Tuesday, November 18, 2014

Alegeri inspirate

Am vazut toate show-urile acestui sezon, ne-am facut lista de produse dorite din cele mai recente colectii de machiaj si am decis caror lucruri de infrumusetare le-am gasi loc in sertarasul nostru de cosmetice. Am testat, am sortat si am scos la lumina cele mai emoliente texturi, formule de ingrijire, culori iernatice si tratamente specifice lunilor reci. Vreau sa-mi colorez iarna in nuante ruginii sau bejuri domoale si sa fac orice altceva menit sa-mi incalzeasca sufletul. O dorinta ascunsa undeva in adancul sufletului meu a fost si este sa-mi pun gene false individuale, insa pentru ca nu am gasit nici un salon in oras care sa-mi implineasca acest moft, am renuntat la idee, dar el inca salasluieste in mine. M-am tot uitat la tutoriale si filmulete video pe aceasta tema si am constatat ca pare destul de usor sa mi le aplic chiar eu, un singur detaliu nu am stiut, de unde sa-mi iau cei mai buni adezivi si gene false asa cum am vazut la o prietena de-a mea. E lesne de inteles ca ea mi-a starnit aceasta dorinta, vazand cat de mult au putut-o schimba acele gene in bine. N-am mai rezistat si intr-un final am pus mana pe telefon si am sunat-o ca sa aflu secretul frumusetii ei. Mi-a spus ca daca vreau sa am o privire spectaculoasa ca a ei, atunci trebuie sa intru in magazinul online MyLash... Of, cat de simplu era! Oare de ce nu am intrebat-o mai devreme?

Am intrat cu un entuziasm debordant pe site si mi-a placut ce am vazut, tutoriale explicite care mi-au infrant orice temeri, recomandari, o aplicatie MyLash selector cu ajutorul careia sa-mi aleg genele potrivite ochilor mei mari, la care am apreciat ca ne ofera o multime de variante si ne arata cum arata genele false recomandate atat cu ochii deschisi, cat si cu ei inchisi.

http://www.mylash.ro/mylash-selector
Astfel am aflat ca alegerile potrivite pentru mine sunt: genele false Andreea 13 si un adeziv special pentru aceste gene tip banda.

Am gasit chiar si o aplicatie pe Iphone a lor, iar pentru mine asta reprezinta un plus si-mi da mai multa incredere.

Prezenta lor pe retelele de socializare, punctele bonus oferite cumparatorilor, discounturile oferite pentru orice make-up artist si modul lor de gandire asemenator cu al meu m-au convins, asadar de la cele mai mici si eficiente capsule ale frumusetii pana la cele mai spornice formule regenerante, cosul meu de shopping a ajuns plin.
Pregateste-te de cumparaturi de pe Mylash cu ocazia Black Friday!

14 comments:

  1. Articolul tau vine la fix pentru ca de ceva vreme am inceput sa folosesc gene false cand merg la evernimente asa ca ma intereseaza de unde pot procura cele mai bune produse.Multumim

    ReplyDelete
  2. wow m ai convins sa incerc si eu,arata super ,banuiesc si ca voi arata minunat cu ele de revelion

    ReplyDelete
  3. Tocmai ce am incercat si eu prima data genele false, bun articol.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bate gandul sa incerc si eu; inca 2-3 articole pe tema si ma arunc! ;)

      Delete
  5. Pt. cele care nu se pot lauda cu gene lungi si matasoase, o alegere inspirata. Multumesc!

    ReplyDelete
  6. de cand cochetez sa imi iau si eu caci genele mele aproape au disparut :( si ce frumoase erau...
    poate reusesc si eu intr`un final sa imi iau :D

    ReplyDelete
  7. Foarte bun articolul! Eu n-am purtat niciodata gene false :D

    ReplyDelete
  8. bine venit articolu tau ,o singura data am purtat dar nu mia placut .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tocmai de accea e utila acea aplicatie, pentru ca asa ne putem da seama cum ne-ar sta cu genele in functie de forma ochilor...

      Delete