Friday, January 6, 2017

Pantofi de piele pentru micul meu print

Mereu m-am intrebat de ce in povestea Cenusareasa se aduc cuvinte de lauda doar pantofiorilor ei minunati, insa nimeni nu ne spune cum aratau pantofii printului, probabil erau pe masura unui principe... Da, ati ghicit! Sunt mama unui baietel minunat, caruia vrea sa-i ofere tot ce e mai bun pe lume si care vrea ca acesta sa iasa in evidenta prin buna-purtare si bun-gust, de aceea incerc sa-i dau o educatie care sa-l ajute sa fie respectat in viata si sunt foarte atenta la ce hainute si ce incaltaminte copii cumpar pentru micul meu print. Trebuie sa recunosc ca atunci cand trebuie sa-i cumpar pantofi copii sunt foarte pretentioasa: acestia trebuie neaparat sa fie din piele naturala si produsi in Romania. De ce? Mi se pare o prostie din partea unui roman sa vrea sa investeasca bani in produse importate din strainatate, cand cele produse la noi in tara sunt la fel de bune, daca nu chiar superioare calitativ multora dintre ele. Sa-i luam ca model pe nemti care intotdeauna cumpara masinile si produsele fabricate la ei in tara. Noi de ce nu am face la fel? Doar ii admiram ca natie si stim despre ei ca sunt una dintre cele mai solide si dezvoltate tari din lume. Consider ca suntem datori si noi tarii noastre sa o ajutam sa se dezvolte, mai ales ca exista din ce in ce mai putine firme producatoare.

Unul din brand-urile pe care le ador este Kiki Shoes, urmat indeaproape de Baby Avus, Melania, PJ Shoes, Tikki Shoes si Tino. Toate sunt branduri romanesti care au grija de confortul picioarelor micutilor nostri si care ne pun la dispozitie modele de pantofiori, ghetute, cizmulite si papucei cu care copiii nostri pot sa zburde in voie mandrii de simpaticele incaltari cu care pot face tot ceea ce le trece prin cap, iar pentru ca parintilor sa le fie mult mai usor sa le gaseasca, acestea s-au reunit pe un singur site pantofiorulfermecat.ro. Sa va povestesc insa cum am ajuns sa descopar acest site si experientele mele cu producatorii de incaltaminte copii mai sus mentionati.

Relatia mama-copil s-a inchegat inca din pantece, cand piticutul meu devinese cel mai mare confident al meu, apoi a venit pe lume si la vazul lui am fost emotionata pana la lacrimi. Nu stiam ce fapta buna am facut, ca sa merit o asemenea minunatie. Obisnuiam sa-i studiez fiecare miscare noua, care devenea pe loc cea mai mare realizare a lui, dar si cea mai mare bucurie a mea. Ne bucuram de lucrurile simple, asa cum toti ar trebui s-o faca. Nu ma puteam abtine sa nu-i cumpar pantofiori mici si colorati pentru piciorusele lui mici si dragute, in ciuda faptului ca schimbam destul de des marimile.

Am vrut ca primele incaltari ale puisorului meu sa aiba talpa ultra flexibila pentru a nu-i limita dezvoltarea, ci doar sa aiba rol de protectie fata de suprafetele dure, alunecoase si reci, asa am descoperit papuceii de la Tikki si locul unde i-am gasit cu ajutorul "fratelui Google" a fost Pantofiorul Fermecat.

 http://www.pantofiorulfermecat.ro/

Denumirea lor mi-o amintesc si acum "Leutul neinfricat". Mi s-a parut potrivita pentru ingerasul meu care a mers de la 9 luni singurel carand dupa el cate un obiect, ce i se parea ca-i ofera stabilitate, insa cand a observat ca mai rau il incurca a indraznit sa le arunce si sa-si continue fericit drumul fara ele.

