Saturday, February 9, 2013

Despre timp

Data trecuta v-am vorbit despre bijuterii placate cu aur, insa multe dintre voi mi-ati spus ca preferati argintul. Mie imi plac toate, desi pielea mea nu-mi permite sa port ce bijuterii vreau. Insa nu v-am intrebat niciodata pana acum daca va plac ceasurile...

Mie imi plac mult si vara port tot felul de ceasuri colorate asortate pentru fiecare tinuta. Am multe prietene carora le plac ceasurile, dar nu le poarta si ma intreb de ce pentru ca si ele ca si bijuteriile uneori desavarsesc orice tinuta, in plus ne ofera avantajul de a avea mereu notiunea timpului. Veti spune poate ca acum va ajuta telefoanele mobile, dar sa zicem ca va intalniti cu cineva drag pe care nu l-ati mai vazut demult si va grabiti. Cum da sa scoateti telefonul mobil si sa-l priviti cu insistenta facand interlocutorul sa se simta prost si cum e sa arunci o privire discreta la mana. E altceva, nu?

Si fiindca tot va povesteam despre Online Bijoux, un magazin online serios in care gasesti bijuterii de argint, placate cu argint, placate cu aur, bijuterii de inox,  bijuterii de bronz, bijuterii placate cu rodiu, mi-am zis sa va spun ca tot pe acest site puteti gasi si ceasuri atat de dama , cat si barbatesti si pentru copii, printre care si marca mea preferata Orient, iar la fel de dragute si mai ieftine un picut sunt cele de la Omax.
Sa va arat cam ce gen de ceasuri port eu vara...


Sotul meu imi aducea la un moment dat acest gen de ceasuri zilnic. Apoi, dupa vreo doua saptamani mi-a luat unul mai scumpicel si mai diferit si a incheiat seria surprizelor - ceasornice.

Stiu ca poate nu veti intelege pasiunea mea pentru ceasurile Orient, nu sunt asa aspectoase precum alte branduri, insa sunt de durata, sunt subacvatice, iar nu in ultimul rand au si o valoare sentimentala pentru mine. Primul ceas pe care mi l-a daruit tata cand eram micuta a fost de la acest brand. Bineinteles i-a dat unul la fel si surorii mele si-a luat si lui si mamei mele. Nici nu cred ca vreti sa stiti cam cat a facut unul pe vremea aceea... Insa ne-am dus cu ele pana si in bazine cu apa sarata si tot nu au avut nimic timp de 10 ani. Nu cred ca l-am dat vreodata jos in acest timp...


Si cam atat astazi despre timp, caci cred ca v-am facut capul calendar! :)

Ma mai gandesc eu cu ce sa va mai surprind zilele acestea...

15 comments:

  1. Frumoase rau ceasurile, mi-ar place sa imi permit sa ii ofer lui de ziua lui un astfel de ceas ca cel de mai sus, mai ales ca tocmai i se apropie aniversarea dar cine stie, poate pana la sf de an o sa reusesc.

    ReplyDelete
  2. si mie imi plac ceasurile :) n-am colorate,decat negre sau ca metalul...bijuterii port de aur tot asa sunt sensibila :)

    ReplyDelete
  3. Cu multa vointa se poate :). Pupici!:*

    ReplyDelete
  4. imi plac ceasurile chiar foarte mult,dar de cand mi s a rupt bratarica de la ceasul facut cadou de sotul meu nici ca nu am mai purtat altul sau cumparat:) nu stiu cred ca in ziua de azi unii oameni considera ca nu mai au nevoie de ceasuri,preferand telefoanele mobile etc etc.........eu de cel mov m am INDRAGOSTIT pur si simplu:D si de cel orange si bleu ;)) iar ma omori=))

    ReplyDelete
  5. imi plac ceasurile dar nu cred sa fie cineva la care nu placa si da imi plac si cat mai colorate si cat mai multe sa am!:)

    ReplyDelete
  6. Si mie imi plac, mai ales cele colorate. Nu am mai purtat de mult dar acum mi-ai adus aminte si cred ca le scot din cutie sa le vad, ca altfel iarasi uit de ele :P

    ReplyDelete
  7. Mie imi place sa port ceasuri cand am o tinuta ceva mai eleganta, gen pantaloni negri si camasa, vin super si parca o completeaza, ii dau farmec :) Ceasul meu preferat e argintiu cu mov si e primit de la cea mai buna prietena a mea :D

    ReplyDelete
  8. Asa si eu, dintre toate paharele pe care le am, preferatele mele sunt cele de la prietena mea pentru ca sunt de la ea :)

    ReplyDelete
  9. Tocmai mi-ai dat o idee, dar nu-ti spun care...Surpriza! :)

    ReplyDelete
  10. Exact! Parca mai drag iti este un lucru primit de la o persoana la care tii mult decat ceea ce iti cumperi tu singura :D

    ReplyDelete
  11. hai hai =)))

    ReplyDelete