Thursday, April 30, 2015

Promoveaza QuickMobile prin Profitshare si castiga bani

Cine spune ca doar bloggerii pot face bani din afiliere? Cu Profitshare oricine poate face bani, iar daca alegeti sa promovati un site precum QuickMobile, atunci pregatiti-va portofelele, pentru ca in curand se vor umple. Suma banilor pe care-i veti castiga depinde doar de implicarea dumneavoastra si de nevoile prietenilor pe care ii aveti pe retelele de socializare.

In aceste vremuri contemporane, nu ne gandim decat la bani si trebuie sa recunoastem ca daca modalitatea de a-i face e relativ simpla, nimeni nu ar putea sa refuze aceasta sansa. Spre exemplu: De ce i-ar fi greu unui blogger sa puna un banner pe blog care i-ar putea aduce in viitor castiguri sau de ce ar ezita sa impartaseasca pe blog experienta cu magazinul online care ii inspira incredere, daca acest lucru ar putea sa-i aduca pe viitor beneficii materiale? De ce ar refuza o persoana care detine un cont de Facebook sau alt cont de socializare sa dea share la produsul sau produsele care-i plac, generand in Profit Share link-ul pe care vrea sa-l promoveze, mai ales cand din experienta spun ca cele mai mari vanzari sunt generate de publicitatea pe retelele de socializare?

Dupa cum o sa puteti observa, efortul este minim si nu implica prea mult timp, asadar inarmati-va cu un pix si o foaie de hartie si luati-va notite, pentru ca in continuare va voi detalia pe intelesul dumneavoastra, tot ceea ce va intereseaza, facand referire la promovarea site-ului meu favorit, QuickMobile. Alegerea mea se bazeaza pe argumente solide, dar si pe faptul ca din ce in ce mai multe persoane pun accent pe gadget-uri si sunt foarte atenti atunci cand isi aleg accesoriile. Sa nu uitam ca pana la urma trebuie sa promovam ceva ce se vinde si e la mare cautare, altfel castigurile  vor intarzia sa apara.

Poate nu stiati, dar portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium“ “QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux.

Nu intelegeti cum este posibil sa faceti bani din afiliere? Este foarte simplu!

1. Accesati pagina QuickMobile în Profitshare si inscrieti-va in programul lor de afiliere.



2. Dupa ce v-ati creat cont, nu uitati sa-l activati accesand link-ul primit pe mail.


3. Verificati programul de afiliere cu Quick Mobile, pentru a vedea ce oferte si reduceri sunt active pe site.

4. Intrati  pe site-ul pe care vreti sa-l promovati, Quick Mobile, si copiati link-ul produsului pe care vreti sa-l  distribuiti pe retelele de socializare, apoi obtineti link-ul de afiliat pe Proft Share (sfatul meu este sa bifati Prescurteaza cu bit.ly). Puteti da share si tweet direct apasand butonul share/tweet sau puteti copia link-ul obtinut si sa-l distribuiti manual. Ar fi de preferat sa copiati si descrierea de pe site sau sa scrieti cateva cuvinte despre produs, pentru un impact mai mare.





Nu uitati cu cat dati share la mai multe produse, cu atat aveti mai multe sanse de castig, dar totusi nu exagerati cu distribuirile pentru a nu va obosi prietenii din lista, consider ca 5 share-uri pe zi in momente diferite sunt mai mult decat suficiente.


Nu-mi ramane decat sa va urez: Spor la comisioane!

1 comment:

  1. Este destul de mult de munca pana la obtinerea unor profituri consistente.

    ReplyDelete