Sunday, May 21, 2017

De 1 Iunie aleg pentru copilul meu cadouri educative de pe Dwyn Shop

Ziua Copilului se apropie cu repeziciune, iar eu ma simt norocoasa pentru ca am cateva idei foarte bune pentru cadouri. Desigur, in cea mai mare parte a zilei se va bucura baietelul meu, pentru ca va fi inundat nu doar cu daruri, dar si cu multa atentie.

Atunci cand cumpar cadouri de 1 Iunie imi doresc sa declansez un zambet larg pe fata copilului meu, pentru ca eu sunt multumita daca el este fericit. Imi cunosc copilul, ii stiu preferintele, asa ca alegerile mele sunt usor de facut.


Imi doresc sa-i dezvolt interesul de a citi, asa ca subiectele cartilor trebuie sa-l atraga. Pe Dwyn Shop am vazut carti educative Usborne despre corpul uman, despre stiinta, despre Univers, despre spatiu si despre planete. Le consider niste carti geniale, frumos ilustrate, ce contin informatii pretioase pentru mintile in formare ale micutilor si care ating o multime de teme ce se pliaza cu usurinta pe preferintele copiilor, in functie de varsta si de personalitate. 

Ii cumparam carti Usborne de cand avea doar 2 anisori si ma bucuram sa vad cat de repede retine informatiile din ele, ca invata limba engleza fara nici un efort si ca-i dezvolt totodata pasiunea pentru citit. Nici nu e de mirare, caci erau atat de interesante incat ma captivau si pe mine, invatand astfel impreuna cu copilul meu lucruri noi si fascinante.


Un alt cadou care l-ar face fericit este un joc LEGO. Mi se pare adorabil cand ansambleaza cu atata atentie piesele LEGO si abia astept sa vad ce povestiri va mai construi in jurul lor.  Nu stiu exact ce-i voi lua, dar de regula tin cont de varsta lui,  nu vreau sa risc sa fie mult prea complexe pentru el, astfel incat sa nu le poata rezolva singur. Consider ca e mai bine sa-l las sa faca greseli, sa ii fiu ghid atunci cand vad ca a pus o piesa gresit (spunandu-i ca nu e bine si lasandu-l sa-si dea seama singur unde nu a fost suficient de atent) si sa-i permit sa-si puna mintea la contributie. 
Am rasfoit paginile magazinului online Dwyn Shop pentru a-i cumpara carti Usborne si am fost surprinsa sa vad ca de ziua copilului si parintii au parte de cadouri: o multime de reduceri menite sa-i incurajeze sa le cumpere carti copiilor si sa-i faca sa iubeasca cartile.

In zilele noastre copiii sunt inconjurati de tehnologie ultramoderna inca din momentul in care se nasc, iar acest lucru nu-l consider nici un lucru bun, dar nici unul rau. Constientizez care sunt efectele negative ale folosirii lor si tocmai de aceea incerc sa le diminuez prin jocuri educative, educationale, distractive si recreative, iar cand nu mergem la plimbare prin parc si cand nu are antrenamente, rezolva jocuri LEGO, in timp ce eu il asist din umbra.

Nu ar trebui sa ne facem timp de copiii nostri doar de Ziua Copilului, dar macar in aceasta zi sa le acordam puiutilor nostri atentia cuvenita. Sa ne jucam cu ei, sa-i privim, sa observam cum cresc incetul cu incetul, pentru ca mai tarziu vor deveni adulti si le vom duce dorul acestor clipe. De ce sa nu le traim cand e momentul si sa tanjim dupa ce n-am facut? Nu ar fi pacat? Toti ne incurajeaza prin diferite mijloace sa o facem: avem zi libera de 1 Iunie, in oras se desfasoara diferite activitati pentru copii, iar pe Dwyn Shop avem reduceri la cartile educative Usborne si la jocurile LEGO, tocmai ca sa le putem aduce o bucurie micutilor nostri.

Sarbatoriti Ziua Copilului cu daruri, jocuri, jucarii si multe zambete! Copiii vostri merita!

14 comments:

  1. Ma bucur cand vad ca mai exista parinti care aleg astfel de cadouri pentru copii lor. Nu ca nu ar fi impornate si gadgeturile , in fond astea sunt viitorul, dar ar fi pine sa parcurgem toate etapele in cresterea micutilor. In fond, suntem responsabili pentru cresterea si dezvoltarea lor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma straduiesc sa cresc un viitor adult responsabil...

      Delete
  2. Este foarte bine sa cumparam copiilor astfel de cadouri, chiar daca unii dintre ei nu par incantati, la prima vedere.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie sa stii cum sa-i faci sa fie atrasi de ele. Eu ma mir asa de tare cand vad o carte, ma bosumflu ca o vroiam eu, pun mainile in san si spun ca nu e corect si atunci el vede cartea ca pe o minunatie pe care o vor toti... Cu alte cuvinte, trebuie sa te pui la mintea lor de copii.

      Delete
  3. Inca nu stiu ce le voi lua la nepoti anul asta. M.as orienta spre carti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar te sfatuiesc sa faci asta. Iti vor multumi mai tarziu :)

      Delete
  4. Cand eram mica si eu imi doream asemenea cadouri! Cred ca cele educative sunt cele care nu se vor demoda niciodata si sunt extrem de utile in dezvoltarea intelectuala a celor mici :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este, ar trebui sa fie constienti de acest lucru mai multi parinti

      Delete
  5. In ziua de azi copiii sunt foarte norocosi pentru ca pot sa se joace cu multe jucarii educative, sa aiba acces la carti din domenii diferite.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este un motiv de bucurie si pentru parinti, zic eu :)

      Delete
  6. chiar, vine 1 iunie si trebuie sa ne pregatim neaparat!

    ReplyDelete
  7. O carte usborne mi-as dori si eu As vrea sa vad daca este captivata de ea! Inca nu stiu ce cadou ii voi face pentru ziua de 1 iunie

    ReplyDelete