Tuesday, November 28, 2017

Pietrele pretioase care se potrivesc cel mai bine cu aurul galben, roz si alb

Pentru ca bijuteriile din aur sunt accesorii care se poarta direct pe piele, ele se numara in acelasi timp si printre amanuntele observate de catre ceilalti din jurul tau.  De aceea, este preferabil sa purtati un inel de logodna sau o verigheta din aur care sa complimenteze nuanta pielii. Acest lucru este valabil si in cazul pietrelor pretioase. In continuare, o sa va dau cateva repere dupa care sa va ghidati atunci cand realizati investitia intr-un inel de nunta si nu doriti sa dati gres.
Analizand culoarea venelor de pe interiorul bratului, iti poti da seama daca ai o nuanta calda ori rece a pielii. De exemplu, persoanele cu piele intr-un ton rece (au vasele de sange albastre) sunt mai avantajate din punct de vedere estetic daca aleg un inel sau bijuterii din aur alb, ornate cu pietre pretioase precum: ametist, rubin, smarald sau safir albastru. In schimb, pentru cei cu pielea intr-o nuanta calda (venele tind sa aiba o culoare spre verde) pot alege fara probleme bijuterii din aur galben. O alegere la fel de inspirata pentru acestia din urma sunt si noile modele de inele de nunta din aur roz  2017. Pentru un inel de logodna, in acest caz, optati pentru un diamant solitar colorat sau pentru rubine. Daca totusi nu aveti idee ce nestemate v-ar placea sa aiba inelul de nunta sau de logodna pe care urmeaza sa-l purtati tot restul vietii, atunci alegeti varianta care nu se demodeaza: diamantele. Pietrele diamantine translucide se asorteaza perfect cu orice nuanta a pielii.

Bijuteriile din aur galben pun in general in evidenta pielea si parul unei persoane. Accesoriile de podoaba din aur alb si din argint, care contin montate diamante ori rubine, pot fi purtate cu succes de persoanele cu par blond, ten deschis si ochi verzi sau albastri, dar si de cele cu par castaniu inchis sau negru. Cristalele transparente, pietrele rosii, cele de culoare verde pal sau bleu sunt iarasi o alegere inspirata pentru acestea din urma. In ceea ce priveste femeile cu par roscat, acestora le sta cel mai bine cu bijuterii culoarea cuprului sau din argint, iar pietrele care se potrivesc de minune sunt, fara indoiala, smaraldele, pietrele pretioase albastre si verzi in nuante tari.

Eu am optat pentru verighete aur alb. Voi ce fel de verighete preferati?  

2 comments:

  1. Nu as refuza nicicand un damant indiferent in ce montat. :)

    ReplyDelete
  2. Doamne cat de frumoase sunt inelele din articol! Minunate! Eu imi comand bijuteriile online de pe https://www.ioana-preda.ro/ .Voi Ce parere aveti?

    ReplyDelete