Monday, May 4, 2015

Poti sa fii un geek superstar cu nJoy

Cui nu-i place sa fie la curent cu noile gadget-uri? Dar sa fim seriosi! Cine poate sa-si permita tot ce e nou, pentru a decide care dintre noile aparitii tehnologice merita sa investim in ele!? Mi-am dorit tare mult cand mi-am cumparat tableta sa pot testa anumite modele, pentru a vedea care dintre tabletele care mi-au atras atentia au caracteristicile cele mai apropiate de ceea ce eu imi doream si  a putea lua cea mai buna decizie, dar din pacate pe atunci nu exista aceasta posibilitate sau cel putin nu stiam eu, insa acum am aflat ca in sfarsit as putea avea oportunitatea de a testa inainte sa cumpar ceva, datorita campaniei de testare nJoy - The Order of Geeks.

Daca ai un blog sau iti place sa-ti pierzi timpul pe forumuri,  daca ai o pasiune iesita din comun pentru lucrurile  tehnologice, atunci nu mai pierde timpul, consulta regulamentul si vezi ce trebuie sa faci pe langa faptul ca te vei putea bucura de toate produsele tech si ca vei putea testa ultimele noutati si gadget-uri pe o perioada determinata. Mai multe detalii puteti afla, consultand acest articol.

Sa nu credeti insa ca veti ramane decat cu testatul si atat, daca sunteti seriosi si veti face review-urile in timp util, atunci puteti castiga diverse premii. Bineinteles, in functie de "tipul de geek" in care te incadrezi, poti testa un anumit numar de produse si poti castiga diverse premii.

1. The Geek Expert. Tot ce ai de facut e sa testezi 3 produse, din care un UPS in mod obligatoriu si  doua produse la alegere. Puteti castiga unul dintre cele trei premii ce consta intr-o consola, o camera video sau un router. Ei hai, daca tu chiar esti geek expert, atunci cu siguranta ai habar de ceea ce reprezinta un UPS! Nu este vestita firma de curierat din Statele Unite, UPS este prescurtarea de la Uninterruptible Power Supply, iar menirea sa este sa ofere tensiune calculatorului sau aparatului conectat la acesta dupa ce s-a intrerupt curentul, inca o bucata de timp. 
 

2. The Geek Superstar -conditiile de testare sunt aceleasi, doar premiile difera, astfel ca veti putea castiga o placa video, un telescop sau un network storage.
 

3. The Geek Enthusiast - veti testa doua produse la alegere dintre cele cuprinse in tabelul de mai jos, iar premiile puse la bataie consta intr-un espressor, un HDD extern si o boxa portabila.


Fiecare gama de produse are un termen de testare prestabilit, participantul avand la dispozitie o perioada scurta de timp pentru a testa produsul, pe langa timpul de transport si de livrare. Dupa testare, participantul trebuie sa trimita inapoi produsul la DAI-TECH SRL, la adresa Str. Popa Sapca nr.28 Timisoara, jud. Timis.

Lista de produse disponibile pentru testare:




Compania DAI-TECH pune la dispozitie 51 de produse nJoy pentru testare, ce se vor trimite la mai multi participanti, asadar produsele pot sa fie desigilate si sa prezinte urme de uzura datorita faptului ca au mai fost testate de catre alte persoane.

Fiecare review trebuie sa fie obiectiv, sa fie insotit de poze sau video si sa aiba minim 700- 800 caractere.

Daca doriti sa va inscrieti, tot ceea ce aveti de facut este sa scrieti mail la adresa ioana.pelin@njoy.ro pana la data de 31.05.2015 si veti primi GRATUIT un pachet de screen cleaner de la nJoy. Primii 50 de participanti inscrisi primesc automat un mouse nJoy TG9 gri. In e-mail trebuie sa lasati urmatoarele date:
- Nume/Prenume
- Grupa din care vrei sa faci parte
- Produsele pe care vrei sa le testezi
- Adresa de livrare completa (cu numar de telefon)
- Forumul/blogul unde se posteaza review-ul
- Copie dupa buletin
- Referinta de activitate in online (link forum unde concurentul a mai postat un review)

Campania  de testare se incheie in data de 31.07.2015.

Eu vreau sa fiu un geek superstar, tu ce fel de geek vrei sa fii?



4 comments: