Friday, May 5, 2017

Wheel-E - locul de intalnire al gadgeturilor umblatoare

Trebuie sa recunosc ca de multe ori haosul care se instaleaza pe strazile orasului in care locuiesc ma oboseste si ma face sa visez ca zbor deasupra tuturor ca sa nu mai trebuiasca sa stau la acelasi semafor de "n" ori sau sa ma deplasez doar 500 de metri in 5 minute de mers cu masina bara la bara. In fiecare dimineata ma cuprinde o dorinta nebuna de a alerga sau a merge pe jos, dar singurul lucru care ma retine e ca nu vreau sa ajung la birou beneficiind de urmarile "mirositoare" care ar implica acest lucru. Astazi m-am hotarat sa fac ceva in acest sens, astfel incat sa fiu in armonie cu natura si sa invat sa traiesc in mod diferit: mai curat, mai simplu si mai calm.

Veti spune ca viata moderna in marile orase isi dicteaza proprii termeni, dar eu cred ca avem responsabilitatea locului in care traim si ca trebuie sa gasim solutii ecologice si economice, ca trebuie sa protejam mediul inconjurator, sa invatam sa ne bucuram de vremea frumoasa si de vantul care ne adie in par. Pornind de la aceste premise, am ajuns la concluzia ca "gadgeturile umblatoare" (cum imi place mie sa le numesc) sunt ideale pentru cei care vor sa contribuie la protectia mediului, pentru drumurile aglomerate si pentru persoanele care vor sa se mentina in forma.

Ce sunt gadgeturile umblatoare si unde le putem gasi?


Fiind  o expresie ce-mi apartine, probabil ati ramas cu oarecare semne de intrebare, chiar daca ati dedus ca nu poate fi vorba decat despre o solutie moderna cu ajutorul careia ne putem deplasa. 

In zilele contemporane, mijloacele de transport electrice pe doua roti si-au castigat tot mai multi simpatizanti, iar eu imi doresc din ce in ce mai tare sa ma bucur de toate avantajele conferite de aceste gadgeturi. Vazand tot felul de review-uri online, le-am gasit intamplator si pe cele facute de Mihai Morar si de Justin Bieber, iar pozele facute de acestia pe trotinele lor electrice E-TWOW, m-au convins ca trebuie sa-mi achizitionez si eu una in viitorul apropiat. Si de unde pot achizitiona o trotineta electrica E-TWOW daca nu de pe site-ul Wheel-E? Acesta este dealer unic autorizat in Europa al brand-ului E-TWOW.


Daca multi dintre voi ati auzit sau v-ati dorit un hoverboard, poate ar trebui sa luati in vedere si alte gadgeturi precum: trotinetele, bicicletele, motocicletele si skateboardurile electrice sau transportatoarele personale ce se remarca printr-un design minimalist si futurist. Toate aceste tipuri de gadgeturi pe roti le gasiti in magazinul online Wheel-E la preturi mai mult decat convenabile. Descrierile ample de pe site si faptul ca produsele vin insotite cu certificat de garantie imi prezinta incredere si siguranta.

Ei spun ca misiunea lor este de a revolutiona transportul urban intr-o maniera distractiva, economica si prietenoasa cu mediul inconjurator, iar eu sper ca obiectivul lor sa fie atins prin mine, prin voi si prin toate persoanele care au inteles ca poluarea ne afecteaza pe toti intr-o masura mai mica sau mai mare si ca libertatea de miscare ne va imbunatati calitatea vietii.

16 comments:

  1. Stii, tocnai mi-a venit o idee :) daca tot voiai sa mergem la alergat, eu zic sa folosim trotinete elecrice si sa ne intrecem :)))

    ReplyDelete
  2. Tehnologia a avansat foarte mult oferindu ne posibilitatea sa ne facem viața mai ușoara.

    ReplyDelete
  3. chiar as vrea una tare tare mult, m-as distra teribil!

    ReplyDelete
  4. Este important sa devenim constienti ca de noi tine sa nu mai poluam aerul, sa protejam natura si planeta. La urma urmei, aici traim si nu avem unde sa plecam, corect?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din cauza ca traim in secolul vitezei, multi nu au timp sau nu vor sa se gandeasca care este pretul comoditatii lor...

      Delete
  5. O sa i-o cumpar baietelului meu si poate ma dau si eu cu ea.

    ReplyDelete
  6. Mi-as dori si eu o trotineta de genul

    ReplyDelete
  7. Toate modelele sunt foarte dragute!

    ReplyDelete
  8. Daca ma gandesc bine m-as distra de minune prin parc........fara sa ma intereseze ce spun ceilalti parinti =)))

    ReplyDelete
  9. Cred ca mi-ar placea sa am si eu una!

    ReplyDelete