Tuesday, December 18, 2012

Bloggerii vor doar Super Jeans

Si acum parca il aud pe tata cum spunea: " Ehe! Inainte de revolutie era smecherie sa ai blugi, iar eu am fost primul din sat care a avut!"
Timpul trece, iar in zilele noastre toata lumea poarta blugii si sincer nu cred ca va veni vreodata vremea cand se vor demoda pentru ca sunt foarte practici si comozi.

Insa nu oricine poarta superjeans.

Pentru a descrie aceasta categorie de superjeans, e de ajuns sa spun un singur cuvant: Levi's . M-am indragostit de acest brand, de cand aveam 16 ani si mama mi-a daruit o pereche marca Levi's. Dupa 12 ani, pot sa-i imbrac cu mandrie, pentru ca sunt aceiasi blugi frumosi , cocheti si discreti din prima zi. Nu s-au deteriorat deloc, nu le-a iesit culoarea si arata impecabil, sa nu mai spun ce posterior imi fac... De cate ori ii port ma simt confortabil, increzatoare in sine si bineinteles mai sexy.

Inspirata de acest clip, in care ochii imi zboara numai dupa blugi , am zis ca vad cum mi-ar sta si mie in blugii de pe SuperJeans.ro
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=RW0h1iT6mlQ]

Si am aflat cum mi-ar sta  in superjeans , intr-un joc de imagini haios ca si in videoclipul de mai sus.



Dar misiunea mea nu se incheie aici, mai trebuie sa-mi conving si sotul sa adore acest brand, pentru ca isi cumpara vreo 4 perechi de blugi pe an, iar dupa cateva luni i se rup ba pe la buzunare, ba materialul se uzeaza repede, sa vada si el ca blugii autentici sunt de nelasat.

Dai un ban, dar stii ca face!

Vom arata mai bine, mai sexy si ne vom iubi mai cu foc. Deja imi zboara imaginatia mea bogata la lucruri nu tocmai de post :))

Asa ca, afland cum i-ar sta unui blogger veritabil ca mine in acesti minunati blugi, de ce sa nu aflu si cum i-ar sta unui sot de blogger?

Si trebuie sa va spun ca daca intrati pe site si vedeti blugii din spate, va vor placea si mai mult, dar ramane secret, ca doar nu vrem sa stie barbatii ca si noi ne uitam dupa poponete.


Nu stiu de ce, dar cred ca nu sunt ca toti bloggeri tanjesc dupa  acesti blugi originali, dar numai unuia ii va  ajunge in prag cu fundita pentru el si persoana iubita, asa ca incep de-acum sa-i scriu mosului ca am fost  fata cuminte si ca ii merit pentru ca eu mi-i doresc cel mai mult.

Insa nu va faceti griji ca mai e si locul doi/ Poate vine si la voi/Daca spuneti o colinda/ Ce la public o sa prinda/Si cu asta am incheiat/Sa aveti multi bani de luat/ Noroc bun si fericire/ In suflete doar iubire/Si doar super jeans  pe voi/ Ca bloggeri vechi si noi!



Articol participant la campania organizata de Blogal Initiative impreuna cu SuperJeans.ro.


11 comments:

  1. Catalina Sora (Calin)December 18, 2012 at 8:46 AM

    Frumos articolul.Cred ca ti-ar sta bine in blugii acestia :)

    ReplyDelete
  2. wowce frumos iti sta,si ai dreptate te arata foarte sexy:P par de calitate doar sunt supejeansi:P

    ReplyDelete
  3. wow ce frumos iti sta,si ai dreptate te arata foarte sexy:P par de calitate doar sunt supejeansi:P

    ReplyDelete
  4. Orice e frumos mai ales cand iti vine si bine!

    ReplyDelete
  5. cunosc firma si stiu ca este una dintre favoritele prietenului meu si a mea of course

    ReplyDelete
  6. BIANCA ROXANA ANITEIDecember 23, 2012 at 1:20 AM

    Bravo,Andreea!!!

    ReplyDelete
  7. ce minunatii!!!

    cine nu viseaza la asha ceva? eu sunt o mare fana a jeans`ilor :*

    ReplyDelete