Wednesday, November 30, 2016

Avantajele folosirii ledurilor pentru iluminat

De cand a aparut tehnologia de iluminare cu led, toata lumea doreste sa isi schimbe modul in care isi lumineaza casa sau spatiul de lucru. Mai ales ca toate produsele care utilizeaza acest tip de tehnologie au preturi foarte accesibile. In plus, exista o gama atat de variata de asemenea articole, incat chiar si cei mai exigenti clienti gasesc ceva pe gustul lor. La Magazinul de leduri gasiti atat banda led, cat si panouri led, la preturi foarte convenabile si in modele diferite, care mai de care mai atragator.


Daca alegeti sa creati un proiect de iluminat cu banda led, trebuie sa stiti ca aveti nevoie si de profile led, astfel incat aspectul final sa fie unul mai elegant. Tot ce aveti de facut este sa vizitati magazinul on line www.magazin-leduri.ro si sa va alegeti produsele dorite. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri sau nu sunteti siguri care produs este mai potrivit pentru ceea ce doriti dumneavoastra sa realizati, beneficiati de consiliere din partea specialistilor.


Daca tot am vorbit de iluminatul led si de produse care folosesc aceasta tehnologie, haideti sa trecem in revista si cateva avantaje ale acestui mod de a va aduce lumina in case. In primul rand sa vedem ce este de fapt un led. Ledul este o dioda luminescenta, care produce lumina atunci cand prin ea trece curent electric. Spre deosebire de clasicele becuri cu incandescenta, (pe care toata lumea le cunoaste),  care emit lumina si caldura in toatre directiile, leduri emit lumina intr-o directie specifica.

Avantajele majore ale folosirii ledurilor in locul becurilor clasice sunt:

-          Nu emana decat foarte putina caldura, fata de becurile normale care isi consuma pana la 90% din energie emitand caldura. (cred ca nu este om sa nu se fi fript la mana inceracnd sa schimbe un bec ce tocmai s-a ars!)

-          Isi pastreaza aceeasi intensitate a luminii pe toata durata de exploatare, in comparatie cu becurile clasice, a caror lumina se reduce in timp

-          Durata de viata a ledurilor este mult mai mare decat cea a becurilor: intre 35 de mii si 50 de mii de ore, fata de 750 sau 2000 pentru becurile simple si 80 de mii pana la 100 de mii pentru becurile economice.

-          Avand in vedere felul in care sunt construite, ledurile nu sunt casante si au rezistenta crescuta la vibratii si chiar socuri mecanice.

No comments:

Post a Comment