Friday, May 26, 2017

3 motive sa alegi mocasini usori, de vara, de la Swims

Vara este aproape si nimic nu poate fi mai minunat decat sa iti petreci cateva zile pe malul marii, atunci cand ai timp liber. Pentru a te simti cu adevarat bine, este preferabil sa impachetezi in bagaj sau in rucsac si o pereche de papuci comozi. Slapii sunt confortabili, insa daca preferi sa te plimbi pe tarmul plin de pietricele si fragmente de scoici, admirand peisajul stancos, este neaparata nevoie sa porti incaltamintea adecvata, pentru a evita sa te ranesti si sa ramai cu zgarieturi. Din acest motiv, va recomand noile modele de mocasini pentru barbati si femei de la Swims. 

mocasini de apa
In primul rand, brandul norvegian Swims are o istorie cel putin interesanta. Cel care a creat pantofii Swims, John Ringdal, a avut in vedere obtinerea unui confort sporit la purtare, chiar si in conditii de umiditate excesiva. Multe perechi de pantofi de firma se pot strica in asemenea conditii, asa ca Ringdal a avut ideea de a-i proteja, purtand deasupra galosi, asa cum se purtau pe vremea bunicului sau. Asa s-a nascut noul concept, cel al mocasinilor water-friendly. In ciuda primirii critice initiale si a scepticismului unora, colectiile Swims de galosi, mocasini, ghete si incaltaminte casual sunt acum foarte apreciate, deoarece sunt extreme de practice, in special in zilele ploioase. 

In plus, design-ul noilor modele de mocasini este unul diversificat, cu o cromatica deosebita, care mizeaza pe combinatii originale si atractive de culori in tendinte. In magazinele Pepper din AFI Cotroceni, Baneasa Shopping City, Mega Mall si ParkLake, puteti descoperi perechi de incaltaminte tip loafers ideale atat pentru mare cat si pentru mers in oras. 

loafers
In concluzie, aveti toate motivele sa va orientati catre un model preferat de loafersi de la Swims: sunt comozi, sunt water-friendly si au un design modern. Asadar, nu uitati sa luati o pereche atunci cand mergeti sa va petreceti vacanta de vara la mare!

13 comments:

  1. Sunt chiar deosebiti ca model si foarte frumos colorati, numai buni de plimbare!

    ReplyDelete
  2. Imi plac mocasinii si nu stiam de acest brand. Asa ca ma voi uita si eu pe site-ul lor sa vad ce modele au. :D

    ReplyDelete
  3. Desi nu mocasinii nu sunt genul meu de incaltaminte, nu pot sa nu recunosc si sa nu remarc ca sunt foarte frumosi

    ReplyDelete
  4. Iubesc mocasinii, sunt tare comozi, iar cei prezentati de tine sunt tare frumosi :)

    ReplyDelete
  5. Ani de zile nu am suportat modelul acesta de incaltaminte si acum numai in ei traiesc :)) Dar trebuie sa recunosc totusi ca nu sunt pe placul meu ca aspect si cu toate astea port pentru ca sunt super comozi, iar eu merg mult pe jos! Asa ca ii tolerez acum.

    ReplyDelete
  6. Mie imi plac foarte mult acesti mocasini si am vrut sa ii iau lui Lucian de mai multe ori, dar el zice ca nu ii plac... Eu tot sunt de parere ca i-ar sta bine cu ei, dar ce sa ii fac?

    ReplyDelete
  7. Ador mocasinii. Am pe lista cateva modele care imi plac, dar nu am avut timp de nimic pana acum, nici macar de cumparaturi :(

    ReplyDelete
  8. Eu nu am purtat niciodata mocasini, pana acum nu mi s-au parut potriviti pentru fete. Cu toate astea, cred ca voi arunca un ochi peste modelele astea.

    ReplyDelete
  9. Eu chiar sunt mare fan al mocasinilor, pentru ca sunt extem de usori si comozi. imi plac mai mult decat balerinii

    ReplyDelete
  10. Mocasinii de vara sunt si alegerea mea, chiar am vreo 3 perechi si ar trebui sa ii mai innoiesc...

    ReplyDelete
  11. Mie intotdeauna mi-au placut mocasinii, sunt foarte comozi si merg combinati cu aproape orice. Nu stiam de acest site recomandat, insa voi cauta acolo modelul meu preferat.

    ReplyDelete
  12. Nu mi-au placut niciodata mocasini :( Prefer sandalele :)

    ReplyDelete
  13. Imi plac mocasinii. Ii mai alternez cu espadrilele

    ReplyDelete