Thursday, May 28, 2015

Philips S398 pe jumatate

Ei, hai! Nu vă speriaţi că vă explic imediat ce am vrut să spun cu acest titlu, doar nu vă închipuiţi un telefon înjumătăţit...

Mi-am dorit tare mult să am şi eu un smartphone Philips S398 cu care să mă mândresc, pe care să pot încărca pagini Web cu viteza luminii, pe care să urmăresc clipuri video, dar mai ales care să facă fotografii de calitate, iar de ziua mea am avut parte de cea mai mare surpriză a vieţii mele. Am făcut cunoştiinţă cu "el" în acea zi specială, când nu credeam că mă mai aşteaptă vreun cadou... La miezul nopţii soţul meu mi-a dăruit un trandafir, la prânz mi-a dat un portofel alb si m-a pus să mă învoiesc de la serviciu cu o oră mai devreme, a comandat o pizza cât masa şi m-a dus în vizită la părinţii mei care se află la 60 de kilometri depărtare de noi. Deja ziua era perfectă şi deşi îmi doream tare mult telefonul, m-am bucurat ca un copil de toate cadourile lui, dar el ştia ce vreau eu cel mai mult şi în drum spre casă mi l-a dăruit... În momentul acela mi-am zis că sunt cea mai norocoasă femeie şi că am cel mai bun soţ, însă am făcut o greşeală din cauza căreia nu mă pot bucura de el decât pe jumătate. 





Imediat vă explic... Copilul nostru îşi dorea în aceaşi măsura ca şi mine să aibă acest telefon, de aceea i-am spus că ne aparţine în egală măsură la amândoi, aşa că de cele mai multe ori trebuie să-mi scurtez conversaţiile telefonice pentru că el vrea să se joace, să ies de pe net, fiindca vrea să descarce o nouă aplicaţie, iar lista de inconveniente ce au decurs din această declaraţie poate continua. Mi-ar fi plăcut tare mult ca de cadoul meu să mă pot bucura în voie, dar asta e...



De ce îmi place atât de mult acest model?
În primul rând ador ecranul tactil capacitiv TFT IPS care datorită diagonalei de 5 inchi şi a rezoluţiei de 720X1280 asigură o imagine de excepţie din orice unghi şi datorită căruia pot vizualiza fără stres pagini web, clipuri şi imagini. Mă pot conecta la internet de oriunde şi oricând prin Wi-fi şi 3G. Mă pot destinde împreună cu băieţelul meu cu noile emisiuni de pe youtube la rezoluţia 1280×720 pentru fişiere de tip MPEG4, 3GP, H.263, H.264. Procesorul Quad core de 1,3 GHz si RAM de 1GB redă orice joc sau aplicaţie în cel mai scurt timp, în timp ce sistemul de operare Android 4.4  îmi asigură accesul la cele mai noi şi performante aplicaţii. Bateria Li-ion are o capacitate de 2040 mAh, ceea ce înseamnă că “rezistă” până la opt ore în convorbire. Are chiar şi GPS încorporat ce mă ajută să mă descurc în trafic. Memoria internă este de minim 8GB şi pot spune că am făcut o mulţime de poze şi videoclipuri, fără să am card de memorie, deci îmi e mai mult decât suficientă Pot face poze superbe chiar şi pe timp de noapte datorită camerei foto principale de 8MP (3264X2448) cu blitz incorporat, la care se adaugă şi camera frontală de 2MP, dar mai bine aflaţi mai multe din acest review video.


Philips nu m-a dezamăgit niciodată şi întotdeauna aştept cu nerăbdare noile apariţii în special de telefoane mobile Philips, produse electrocasnice şi de îngrijire personală.

Apropo, să nu mă sunaţi acum, se joacă piticul!

1 comment:

  1. Am o presimtire ca il vei ceda de tot pustiului...Imi place cum arata "jucaria".

    ReplyDelete