Tuesday, November 28, 2017

Dress-code masculin: elementele must-have pentru tinuta eleganta

Prezenta de spirit, statura sau capacitatea de a se impune in cadrul unui grup (la munca, in societate etc.), nu sunt singurele care definesc un barbat. Tinuta este si ea foarte importanta, poate nu chiar la fel de importanta ca in viata unei femei, dar constituie o forma de manifestare a personalitatii, a preferintelor, etc. Nu este neaparat nevoie sa optati pentru o vestimentatie eleganta sau in stil office, puteti alege la fel de bine piese casual, de zi cu zi. 
 

Spre deosebire de femei, barbatii prefera imbracamintea si incaltamintea mai lejera in timpul liber si cea formala / semi-formala cand o impune evenimentul. Daca in ceea ce priveste tinuta formala, lucrurile sunt clare, reperul perfect fiind elementele clasice elegante, ideea de casual permite in schimb mai multe interpretari -smart-casual (specific mediului corporatist), street casual- pentru a numi doar cateva variante.  

Piesele must-have pentru garderoba ta: sacouri si costume, cravate, piese din tweed, pantaloni chinos, tricouri polo, blazere si pulovere pe gat in sezonul rece, pantaloni din denim, curea din piele, pantofii din piele de calitate premium. Magazinul online Pepper.ro produce si se ocupa de comercializarea de articole de incaltaminte pentru barbati, clientii interesati putand gasi aici modele deosebite de pantofi eleganti din piele

In incheiere, va recomand sa optati pentru piese vestimentare in culori inchise, daca doriti sa creati o garderoba rafinata. Totodata, nu plecati niciodata la un eveniment important fara a va curata pantofii in prealabil! In cazul in care incaltati o data sau de cateva ori pe an pantofii formali, asigurati-va ca beneficiaza de o depozitare corespunzatoare. Daca sunt intretinute corect, perechile de pantofi eleganti vor rezista trecerii vremii, ajutandu-va sa realizati o buna impresie atunci cand aplicati pentru un nou job si sunteti chemat la interviu, participati la o cina de afaceri, la o nunta sau la alt tip de eveniment care impune o tinuta cu dress-code.

No comments:

Post a Comment