La 3 ani am facut cunostinta cu brandul Melania. Deja stiam site-ul destul de bine si ne-au placut niste pantofiori in special datorita faptului ca erau prevazuti cu un brant moale Interactiva ce era realizat din piele naturala si care aveau niste proeminente ce ajutau la stabilirea echilibrului si neutralizau socurile de impact, un alt plus al acestui brant era ca prevenea instalarea de bacterii si micoze.

Putin mai tarziu, mi-a spus ca in acea iarna vrea sa poarte niste ghetute cool, fiind deja mai mare si formandu-si propriile gusturi si-a ales niste ghetute imblanite de la Baby Avus in culoarea jeans-ului. Si acum parca-l vad cum sarea cu ele, spunea ca sunt atat de frumoase ca-i dau super-energie si ca de-asta nu se poate opri din sarit, erau "ghetutele lui saritoare" care nu-l lasau sa stea linistit. Ma amuza tare mult imaginatia si entuziasmul lui.

Apoi ne-am propus sa cumparam tenesi din piele cu un aspect pe masura unui copil modern. Am gasit tenesii Kidda de la PJ Shoes, bineinteles asa cum ii placeau odraslei mele cu siret si cu fermoar ca sa se poata incalta usor.

Si pentru ca baietii moderni poarta mai multe ghetute, cel putin asa imi zice piciul, am luat de la Tino pentru prima data ghete sport, bineinteles. Nici nu a trebuit sa cautam prea mult sau sa ducem discutii in contradictoriu vreodata, pentru ca si mie mi-a placut mereu ce si-a ales. De fapt, nu stiu daca exista pe site vreun produs care sa nu-mi placa.

Acum suntem deja mari, la sase anisori preferintele au inceput sa varieze, sa ne placa mai multe stiluri si pe langa ghetute, am inceput sa vrem si pantofi clasici care sa se asorteze usor la mai multe tinute. De data asta i-au placut cei de la Kiki Shoes, care de altfel mie imi placeau de ceva vreme, dar nu ne potriveam in totalitate in gusturi.


Mi s-a parut de laudat faptul ca Pantofiorulfermecat.ro este un sustinator al proiectului "DONATOR DE VIITOR" al fundatiei World Vision Romania si ca din pretul fiecarui produs vandut doneaza 3 lei.

Nu vreau ca baietelul meu sa fie eroul unei povesti in care sa aiba cei mai frumosi pantofi, dar vreau ca in viata reala sa fie mandru ca a avut tot ce e mai bun.

Fii responsabil fata de copilul tau si cumpara-i pantofiori de calitate!

112 comments:

  1. Ce pantofiori draguti! perfecti pentru baietei eleganti si fetite cochete!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie sa admit ca sunt o multime de pantofiori draguti si pentru fete :)

      Delete
  2. ce pantofiori dragurti, pacat ca nu mai am copii mici sa le cumpar! sunt foarte frumosi si cei sport!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Au modele de incaltaminte copii disponibile pana la marimea 40. Unii copii traiesc pe picior mare :P

      Delete
  3. Replies
    1. Trebuie sa recunosc ca motivul pentru care am devenit un fan fidel al acestui site a fost calitatea acelor ghetute.

      Delete
  4. Modele superbe,toti copiii vor fi fericiti :)

    ReplyDelete
  5. Ghetute,pantofiori ,cizmulite super dragute <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si papucei (pantofi de interior)... Pacat ca nu mai au decat marimi pentru bebelusi si de 3-4 ani.

      Delete
  6. Un site util cu incaltaminte copii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, tocmai bun de pus in lista site-urilor favorite cu incaltaminte copii.

