Friday, April 10, 2015

Pret butoni avantajos pentru orice stil

Mi se pare absolut firesc să vrem să ieşim în evidenţă şi să fim admiraţi indiferent de eveniment, chiar dacă este vorba de femei sau de bărbaţi, toată lumea caută aprecierile celor din jur şi vor să aibă o ţinută impecabilă care să denote stil, clasă şi rafinament. Faptul că vrem să strălucim nu este o "fiţă", ci un drept pe care-l avem în fiecare moment al vieţii noastre.

Să ne îndreptăm atenţia asupra bărbaţilor stilaţi, care cu siguranţă au idee ce li se potriveşte, dar mai ales ştiu să se facă plăcuţi şi să iasă în evidenţă indiferent dacă participă la evenimente importante, la un interviu pentru angajare, la o întâlnire de afaceri sau la evenimente promoţionale. Distincţia atrage, aşa că nu este de ajuns să aibă o cămaşă de calitate care să se aşeze bine pe ei ca să se diferenţieze de ceilalţi, ci le accesorizează pe măsură cu o pereche de butoni eleganţi care să li se potrivească şi care să le dea posibilitatea de a-şi etala personalităţile într-un stil unic, sofisticat şi de mare impact.
Cine spune totuşi că pe aceste mici piese decorative, denumite simbolic butoni, le poţi purta doar la ocazii formale? Despre butoni putem spune că sunt un semn al bunului gust, iar locul şi felul în care se pot purta depinde doar de viziunea şi de imaginaţia fiecăruia.

Dar de ce elemente ţineţi cont dacă vreţi să-i dăruiţi cuiva? Vă ghidaţi după un pret butoni sau după personalitatea persoanei căreia vreţi să-i faceţi cadou? Sfatul meu e să-i cunoaşteţi preferinţele, gusturile şi să-i dăruiţi nişte butoni deosebiţi, pentru că trebuie să recunoaştem că spre deosebire de femei, bărbaţii nu pot purta prea multe accesorii, iar dacă totuşi recurg la aceste mici trucuri de înfrumuseţare, măcar să fie ceva care să-i reprezinte.
Iată câteva idei de cadouri în funcţie de hobby-uri şi individualităţi:

- dacă îi plac călătoriile


- dacă este un colecţionar de ceasuri



-dacă petrece mult timp pe reţelele de socializare


-dacă te roagă de fiecare dată să-i dai mail ca să nu uite ceva (aici îl încadrez şi pe tatăl meu)


- dacă-i place viteza


-dacă este concentrat de cele mai multe ori asupra telefonului său de ultimă generaţie


-dacă este mereu pe fugă şi timpul nu-i e niciodată suficient


-dacă este o persoană veselă care îi face mereu pe cei din jur să zâmbească


-dacă este o persoană clasică

Bineinţeles, lista ar putea continua la nesfârşit, însă eu o să mă opresc doar la aceste exemple, pentru că nu vreau să vă răpesc din bucuria de a descoperi tot ceea ce vă trebuie navigând pe site-ul Accesoriul.ro.

De ce să cheltuieşti mai mult când poţi avea accesoriile perfecte pentru o ţinută elegantă, într-o armonie deplină care să se distingă printr-o sobrietate plină de gust, toate acestea la un preţ extrem de avantajos?

8 comments:

  1. Woooow cât de interesant. Nu pot sa cred câte idei minunate. Bravo, e imposibil sa nu îți placa fiindcă sunt pe gusturile tuturor. Andrea Grecu

    ReplyDelete
  2. Da ,butonii sunt un semn al elegantei si cei prezentati in articol sunt deosebiti si pot fi daruiti unui barbat functie de preocuparile lui principale.

    ReplyDelete
  3. Am citit cu mare placere articolul tau si cu siguranta ma voi inspira din el data viitoare cand ii voi cumpara butoni sotului meu.

    ReplyDelete
  4. Oricat de ingeniosi mi se par si de origilani eu cred ca as alege o pereche de butoni spre a-i face cadou , un model clasic , poate sunt eu mai conservatoare dar asta nu inseamna ca nu agreez si alta varianta . Mi-ar placea o pereche de butoni cu monograma de exemplu ...

    ReplyDelete
  5. foarte interesante modelele de butoni alese de tine .Sotul meu nu se imbraca la costum insa trebuie sa aiba macar o pereche de butoni .

    ReplyDelete
  6. Barbatii ar trebuie sa invete ca butonii dau stil, atrag privirile.

    ReplyDelete
  7. Cei cu globul pamantesc imi plac cel mai mult,cred ca doar asa l as putea convinge pe sotul meu sa poarte la camasa o pereche de butoni;) In plus s-ar asorta de minune cu costumul lui cel nou .Sunt superbi nu am cuvinte.

    ReplyDelete
  8. Cat de frumoase sunt toate modelele alese de tine! Citind articolul tau mi-am dat seama ce cadou perfect ar fi o pereche de butoni pt sotul meu, desi nu se imbraca la costum prea des, asemenea accesoriu nu trebuie sa ii lipseasca!

    ReplyDelete