Wednesday, December 19, 2012

Fidelityshop iti aprinde simturile

"O unda de parfum intens m-a invaluit. Era parfumul lui, l-as fi recunoscut dintr-o mie...

Mi-a spus ca nu va fi acasa de ziua mea, iar eu deja ma resemnasem cu acest gand. L-am imbratisat recunoscatoare, izbucnind in lacrimi si rugandu-l sa nu-mi mai faca niciodata asta. El era uimit ca l-am simtit atat de repede, dar cum as fi putut sa nu-i simt mirosul inconfundabil...Avea in mana cadoul lui pentru mine, impachetat frumos cu o fundita rosie si bagat intr-o pungulita frumoasa pe care scria: "Ai idee cat de mult te iubesc?". L-am deschis nerabdatoare. Era parfumul meu preferat, Angel. M-am bucurat ca un copil si nu stiam pentru ce sa bucur mai intai pentru minunatul cadou sau pentru prezenta lui acasa.
Am inceput sa depanam amintiri...

Ne cunoscusem la sala. Acolo venea un baiat dragut, care parea fioros, dar in jurul caruia roiau multe fete, datorita parfumului sau irezistibil. Tot acolo venea si o fata draguta, dar mirosul ei tinea la distanta pe toata lumea, deoarece simtul olfactiv e mult mai important in atractie decat cel vizual. Ghinionul ei, norocul meu...

Am inceput sa vorbim, iar primul nostru subiect de discutia a fost despre parfumuri. Tot vorbind ne-am dat seama ca ni le cumparam din acelasi loc, www.fidelityshop.ro. Nici unul nu mai aveam incredere in Mall-uri dupa ce cumparasem parfumuri contrafacute, dar gasisem un site cu peste 100 de branduri diferite, celebre, dar si mai putin cunoscute de parfumuri de lux, originale si la preturi mai mici fata de piata online de parfumuri originale. De acolo imi cumparam si produsele cosmetice de infrumusetare si intretinere, cremele de corp si gelurile de dus. Apreciam faptul ca un agent iti sta la dispozitie pentru eventuale intrebari si ca livrarea se face prin curierat rapid. Acest magazin online pot spune ca ne-a apropiat. Am devenit prieteni, apoi am ajuns sa impartim viata impreuna. E o traditie ca in fiecare an de ziua mea sa primesc de la el parfumul meu preferat, pe care l-a ghicit din prima zi dupa notele oriental-vanilate pe care le emana. Mai greu a fost sa-i ghicesc eu parfumul, de fapt nici acum nu stiu ce parfum folosea. I-am ales din categoria Parfumuri barbati , parfumul care mi-a placut mie, Gianni Versace Pour Homme, iar de dragul meu si l-a schimbat. De Craciun i-l voi darui din nou, iar el ca de fiecare data va aprecia gestul meu.



Fidelity Shop ne-a aprins simturile si sta marturie dragostei noastre!"

Articol imaginar participant la campania organizata de BlogAwards in colaborare cu Fidelity Shop!



5 comments:

  1. Sti cat de mult imi place sa te citesc?:) m ai facut sa ma uit si eu pe acest sit;))si eu m am saturat de parfumurile contra facute ca de mere acre;))

    ReplyDelete
  2. Foarte dragut site-ul are multe produse,pentru toate gusturile si buzunarele.

    ReplyDelete
  3. imi place foarte mult cum ai vorbit despre acest site si m ai facut sa arunc o privire si m am convins si eu e super :)

    ReplyDelete
  4. thierry mugler, angel a fost parf meu preferat. mai am si acum intr-o sticluta si nu ma indur sa ma dau cu el.

    ReplyDelete
  5. imi place mult cum scrii draga mea:)
    eu ador Euphoria de la Calvin Klein...si acum mai am din el de 5 ani :))))))))))))

    ReplyDelete