      Delete
  7. foarte interesant si util articolul,acum stim unde gasim ghetute,pantofiori,cizmulite si orice incaltaminte necasara pentru puiutii nostri ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor cu acest site de incaltaminte din piele pentru copii :)

      Delete
  8. Toate ghetutele si cizmulitele sunt superbe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, chiar au niste ghetute si cizmulite in tendinte si de calitate

      Delete
  9. Toate modelele de ghetute,pantofiori,tenesi,cizmulite alese si aratate noua sunt superbe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca vei intra pe site, vei descoperi si alte modele de incaltaminte copii ce te vor lasa fara cuvinte :)

      Delete
  10. WOW! Ce de minunatii! Am pus deja ochii pe niste pantofiori si ghetute pentru finul meu! E de laudat ca firma se implica in proiecte pentru un viitor mai bun! Felicitari pentru articol!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur! Sa-mi arati si mie pe facebook ce pantofiori v-ati luat :)

      Delete
  11. Sunt foarte frumosi,ai de unde alege pantofiori sau ghetute pentru copilasi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, au acum incaltaminte copii la reducere de-a dreptul superba :)

      Delete
  12. Replies
    1. Probabil de asta e si el innebunit dupa ghetute. Oricum, topaie in ele mai mult decat o face incaltat cu adidasii.

      Delete
  13. Un articol excelent care mi-a dat ocazia sa gasesc niste pantofiori absolut adorabili pentru printesa mea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Printesica ta merita cei mai frumosi pantofiori la cat de cumintica e :)

      Delete
  14. Cat de frumoasa incaltaminte gasesti aici! Pentru toate varstele si gusturile!

    ReplyDelete
  15. CE PANTOFI FRUMOSI.IMI PLAC MULT

    ReplyDelete
  16. Idei interesante de încălțăminte pentru copii mai ales pentru cei care caută un cadou special; toată gama: de la pantofiori de primăvară, până la ghetuțe și cizmulițe perfecte pentru iarnă.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, tin minte ca de Pasti intotdeauna ne innoiam, nu stiu daca mai e aceasta moda, dar e o idee sa le luam pantofi copii cu aceasta ocazie.

      Delete
  17. Ce incaltaminte super pentru copilasi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, chiar si incaltamintea pentru copii mai maricei e superba

      Delete
  18. ghetute foarte frumoase

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, are multe ghetute din piele care arata foarte bine de la ei :)

      Delete
  19. Replies
    1. Da, au ghetute frumoase atat pentru micuti, cat si pentru micute :P

      Delete
  20. frumosi si comozi pantofiorii pentru copii !

    ReplyDelete
  21. o multime de cizmulite frumoase pentru copii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, chiar si cizmele de cauciuc pentru copii sunt superbe

      Delete
  22. Multumesc pentru articol acum stiu pe ce site gasesc incaltaminte pentru cei mici.Mariana Cioranu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur :). Noi acum trebuie sa ne uitam si dupa pantofi de scoala, caci mai avem putin si incepem grupa pregatitoare. Acum trece o jumatate de an...

      Delete
  23. Intotdeauna am considerat ca pantofii si in general incaltamintea pentru copii este deosebit de placuta privirii. Iar daca aceasta este confectionat si din piele este cu atat mai bine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am o slabiciune pentru incaltamintea din piele pentru copii, cred ca tatal meu mi-a indus asta fara sa vrea.

      Delete
  24. O colectie de modele de incaltaminte pentru copii deosebit de frumoasa!! Cred ca sunt o bucurie pentru cei mici atunci cand se innoiesc cu asa ceva. Indiferent daca sunt ghetute, pantofiori sau cizmulite. Important e sa fie comode si sa le poarte cu placere!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pentru copilul meu e o bucurie de cate ori ii iau pantofiori noi si asta ma face cea mai fericita mamica din lume :)

      Delete
  25. Chiar doresc sa ii cumpăr o pereche sau mai multe ( in functie de pret) de pantofiorii pentru copii nepoțelei mele,care in curând își va serba ziua de naștere! Iti multumesc mult,Andreea pentru astfel de idei minunate si te mai aștept si alta data cu astfel de idei din care sa ma pot inspira si in care sa pot avea încredere totala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mariana, eu iti multumesc pentru increderea acordata. Sunt sigura ca ii vei lua cei mai frumosi pantofiori. Am vazut si niste cizme de ploaie pentru copii care m-au lasat uimita.

