Friday, February 1, 2013

Cand femeile iubesc bijuteriile...

Indiferent ca sunteti de acord cu sarbatoarea dragostei sau ca nu sunteti, nu as putea crede ca v-ati supara daca cel pe care-l iubiti v-ar lua o bijuterie cu acest prilej. Sunt sigura ca nici o femeie n-ar putea ramane indiferenta la o asemenea supriza, ci ar fii foarte fericita sa primeasca ceva ce i-ar putea pune in valoare frumusetea.

Astazi o scumpica urmaritoare din umbra a blogului meu, o prietena si o fata de nota 2000, m-a sunat  si m-a rugat sa-i recomand un site de bijuterii pentru a vedea ce i s-ar potrivi la rochia de mireasa. M-am gandit sa-i recomand viitorului ei sot sa-i faca cadou cu prilejul zilei de Valentine's Day, ca simbol al iubirii lor frumoase, ceea ce-si doreste de pe Online Bijoux - un magazin serios si cu o diversitate mare de produse si bijuterii online.

Si cum mie imi place aurul in toate formele lui, atat alb cat si galben, dar si pentru ca este singurul metal care nu-i face rau pielii mele sensibile la atingerea altor metale, m-am uitat intai la niste bijuterii placate cu aur, pe care stiu ca le pot inlocui mai des decat pe bijuteriile mele pretioase. Apoi m-am uitat sa vad daca-i gasesc si Dianei , fata de care v-am povestit, ceva pe masura ei :).
M-am uitat intai la inele si am facut un colaj cu cel care mi-au placut mai mult.


M-am uitat si la cercelusi si mi-au placut foarte-foarte multe modele.


Nu stiu daca am inteles foarte bine ceea ce-si doreste, dar am incercat sa-i selectez cam ce mi-a descris ea mie si sper sa-i fiu de ajutor.


Sper sa va fii dat si voua idei atat pentru Valentine's Day, cat si pentru 1 si 8 martie, zile in care incercam sa le surprindem pe femeile dragi din viata noastra. Spun asta pentru ca acum am vazut ca multa lume nu mai daruieste martisoare, ci opteaza pentru cadouri practice,  utile sau pentru bijuterii dragute.

Sper ca v-am fost de folos cu acest articol si va urez sa aveti o seara incantatoare ca si voi!

19 comments:

  1. Carei femei nu ii plac bijuteriile,nu cred ca vom gasi si acestea sunt minunate,deci 10 cu felicitari si sa primim cat mai multe asemenea minunatii!

    ReplyDelete
  2. Cat de dragut este pimul inel fluturas....

    ReplyDelete
  3. Catalina Sora (Calin)February 1, 2013 at 10:58 AM

    Sunt suberbe toate.Frumos articol.Multumim

    ReplyDelete
  4. Ce frumoase sunt toate! Imi plac in special cerceii in forma de frunze. Atat de simpli si atat de deosebiti! :) Eu personal sunt fana a bijuteriilor din argint. Multumim pentru site!

    ReplyDelete
  5. Normal articolul asta trebuia sa se numeasca asa :Cand nu iubeste Dana bijuteriile =)) sunt splendide,toate modelele dar cercelusii astia ma fac sa mi dau ochii peste cap:d http://www.onlinebijoux.ro/Bijuterii_placate_cu_aur/CERCEI_PLACATI_CU_AUR/Cercei_placati_cu_aur_de_18_k_cu_pietre_cubic_zirc,4076O829.html adica placati cu aur,pietre din zirconiu alb:d cred ca stiu ce surpriza o sa mi faca sotul cat de curand:d eu ii dau sugestii doar=))

    ReplyDelete
  6. am omis semnul intrebarii dupa denumirea fictiva a articolului pe care am scornit o eu;))

    ReplyDelete
  7. superbe bijuteriile

    ReplyDelete
  8. Bafta la acest concurs...
    Multumesc pentru nota BLOGWARS:)

    ReplyDelete
  9. sunt superbe toate bijuteriile,pup

    ReplyDelete
  10. Toate sunt minunate

    ReplyDelete
  11. geniile gandesc la fel =)))

    ReplyDelete
  12. eu ador bijuteriile dar din argint:) nu imi place aurul :D
    sunt superbe toate :X:X:X:X

    ReplyDelete
  13. wow...sunt frumoase toate :-* ...daca ar fi sa aleg mi-ar fi foarte greu sa aleg numai unul,eu le-as vrea pe toate ;)

    ReplyDelete
  14. Mie imi plac bijuteriile, as purta si tinichele dar nu pot ca nu-mi permite pielea, am alergie la alte metale...

    ReplyDelete