Monday, June 16, 2014

Vine vara, bine-mi pare

Nu cred ca exista vreo fata care sa nu se bucure de venirea verii si de razele soarelui, care de cate ori aceasta isi face simtita prezenta sa nu inceapa sa caute in stanga si in dreapta dupa cel mai frumos costum de baie, care sa o reprezinte.

Vara asta se poarta costumele de baie cu slipuri clasice sau braziliene si costumele de baie intregi decupate, spre bucuria mea... Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce costume de baie superbe sunt pe site-ul meu favorit, Sheinside, si nu m-am putut abtine sa nu vi le arat si voua.

Acest model imi place foarte mult si pot spune ca ma avantajeaza. 


http://www.sheinside.com/Black-Full-Lined-Ruffle-Triangle-Top-with-Light-Removable-Padding-p-139905-cat-1866.html?aff_id=461


Insa mi-e foarte greu sa ma decid daca sa il aleg pe rosu corai, o culoare in trend,  fresh si vesela, care cu siguranta va atrage privirile pe plaja sau sa il aleg pe cel negru care mi se pare  la fel de sexy si care nu se va demoda niciodata.


http://www.sheinside.com/Red-Full-Lined-Ruffle-Triangle-Top-with-Light-Removable-Padding-p-139907-cat-1866.html?aff_id=461



As putea opta de asemenea pentru un costum de baie fara bretele intr-o nuanta foarte placuta de roz.


http://www.sheinside.com/Pink-V-Wire-Strapless-Bandeau-Bikini-p-166200-cat-1866.html?aff_id=461



3 comments: