Tuesday, June 25, 2013

CrystalGlamour.ro e raspunsul

Nu demult, o prietena m-a intrebat daca stiu un magazin online de unde poate sa-si cumpere cercei de mireasa. Nu mi-a putut veni in minte decat site-ul CrystalGlamour despre care am scris acum o saptamana, fiindca stiu ca sunt pe piata de 4 ani in Romania si au o colectie variata si larga de bijuterii si ceasuri cu elemente Swarovski, incercand in permanenta sa satisfaca cele mai sofisticate gusturi ale clientilor.

Alegerea cerceilor tine de gusturile si personalitatea fiecaruia avand o insemnatate mai mare decat am crede, pentru ca intotdeauna privirile interlocutorilor nostri cade in primul rand asupra cerceilor, fiind prima bijuterie aflata pe raza vizuala a acestora. Discreti sau voluminosi, acesti cercei cu Swarovski pe Crystal Glamour sunt un accesoriu pe care cu siguranta orice femeie si i-ar dori. Pentru persoanele discrete cerceii micuti cu stift sunt cei mai potriviti. Cerceii alungiti in forma de lacrima se situeaza pe o treapta intermediara intre modelele discrete si cele avangardiste, iar accesoriile gen candelabru sunt facute pentru a atrage atentia.

La cum o cunosc pe prietena mea si dupa gusturile si preferintele sale cred ca i-ar placea acesti cercei din argint 925 cu cristale Swarovski Andromedafiindca arata sublim si par pretiosi, pentru ca par perfecti pentru o zi speciala. Cu siguranta au un impact puternic asupra celei care-i poarta, aceasta remarcandu-se printr-un bun gust desavarsit. Combinatia de argint cu cristale Swarovski transparente ii confera o eleganta aparte, iar persoana care-i poarta va straluci in adevaratul sens al cuvantului.

Voi ce credeti? S-ar potrivi unei viitoare mirese?

12 comments:

  1. cu siguranta sunt potriviti, mi se par deosebiti, nu au ceva f incarcat, genul candelabru nu mi se pare ok. simplitate, elganta si bun-gust, astea cred ca ar fi atributele acestor minunatii de cercei

    ReplyDelete
  2. frumosi si finuti :)

    ReplyDelete
  3. Foarte frumosi si se potrivesc foarte bine.

    ReplyDelete
  4. Nici ca o puteam spune mai bine decat tine :*

    ReplyDelete
  5. sunt foarte frumosi, imi plac mult si se potrivesc pt o mireasa

    ReplyDelete
  6. cercei din argint 925 cu cristale Swarovski Andromeda PRETIOSI CERCEII FOARTE FRUMOSI

    ReplyDelete
  7. cat sunt de finuti :) normal ca se potrivesc unei mirese :)
    eu abia astept sa fiu mireasa, poate anul acesta sau anul viitor :)
    as alege : http://www.crystalglamour.ro/produs/cercei-rodiu-cu-cristale-swarovski-1170215/

    ReplyDelete