      Delete
  26. Ce pantofiori frumosi! Si eu am tot un print, asa ca aceste modele imi sunt la fel de placuta ca si tie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu stiam ca ai si tu un printisor. Ce scriem in poveste de pantofiorii lui? :P

      Delete
  27. si eu cred ca daca tinem la sanatatea copiilor nostri trebuie sa le cumparam incaltaminte (pantofi, ghetute si papucei ) de calitate si intr-adevar trebuie sa ajutam si economia tarii noastre pt ca in Romania se produc lucruri bune de calitate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, mai ales incaltaminte din piele pentru copii... Pacat, ca multi prefera importurile.

      Delete
  28. Este foarte important sa alegem incaltamintea copiilor cu mare atentie sa fie de calitate. Multumesc ca mi-ai ,,deschis,, usile unui nou magazin virtual.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oricand, draga mea! Un astfel de magazin online cu incaltaminte copii chiar nu putea sa fie omis.

      Delete
  29. Trebuie s aii iau si eu niste ghetute sau pantofi la cel mic .II am pe lista, am sa dau o raita prin magazin poate gasesc ceva dragut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu o sa te saturi sa rasfoiesti site-ul. poti sa te uiti si la reduceri incaltaminte copii, sunt niste modele superbe acolo :)

      Delete
  30. Ce ghetute si pantofiori frumosi! Sunt multe modele, avem de unde alege. Si bineinteles, sunt de calitate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, sunt destule modele minunate de ghetute si pantofiori :)

      Delete
  31. superbe ghetute si mai ales de calitate...

    ReplyDelete
  32. Am vazut o multime de pantofi draguti pentru nepotelul meu, mi-au placut articolele incaltaminte copii: sunt de calitate si foarte atractive ! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Decat sa luam doua perechi de incaltaminte de calitate indoielnica, mai bine luam incaltaminte din piele pentru copii

      Delete
  33. Replies
    1. Sa te uiti si la cizme de cauciuc pentru copii, au niste modele extrem de haioase si de inedite :)

      Delete
  34. Incaltamintea este foarte importanta , trebuie sa fie comoda , din material de calitate ptr a preveni diferite afectiubni ale piciorului mai ales pentru copii dar si pentru adulti . E adevarat ca avem si noi marfa de foarte buna calitata , nu de putine ori , multi romani si-au cumparat marfa ( incaltaminte ) de afara ca mai apoi sa constate ca era 'made in Romania " . Daca le-ar mai da si denumiri romanesti , jos palaria ( avem in limbajul romanesc , cuvinte , nume frumoase ) > Nu sunt nationalista :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sincer, si eu daca as fi producator de incaltaminte din piele pentru copii tot pentru un nume care sa sune international as opta, mai ales daca as vrea sa fac si export.

      Delete
  35. AU MODELE DE PANTOFI FOARTE FRUMOASE IN CULORI VESELE

    ReplyDelete
  36. Calitate ,comoditate si aspect deosebit,imi plac la nebunie,mi as dori sa cumpoar din fiecare cate o pereche ;)) http://www.pantofiorulfermecat.ro/pantofi-copii-nero acestia ar fi numai buni pentru serbari si alte evenimente speciale:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Astia ii plac acum si lui Mario, pe langa niste ghetute si niste cizmulite de cauciuc cu siret (foarte interesante) :)

      Delete
  37. Cu doi micuti acasa pentru noi tema e actuala, un articol util pentru a sti ce paucei sau cizmulite vor fi sanatoase pe piciorusul copilasului pentru a forma un mers corect!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pentru bebelusi trebuie sa iei pantofiori de interior cu talpa ultra flexibila. :)

      Delete
  38. superba incaltamintea de copii. mai ales ghetutele sun minunate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, au pantofi de scoala, de gradinita si pentru strada. Indiferent unde i-ar purta vor iesi in evidenta :)

      Delete
  39. Toate ghetutele si cizmulitele sunt superbe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, au de la incaltaminte sport pentru copii pana la incaltaminte eleganta pentru copii :)

