Monday, November 27, 2017

Cauti o solutie AC de tip duct pentru living? Prezentare duct-uri 24 000 BTU

Pentru a beneficia de un confort sporit in locuinta proprie, numerosi proprietari recurg la achizitionarea unei solutii de aer conditionat. Cum altfel sa va bucurati de un mediu agreabil pe timpul verii, mai ales in zilele toride? Pe parcursul acestui articol, ma voi referi in principal la solutiile tip duct pentru tubulatura, potrivite pentru un living spatios. 

Noul duct de aer conditionat OD24DS4 cu inalta presiune statica ofera o functionare impecabila, inclusiv in conditii de temperaturi joase, de -15 grade Celsius. Producatorul asiatic Osaka s-a axat pe obtinerea unui consum redus de energie, aspect care se reflecta si prin facturile mai mici la curent. In plus, asigura un flux de curenti de aer rece, respectiv cald, care este distribuit uniform pe intreaga suprafata destinata climatizarii. Functia anti-jet de aer rece este deosebit de utila in special pentru persoanele sensibile la frig si la schimbarile bruste de temperatura. 

Un alt duct pentru tubulatura cu capacitatea de 24 000 BTU aflat pe lista de recomandari a specialistilor in domeniu este modelul fabricat de Hokkaido - HUCI 718 X Inverter 24000 BTU. 

Acesta este prevazut cu agent frigorific ecologic R-410A si detine functii moderne pentru crearea unui mediu curat si sanatos, cu temperaturi placute in orice moment al anului.

Puteti colabora cu incredere cu echipa de montaj aer conditionat Aquarys in vederea unei instalari corecte a modelului de duct, split sau alt tip de ac dorit in locuinta.

No comments:

Post a Comment