Thursday, May 25, 2017

Solutiile moderne de printare laser Kyocera promit eficienta crescuta

Oricine initiaza sau conduce o afacere ar trebui sa se inspire din cartea celor de la U2. Nu pentru a-si transforma biroul intr-o gigantica scena, insa prin maximixarea eficientei, pot fi reduse costurile si timpul petrecut cu sarcinile administrative. Probabil va veti simti ca un star rock daca veti fi capabili sa oferiti cele mai bune rezultate financiare pentru organizatia din care faceti parte. 

KYOCERA Document Solutions s-a numarat printre sponsorii evenimentelor Gartner events din 2015 in sase tari din intreaga lume. In continuare, contribuie la simplificarea proceselor desfasurate de managerii IT si la minimizarea cheltuielilor alocate intregii documentatii. 

Un flux de lucru deosebit

 

Daca lucrati intr-o afacere care necesita in mod sistematic documentatie, noile multifunctionale laser Kyocera Ecosys vor face o diferenta, imbunatatind drastic modul de lucru al organizatiei. Poate ca nu suna deloc “rock ‘n’ roll”, dar daca aveti de convertit, trimis, indexat si completat documente numeroase, veti aprecia cu siguranta un flux de lucru mai eficient, economisind timp pretios si costurile associate cu administrarea. 

Limitati intarzierile, maximizati timpul 

 

In lumea IT-ului, adevaratele rock star-uri sunt solutiile complete care functioneaza pe termen lung, cu o minima mentenanta.  

Un mijloc de economisire eficient

 

Din discutiile cu multi CIO, reiese frecvent acelasi mesaj: cele mai dificil pentru ei este digitizarea tuturor proceselor. Din ce cauze? Planuirea, procurarea, integrarea si administrarea sistemelor necesare pentru ca o afacere sa mearga “ca pe roate”  pot fi chestiuni complicate si consumatoare de timp. Iar in timp ce timpul se scurge, autoritatile CEO pun presiune pe liderii IT sa imbunatateasca eficienta si sa reduca din costuri. Asadar, se explica de ce multi CIO sunt in “cursa pentru digitizare”…

Produsele Kyocera ofera o foarte buna calitate, iar noua gama de imprimante laser color si monocrom si de multifunctionale Ecosys se ridica la cele mai inalte standarde. Optand pentru solutii de printare Kyocera pentru birou sau chiar si pentru acasa, veti obtine garantat o eficienta sporita si, in plus, veti realiza economii semnificative.

No comments:

Post a Comment