Monday, May 29, 2017

5 modalitati de a obtine un corp tonifiat

Imediat ce iarna isi iese din drepturi, femeile constata disperate, uitandu-se in oglinda, ca printr-o magie pe burtica si pe coapse li s-au depus cateva kilograme de grasime inestetice. Din pacate, tehnologia de ultima ora inca nu a reusit sa scoata la iveala vreo inventie sau vreo pastila magica, cu ajutorul carora trupurile feminine sa redevina suple si frumoase instantaneu, astfel incat doamnele si domnisoarele trebuie sa gaseasca solutii pentru a se simti bine in propria piele pe durata verii.

Iesirea la plaja este practic cel mai important test pe care femeile il dau in ceea ce priveste aspectul fizic, dar si cel pe care foarte multe il pica deoarece nu inteleg ca lupta cu kilogramele este una de zi cu zi si nu una care se rezolva peste noapte. Cele mai multe capituleaza, precum o reduta in fata atacatorilor, si se multumesc sa-si spuna ca asa a hotarat D-zeu. Nu degeaba se spune ca divinitatea daruieste, dar nu baga in traista. Solutia este in mainile si in vointa fiecarei femei.

Cum iti poti tonifia corpul pentru o vara incendiara?


Privirile admirative ale barbatilor nu pot fi atrase oarecum, mai ales in aceasta epoca in care reprezentantii sexului masculin sunt tot mai incantati de trupurile perfecte ale modelelor de prin reviste sau ale starurilor de cinema de peste ocean. Solutiile la care pot apela femeile pentru a redeveni apetisante insa sunt destul de numeroase, dar nu trebuie sa implice infometarea sau dietele drastice, mai ales ca vara este o perioada in care corpul se alimenteaza cu vitamine si minerale. 

Alternarea dietelor poate fi, din nou, o modalitate care produce mai mult rau decat bine si poate cauza imbatranirea corpului, iar o aparitie in costum de baie cu o piele lasata este destul de groteasca. Mai mult decat atat, daca ai in plan ca vara aceasta sa-ti petreci concediul pe litoral sau la piscina si doresti sa acaparezi toate privirile, atunci alege un costum de baie in 2 piese de pe atmospherefashion.ro, intrucat gasesti modele in tendinte, la cele mai competitive preturi.
 

Cele 5 modalitati prin care o femeie isi poate tonifia corpul sunt enumerate mai jos:
  1. Un program de slabire cu ajutorul nutritiei echilibrate pe care o recomanda un medic specializat in acest domeniu;
  2. Antrenamentele scurte, ideal ar fi un program de aerobic pe o muzica antrenanta in sedinte de 15-20 de minute;
  3. Remodelarea corporala este la mare cautare: mezoterapia, cavitatia, masajul endermologic, microdermoabraziune corporala si faciala, terapia led etc;
  4. Activitatea fizica cotidiana poate contribui, spun specialistii, la o pierdere de pana la 20% din grasime (mersul pe jos, pe bicicleta, curatenia in casa);
  5. Mersul la spa aduce binefacerile relaxarii fizice si psihice, iar terapiile pe care le propune acest loc sunt ideale pentru detoxificarea intregului organism, pentru intinerirea corpului si pentru accelerarea slabirii.
Intotdeauna femeile isi vor dori sa arate fabulos, chiar si la 80 de ani, astfel incat este important ca ele sa cunoasca toate metodele prin care isi pot recupera elasticitatea pielii, aspectul proaspat, tineresc si alura zvelta de altadata. Cu ajutorul vointei si a hotararii de a arata spectaculos, reprezentantele sexului feminin se pot bucura de o vara plina de magie, iar petitorii vor roi in jurul lor.

12 comments:

  1. In ultima luna am mancat doar mancare sanatoasa, fara ulei, fara zahar etc. si am inceput sa fac in fiecare zi un program de exercitii ce dureaza 25 de minute. Schimbarile chiar se vad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu am inceput sa alerg. Din pacate, au revenit niste probleme de sanatate mai vechi si mi-au intrerupt programul de slabit.

      Delete
  2. Sunt in cautarea unui nutritionist bun, din pacate la mine in oras.... nu prea am auzit sa fie. Adica genul acela de nutritionist care sa iti dea un program de alimentatie in urma unor analize, teste, etc. Asa ... Dimineata mananci un ou, la pranz 100 gr carne si seara o frunza de salata, pot sa fac si eu pe nutritionistul

    ReplyDelete
  3. la o anumita varsta e mai greu cu tonifierea, orice ai face nu merge! incercam insa!!

    ReplyDelete
  4. Da toate ne dorim un corp tonifiat si cateva kilograme in minus....dar cateodata...mai calcam si-n strachini :))

    ReplyDelete
  5. E asa greu sa respectam un program strict...eu zic ca e ok sa ne mai permitem si mici placeri cateodata!

    ReplyDelete
  6. Toate ne dorim un corp tonifiat, totul e in ok pana la respectarea unor regulili.Pana nu demult eram mandra de corpul meu....acum am devenit o ”putoare” si se resimte pe corpul meuin lkg mai exact

    ReplyDelete
  7. As vrea sa merg si eu la spa sau macar la cateva sedinte de masaj , poate voi avea ocazia in luna iunie. Apoi la mare sa am cat de cat un corp, nu perfect dar macar sa se cunoasca ca am ''lucrat''.

    ReplyDelete
  8. Încercam..Ne străduim...Mai greu cu toate,dar important este sa te simți bine în pielea ta😉

    ReplyDelete
  9. am inceput si eu... sa vedem ce iese :P

    ReplyDelete
  10. In mod normal stiu ce trebuie sa fac, dar nu am suficienta vointa. cand am sa ma trezesc la plaja cu ditamai burta cred ca imi voi da seama ce-am de facut.
    Imi place mult acel costum de baie de la atmosphere

    ReplyDelete
  11. la o anumita varsta e mai greu cu tonifierea, orice ai face nu merge! incercam insa!!
    http://www.suzhoudress.com/t/homecoming-dresses-82.html

    ReplyDelete