Thursday, November 17, 2016

Buzunare salvate si preturi eclipsate pe Zorile Store

Pun ramasag ca toata lumea are cel putin o pereche de pantofi sport in dulap, iar unii dintre voi sunt incaltati cu ei chiar acum. 

In zilelele contemporane suntem tot mai tentati sa alegem o pereche de pantofi de alegat, tenisi sau bascheti. De ce?  Raspunsul e cat se poate de simplu: ne dorim confort, comoditate si "incercam" sa ducem un stil de viata sanatos. Spun incercam, pentru ca regulile le stim toti, dar e greu sa punem in practica ce stim... Macar reusim performanta sa ne asiguram confortul cand e vorba de pantofi. 

Mai stiti ce sustinea dramaturgul francez Marcel Achard? Daca nu, va zic eu acum. Aveti rabdare... Cele mai importante lucruri in viata sunt  - un pat bun si pantofii confortabili, pentru ca ne petrecem cea mai mare a vietii, fie in pat, fie in pantofi. Eu stiu exact locul de unde sa-i iau, dar astept eclipsa. Nu de alta, dar la cat de mult iubesc pantofii, risc sa-mi fac eclipsa in buzunar. In felul asta sunt multumita si eu, si sotul meu, iar linistea in casa nu e perturbata de pasiunea mea pentru shopping.

Ce pot sa spun? Ma trezesc in zori de zi, plina de energie si pasiune, fac o multime de lucruri pentru a le aduce un zambet pe chip celor din jurul meu, iar placerea mea vinovata imi permite sa fiu fresh si sa-mi dau "refresh" zi de zi. 

Am atatea perechi de pantofi de pe Zorile Store, ca nu as putea sa fac un top preferinte in ceea ce priveste pantofii mei. Ba nu... Mint! Papuceii mei cu talpa  de cauciuc luati la reducere, dupa ce am cumparat niste adidasi superbi, ma insotesc la fiecare nunta si ma salveaza de durerea cauzata de pantofii cu toc. Ma tot intreb cand mi se vor rupe ca de 5 ani, i-am purtat non-stop vara de vara. Apoi imi dau raspunsul singura: "Vezi domne' ce inseamna calitatea?"



Si uite asa ma iau cu vorba si uit sa va dau un pont grozav : 
E  ECLIPSA  DE  PRETURI  PE  ZORILE  STORE!
 Black Friday incepe pe 18 noiembrie,
iar pe Zorile Store ne asteapta reduceri de pana la 60%.

Am vazut niste pantofi de alergat SKECHERS atat de frumosi ca daca nu mi-i iau, nu o sa dorm 3 zile. Noroc cu eclipsa, ca in acest mod nu-mi este perturbat somnul si nici sanatatea mea nu o sa aiba de suferit.



Daca stau sa ma gandesc mai bine cred ca as face loc in dressing pentru doua perechi de pantofi si ca sa nu zica baietii mei ca sunt egoista o sa le cumpar si lor ceva...

6 comments:

  1. Grozavi pantofii de alergat de la Skechers alesi de tine. Iubesc acest brand, ultima pereche de pantofi sport de la ei m-a tinut ani buni, multi de tot.

    ReplyDelete
  2. O IDEE MINUNATA.O SA INTRU SI EU SA VEDEM CE OFERTE AU.POATE O SA MI CUMPAR SI EU O PERECHE DE SHECHERS MAI ALES CA SINT ASA REZISTENTI

    ReplyDelete
  3. Fiica mea chiar face cumparaturi de pe ZorileStore.ro si este foarte incantata de produse.

    ReplyDelete
  4. Imi plac si mie pantofii de alergat alesi de tine.O sa intru si eu sa studiez ofertele.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Sincer mie astia imi plac http://www.zorilestore.ro/pantofi-de-alergat-femei-le-coq-sportif-lcs-r900-w-flower-jacquard-f-161051_9 nu stiu de ce dar imi fac pofta de alergat, bineinteles dupa ce o trece nitel frigul asta :))

    ReplyDelete