Thursday, October 30, 2014

Despre Oriflame + concurs pentru bloggeri


Probabil cunoasteti cu totii compania Oriflame, producator mondial de produse cosmetice suedeze. Dupa cum bine stiti, Oriflame are o larga gama de produse din toate categoriile dar punctul forte il reprezinta cremele de fata in a caror cercetare se investesc cei mai multi bani si cel mai mult timp. Compania ofera clientilor care vor sa fie consumatori fara intermediari consultanti cosmetici reduceri avantajoase la cumparaturi incepand de la 70 lei pret de catalog. Eu de astazi am devenit oficial reprezentant, nu pentru profit, ci pentru a-mi comanda produsele dorite la pret redus.

Ceea ce probabil nu se stie este ca in cadrul acestei companii iti poti incepe propria afacere fara sa investesti bani, ne informeaza Diana Rus colaborator Oriflame si administrator al site-ului www.aigrijadetine.com. Ea ne marturiseste ca a inceput aceasta afarcere dupa ce a constatat ca diploma de inginer nu a ajutat-o prea mult, nici macar pentru un job de vanzator haine pentru ca era "supracalificata" si trebuia sa i se ofere un salariu pentru studii superioare. A inceput cu aproape 0 investitie si cu multa incredere in persoana care i-a oferit aceasta oportunitate. Daca sunteti curioase sa aflati intreaga ei poveste si sunteti in situatia in care nu v-ati gasit un job va recomand sa vizitati site-ul www.aigrijadetine.com si sa o contactati pentru mai multe detalii. Este o persoana cu care iti face placere sa vorbesti si care emana multa bunatate. V-as povesti mai multe, dar cred ca ar fi mai interesant sa o cunoasteti voi personal si sa va convingeti singuri.

In plus, daca va plac produsele Oriflame, atunci trebuie sa stiti ca Diana organizeaza un concurs pentru bloggeri si nu ofera un premiu, ci 20 de premii superbe.

- premiul cel mare va consta in: set format din rimel Wonderlash si crema de ochi Optimals, crema de corp My Red, Rimel Giordani Gold Luscious Volume, oglinda The One, balsam de buze Happy Lips,  benzi pentru manichiura frantuzeasca si pila de unghii, crema de maini Happy Skin.


  -cele 19 premii de consolare vor consta in: 5 creme de maini You Dazzle, 3 creme de fata Essentials, crema de corp Giordani White, crema de noapte cu vitamina C Essentials, sapun Discover Sicilia, gel de dus Discover Kenya, crema de maini Dare to Dream, pudra de talc pentru corp Oriflame Nature, Rimel Giordani Volume Delight, crema pentru conturul ochilor Milk&Honey, ulei pentru par si corp Swedish Spa, balsam pentru cuticule The One si rimel Giordani. 
               

 Va urez multa bafta!

14 comments:

  1. e un concurs cu premii frumoase, o sa ma inscriu si eu

    ReplyDelete
  2. sunt foarte bune produsele Oriflame si de aceea am mare incredere in ele ,felicitari pentru articol.

    ReplyDelete
  3. Sun fan Oriflame de cand ma stiu :) Iubesc cremele de corp,produsele de make-up si cam toate celelalte produse de ingrijire:)

    ReplyDelete
  4. interesant concursul poate ma inscriu si eu

    ReplyDelete
  5. particip si eu la concursul ei minunat :)
    si chiar e demna de apreciat pt ca a inceput de jos si ii place ceea ce face :)
    pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie inca nu-mi vine sa cred ca ai blog si nu mi-ai spus :))

      Delete
  6. Cred ca, pentru o femeie, sa fii reprezentant de vanzari la Oriflame este cea mai placuta slujba. Dragut concursul!

    ReplyDelete
  7. cu siguranta si eu voi participa find o fana oriflame iubesc cremele de corp,produsele de make-up si cam toate celelalte produse de ingrijire.

    ReplyDelete