Thursday, January 15, 2015

Vivat Famila din Pitesti si trusa mea de sanatate

Totul se invartea ca in jurul unei imagini cinematografice, atunci cand mi s-a dat o veste socanta pentru mine. Pur si simplu nu puteam accepta acea idee, nu-mi mai pasa de nimic, nici macar de mine. Nu am putut dormi o noapte intreaga, probabil si corpul meu respingea informatia primita, apoi am plecat sa o vad pentru ultima data pe bunicuta mea, un inger de femeie, buna ca painea calda, pe care toate patru nurorile au iubit-o mai mult decat si-au iubit propriile mame din cauza sufletului ei mare si a veseliei sale molipsitoare. Temperatura corpului meu a crescut si a inceput sa mi se faca din ce in ce mai frig si cand te gandesti ca urmau sarbatorile de iarna, dar cine sa se mai gandeasca printre lacrimi la ele!?

Tatal meu care poate era cel mai indreptatit sa sufere, a venit la mine si mi-a pansat sufletul ranit, spunandu-mi ca viata e scurta, ca trebuie traita frumos, ca trebuie sa gandim pozitiv si ca nu trebuie sa lasam neplacerile sa ne strice pofta de viata si sa ne doboare. Sotul meu s-a imbracat, si-a luat gps-ul si a cautat una dintre farmaciile independente Vivat Familia din oras, isi dorea doar sa ma vada bine, sa redevin eu. A venit cu o trusa de stare buna, potrivita acelui sezon friguros si incet-incet mi-am revenit, iar grija pentru familie m-a facut sa lupt cu mine. Iubirea si afectiunea lor au umplut golul pe care-l simteam atat de apasator.


M-a ajutat enorm acea trusa... Nu stiam ca exista farmacii Vivat Familia in Pitesti, nu aveam habar cat sunt atat de utile aceste solutii cu care ne vin in intampinare in functie de sezon si nici ca trusele sunt adaptate nevoilor in functie de perioada cumpararii, dar se spune ca in viata atata timp cat traiesti inveti.

O noua trusa de sanatate se gaseste in farmaciile Vivat Familia in perioada 15.01 -24.02 si consider ca oricine ar trebui sa o aiba in case, pentru ca de multe ori e mai bine sa previi, decat sa tratezi o boala, fiindca e incomod sa faci o multime de drumuri pana la farmacie, cand poti sa ai tot ce-ti trebuie acasa. Exista 8 truse care se pliaza pe nevoile fiecarei perioade ale anului in peste 800 de farmacii partenere in toata tara. Fiecare trusa contine produse atent selectionate de catre o echipa de profesionisti, iar in imaginea de mai jos puteti vedea ce contine trusa din aceasta campanie.




Privesc cu incredere si speranta catre viitor si sper sa traiesc multi ani fericiti alaturi de cei dragi, iar racelile, precum si alte afectiuni sa stea departe de noi, vreau ca fiecare zi sa ne aduca un motiv in plus pentru a zambi.


Nu uita: esti sanatos, te poti bucura de viata! Ai grija de tine si de cei dragi tie!

8 comments:

  1. Produse foarte bune care ar trebui luate pentru a preveni raceala si gripa dar daca ne pricopsim totusi cu ea , le luam si dupa .

    ReplyDelete
  2. Am si eu o farmacie Vivat langa serviciu si toti apelam la ei cand nu ne simtim bine. E plasata foarte bine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tocmai locurile in care sunt amplasate si trusele adaptate anumitor perioade ale anului sunt principalele lor atuuri

      Delete
  3. off si pe mine m`a palit din nou raceala :(( de abia ce imi trecuse :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vezi daca nu ti-ai luat trusa? :))
      Insanatosire grabnica! :*

      Delete
  4. MULTUMIM PENTRU RECOMANDARE.SI LA MEDGIDIA AVEM ACEASTA FARMACIE DAR ESTE FOARTE DEPARTE DE LOCUL UNDE LOCUIESC...ANDUTU ALEX FB

    ReplyDelete
  5. Thanks for sharing! It's always good to know dear :)
    xoxo
    Svetlana
    http://capemaychic.weebly.com

    ReplyDelete