Tuesday, December 27, 2016

Parerea mea despre accesoriile Tellur

M-am inscris in campania de testare a produselor Tellur organizata de BUZZStore si sarbatorile mele au devenit magice in adevaratul sens al cuvantului. In primul rand datorita fericirii ca mos BUZZStore m-a ales sa fiu una dintre cele 100 de persoane care au avut acest privilegiu si in al doilea rand pentru ca incetul cu incetul am reusit sa descopar utilitatea fiecareia dintre ele asemenea unui copil care reuseste sa rezolve pentru prima data un puzzle.

Cand ma gandesc ca inainte ma uitam cu o oarecare dezaprobare la persoanele ce foloseau selfie stick-uri, de cand am inceput sa folosesc selfie stick-ul Tellur, pot spune ca m-am indragostit iremediabil de acest dispozitiv. Este usor de folosit deoarece are un brat extensibil ajungand la aproximativ 100 de cm si este prevazut cu un buton declansator pe maner, iar pozele mele sunt mult mai reusite. Selfie stick-ul Tellur este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor de pe piata cu iOS 4.0, respectiv Android 3.0. sau versiuni mai noi. In cazul unor modele ce functioneaza cu sistemul Android trebuie descarcata aplicatia 360 Camera. 



De cand mi-a ajuns coletul, baietelul meu si-a revendicat suportul pentru tableta Tellur. Sotul l-a atasat tetierei, transformand astfel tableta intr-un principal punct de atractie in drumul catre bunici sau in excursiile noastre. Din fericire tableta are functie si de GPS, asa ca in cazul in care vom merge catre alte locuri mai putin cunoscute noua ii putem muta locul, lipind-o de parbriz cu ajutorul ventuzei. 



Modulatorul FM Tellur recunoaČ™te fisiere MP3 de pe card SD sau de pe stick USB, are un ecran LCD care permite vizualizarea rapida titlului piesei si retine ultima melodie redata. Pasagerii din spate pot schimba melodiile dupa bunul plac fara sa-l deranjeze sau sa-l incomodeze pe sofer.


Camera auto HD DVR Tellur poate ca nu are cea mai buna rezolutie, dar acest aspect nu ma deranjeaza pentru ca pe mine ma intereseaza sa surprinda evenimentele din trafic, nu calitatea imaginilor. Are un ecran LCD de 2,5”, rezolutie HD, baterie reincarcabila BL-5C, incarcator auto si un cablu USB si suporta un card cu memorie de maxim 32 GB. In cazul in care se va schimba legislatia rutiera cum se preconizeaza, imi va fi de real folos sa surprind soferii agresivi din trafic (credeti-ma ca sunt destui).



Daca va intrebati de ce ar trebui sa va luati accesorii Tellur, atunci eu va pot raspunde simplu: pentru ca va face viata mai usoara si mai placuta. Daca sunteti curiosi ce accesorii mi-au placut cel mai mult si pe care vi le recomand in mod special, atunci va voi raspunde fara nici o ezitare ca selfie stick-ul si modulatorul auto sunt preferatele mele.


27 comments:

  1. Sunt minunate si foarte utile! Ma bucur ca le-ai putut testa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te bucuri pentru mine, fiindca esti o persoana minunata. Multumesc! :*

      Delete
  2. viata e mai distractiva si mai interesanta cu ele alaturi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Credeam ca numai eu am aceasta parere, dar daca si tu crezi asta, inseamna ca asa e.

      Delete
  3. superbe....o descriere minunate si foarte interesanta

    ReplyDelete
  4. Am o parere super si cred ca sunt eficiente si in vacante faci poze pe traseu , excelent .

    ReplyDelete
  5. Esti o norocoasa ca poti testa aceste 3 gadgeturi atat de utile!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu am considerat ca am avut noroc cand mi s-a dat aceasta sansa.

      Delete
  6. Chiar e, nu as fi crezut ca este atat de util...

    ReplyDelete
  7. Cele mai bune produse. Sotul meu e foarte incantat de camera auto, iar eu de selfie stick.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici nu se putea altfel. La fel e si in cazul nostru, iar copilul se bucura pentru suportul auto pentru tableta. Un singur lucru ne incanta pe toti: modulatorul FM.

      Delete
  8. Toate sunt foarte utile,selfie stick-ul si modulatorul auto imi plac cel mai mult si mie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De cele mai multe ori constat ca avem aceleasi gusturi si la haine :)

      Delete
  9. Chiar mi-as dori si eu aceste gadgeturi Tellur,din prezentarea ta imi dau seama ca merita sa investesti bani in ele.

    ReplyDelete
  10. Chiar mi-as dori si eu aceste gadgeturi Tellur,din prezentarea ta imi dau seama ca merita sa investesti bani in ele.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. #Tellur e atat de bun incat nu trebuie multa reclama, doar sa arati ce poti face cu gadgeturile lor si vor fii indragostiti de ele !

    ReplyDelete
  13. Accesorii interesante , utile si placut de folosit . bravo

    ReplyDelete
  14. sa le folosesti cu drag,foarte utile aceste accesorii si da,chiar distractive :)

    ReplyDelete
  15. Sa le stapanesti sanatoasa alaturi de intreaga familie caci sunt extrem de utile:) Super like Tellur din partea mea:)

    ReplyDelete