      Delete
  40. Sunt frumosi si buni, copiii trebuie sa poarte incaltaminte de cea mai buna calitate ,iar acestia sunt cei mai indicati !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dupa parerea mea copiii ar trebui sa poarte doar incaltaminte din piele

      Delete
  41. Frumoase toate si ghetute si cizmulite si ...tot

    ReplyDelete
  42. Sunt toate superbe , cizmulite, ghetute - orice copil are nevoie de ele :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e, gasesti de la ghete imblanite pentru copii pana la ghetute de primavara :)

      Delete
  43. Incaltaminte pentru copiii frumoasa si rezistenta!Calitatea este deosebita. Doar,copiii nostri merita tot ce-i mai bun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe langa pantofi copii, ei trebuie sa primeasca in primul rand dragostea parintilor, asta e cel mai important :)

      Delete
  44. Incaltaminte de copii frumoasa, de calitate, multumim pentru articol

    ReplyDelete
  45. cele mai frumoase incaltaminte de copii aici le gasim,multumim tare mult

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca-ti plac. Daca nu ma insel ai o printesica, asa ca trebuie sa vezi ce balerini fetite au! :P

      Delete
  46. Felicitari pentru articol. Am intrat pe site si am descoperit o multime de modele de ghetute si pantofiori pentru copii care mi-au incantat privirea. Sunt convinsa ca micii beneficiari ai acestor frumuseti sunt foarte incantati sa le poarte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beneficiari pitici de pantofiori, in cazul meu de ghete baieti :)

      Delete
  47. Foarte interesanti pantofiorii! O sa-i retin ca model!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca-ti plac, inseamna ca fiul meu are gusturi bune la pantofiori :)

      Delete
  48. acestia sunt preferatiii mei-http://www.pantofiorulfermecat.ro/cizme-fete-imblanite

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recunosc ca la cizme imblanite pentru copii m-am uitat doar la baieti, nu si la fete, dar acest model e minunat si daca as avea fata si eu i le-as lua, iar reducerea este substantiala pentru ca a mai ramas doar o marime pe stoc.

      Delete
  49. Noua generaţie este mereu interesată de inovaţie. Confortul, stabilitatea, calitatea şi eleganţa incaltamintelor sunt lucruri de care tineretul , copii si adultii din ziua de azi sunt dependentii de minunatele modele !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Copiii din ziua de astazi stiu foarte bine ce vor si au gusturi bune, as spune eu :)
      Cel putin asa vad eu la baietelul meu, el isi alege ce imbracaminte si incaltaminte pentru copii vrea sa poarte.

      Delete
  50. pantofiori minunati pt un copilas minunat!!!
    cat sunt de frumoase incaltamintele pentru copii :)
    tare mandru ar fi si Dovlecel cu o pereche :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Al meu m-a innebunit, vrea vreo 3 sau 4 perechi de incaltaminte noua, pantofiorii Nero de la Kiki Shoes, niste ghetute, cizmulite de cauciuc cu sireturi si o pereche de papuci. I-am spus totusi ca sunt prea multe o data, dar sa vedem...

      Delete
  51. Penultima pereche de pantofi sport imi place foarte mult pentru baiatul meu. O sa intru sa verific masurile :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ghidul de marimi il gasiti aici: http://www.pantofiorulfermecat.ro/ghid-marimi

      Delete
  52. Au modele foarte dragute de pantofiori si, in general, de incaltaminte pentru copii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iulia, acum ca sti de unde sa iei incaltaminte de piele pentru copii, trebuie sa treci la treaba si sa faci si tu unul :))

      Delete
  53. Imi plac la nebunie modelele de ghetute si pantofiori pentru copii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu ador si modelele de cizme de ploaie pentru copii :P

      Delete
  54. Mereu a fost o provocare pentru mine achizitionarea de pantofiori, ghetute pentru copii, deoarece intotdeauna am fost stresata de ideea: daca transpira? daca ii apar bataturi? etc. Frumoase modele!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cand cumperi pantofiori de calitate, din piele, nu mai ai aceasta grija. :)

      Delete