Monday, November 27, 2017

Performante de top cu anvelopa Michelin Alpin 5

Anvelopa MICHELIN Alpin 5 a fost catalogata drept „exemplara” de catre autoritatea in domeniu Autobild in 2016. Acest calificativ a fost obtinut pe baza unor performante inalte privind siguranta si utilizarea in timpul iernii, cum ar fi prezenta pe primul loc intre cauciucurile pentru turisme testate pe trasee cu zapada si pe suprafete uscate. De asemenea, aceasta anvelopa s-a remarcat si la testul la franarea pe suprafete umede, obtinand un bine-meritat loc al doilea.


Banda de rulare a noii anvelope de iarna Michelin Alpin 5 beneficiaza de un nou profil cu design imbunatatit fata de versiunea anterioara. Datorita acestuia, este posibil un nivel sporit al tractiunii pe carosabilul plin de zapada, alaturi de o rezistenta marita la acvaplanare si o excelenta manevrabilitate atat in linie dreapta, cat si in curbe. 

Ca particularitate, profilul cauciucurilor model Alpin 5 se caracterizeaza prin adancimea maxima la care este infiltrat structurii caii de rulare, in scopul mentinerii bunelor performante pe intreaga durata a anotimpului de iarna si pe intregul ciclu de viata.

La temperaturi joase, tehnologiile inovatoare implementate pentru a dezvolta gama Alpin 5, asigura un nivel bun al eficientei energetice si permit aderenta crescuta pe suprafetele de drum umede si inzapezite.

In cadrul testului AutoBild pentru cauciucuri de iarna (octombrie 2016) realizat pe dimensiunea 205/55 R16, Michelin Alpin 5 s-a clasat la egalitate cu DUNLOP Winter Sport 5 in ceea ce priveste performantele pe zapada si la egalitate cu alte marci premium (exemplu WinterContact TS 860 proiectat de Continental, UltraGrip 9 construit de Goodyear sau modele Pirelli, Vredestein etc.). 

Anvelopa Alpin A5 dezvoltata de grupul francez se bucura de o ameliorare a cauciucului folosit, precum si de un design nou pentru structura benzii de rulare, fapt ce ofera soferilor de turisme o aderenta optima in orice conditii de iarna. Profilul in V contribuie la crearea unei mai bune manevrabilitati pe zapada, dar si pentru reducerea riscurilor de acvaplanare. Spre deosebire de modelul predecesor, anvelopa Alpin 5 dispune de o densitate mai mare de canale oferind cu pana la 17% mai multa aderenta pe zapada

No comments:

Post a Comment