmark, aplicatia cu ajutorul careia se testeaza performantele hardware ale device-urilor Android, a clasat acest smartphone pe primul loc, obtinand peste 34.700 de puncte.

Caracteristici:
 -ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean
 -compatibilitate cu HD Voice
 -sunet DTS, cu amplificator audio Yamaha, ceea ce asigura o buna calitate a sunetului
 -tehnologia HD Voice si a cele 3 microfoane digitale cu functie de atenuare zgomot, face ca zgomotul de fundal sa fie redus atunci cand se efectueaza convorbiri telefonice, iar sunetul sa fie clar
 -conectitivate GPS cu suport Glonass
  -este realizat cu tehnologii de top precum LTPS, Full Lamination si CABC 
 - este dotat functii inteligente: double tap to wake (display-ul se deschide in urma unui dublu click pe ecran), fast meniu (acces rapid la camera, Fake Call, lanterna si reportofon), black screen gesture (orice aplicaţie setata in prealabil porneste automat daca utilizatorul deseneaza un „C” pe ecranul blocat), smart gestureSMS calling, fake call (ce simuleaza primirea unui apel si care te ajuta sa scapi de intalniri plictisitoare), wallpaper dinamic, utilizeaza telefonul cu manusi si floating video.
 -asigura un consum redus de tehnologie

Acesta poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand cu data de 31 martie 2014 la pretul de 1.999 lei.

7 comments:

  1. O daaaaaaaaa si eu mi as dori unul cu atat de multe caracteristici super:d Tehnologia nu conteneste sa ma surprinda:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu mereu ma intreb daca e loc de mai bine si cand cred ca nu se poate mai mult de atat, mi se demonstreaza contrariul...

      Delete
  2. Sigur ca toate vrem sa fim in pas cu tehnologia, dar ea avanseaza cu mult mai repede, decat remuneratia in Romania! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din pacate, dar tot exista speranta de mai bine, desi vad ca totul merge din rau in mai rau... :(

      Delete
  3. Sigur ca si eu mi-as dori un astfel de telefon ! Este superb , dar dupa posibilitati ! ;))

    ReplyDelete
  4. cine nu si-ar dori un asemenea telefon......sa nu uitam ca are componente Samsung

    ReplyDelete