Monday, June 12, 2017

Cum poti sa slabesti fara sa renunti la ceva dulce

Mi s-a intamplat deseori sa-mi propun sa slabesc si sa mananc inainte cu o zi tot ce-mi pofteste inima. Nu de alta, dar macar atunci sa ma mai bucur de gustul ciocolatei ori de ceva dulce. Ce-i drept tot atunci mai acumulez un kilogram de care trebuie sa scap ulterior, dar nu era bai... macar puteam sa ma bucur de ce-mi dorea sufletul. 

Ce nu-mi place mie la diete? Restrictiile! E chinuitor sa simti nevoia de ceva dulce si sa te stapanesti, pentru ca atunci cand iti atingi scopul si vrei sa gusti din nou de ele, o faci lacomeste, iar gustatul devine mancat in toata regula. 


Am avut ocazia sa fiu selectata in cadrul campaniei Gerlinea de pe platforma Buzzstore, iar chinul de care va povesteam mai devreme s-a transformat in placere.

Pentru a obtine rezultate vizibile am incercat sa fac miscare seara de seara, iar daca nu foloseam aparatele de fitness pe care le am acasa, dansam impreuna cu baietelul meu ori ieseam in parc (piticul iesea cu trotineta, iar eu la alergat). 

Am fost mai entuziasmata decat oricand si ce mi-a placut cel mai mult la aceste shake-uri era faptul ca stimulau digestia, ca imi dadeau o energie surprinzatoare pe care nu am mai simtit-o decat la vreo 20 de ani, iar acest lucru se datora probabil vitaminelor, mineralelor si proteinelor din compozitie.
Imi faceam planul in fiecare seara ce masa o sa inlocuiesc cu aceste substitute de masa delicioase si abia asteptam sa le beau.
In kitul de buzzer am gasit:
  • 2 shake-uri Cafe Frappe
  • 2 shake-uri de fructe exotice
  • o cutie cu 5 plicuri  si un shaker pentru prepararea unor milk-shake-uri de ciocolata delicioase
  • o bratara cadou
  • ghidul meu de buzzer
  • 11 ghiduri de dieta si 10 vochere de reducere de 10% pe site-ul Nutrivita.ro.
Am inceput testarea cu shake frappe-ul, shake care de altfel mi-a placut. Datorita texturii groase nu am simtit nevoia sa mananc timp de 3-4 ore, ceea ce e un record, pentru ca eu mananc destul de des.



 Urmatorul shake testat a fost cel de fructe exotice. Desi tine de preferinte, mie acest shake nu prea mi-a placut, in schimb sunt fete care-l considera a fi cel mai bun.

Intotdeauna las ce e mai bun la sfarsit, tocmai de aceea ultimele testate au fost shake-urile de ciocolata. Pentru prepararea unui shake de ciocolata e nevoie de shaker-ul din cutie, pentru ca dupa ce adaugam 200 ml de lapte degresat, trebuie agitat timp de 30 de secunde. Are consistenta cea mai groasa si e cel mai bun mic dejun pe care l-as fi putut lua vreodata in timpul unei diete.


 Aceste shake-uri sunt perfecte la serviciu, la plaja sau in drumetii, astfel incat sa nu sari peste mese si sa-i dai organismului energia de care are nevoie. Sunt satioase, contin vitamine, le gasesti gata preparate sau sunt destul de usor de preparat si te ajuta la scaderea in greutate ori la mentinerea greutatii corporale.

Am reusit sa slabesc doua kilograme si as vrea sa continui. 


Voi cum va pregatiti pentru plaja?

14 comments:

  1. M-ati inebunit cu aceste shak-uri trebuie sa mi le comand si eu neaparat.Arata atat de bine si cred ca sunt si delicioase

    ReplyDelete
  2. Imi plac si mie produsele Gerlinea chiar daca nu am nevoie sa slabesc, ador batoanele lor si acum vreau sa incerc si shake-urile.

    ReplyDelete
  3. mie imi plac batoanele de ciocolata de la Gerlinea tare mult, nu ma pot controla daca am mai multe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie sa te controlezi. Nu stii ca excesele ne omoara?

      Delete
  4. Spor la slăbit în continuare, dacă asta îți doreșt. :)

    ReplyDelete
  5. Cat de usor se pun kilogramele si cat de greu se dau jos. Toata viata m-am luptat cu ele, o lupta din care eu am iesit invingatoare de foarte putine ori si pentru scurt timp. S-au intors mai hotarate, mai in forta, fara sa fie dispuse sa cedeze definitiv.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din pacate asa este. Tocmai de aceea vreau sa fac miscare zilnic sau macar de 4 ori pe saptamana.

      Delete
  6. O sa ale recomand prietenelor mele,am vazut ca multe fete sunt multumite de aceasta firma

    ReplyDelete
  7. Am folosit si eu produsele Gerlinea si am slabit putin cu ajutorul lor. Mai am de dat cateva kilograme jos si se pare ca nu prea mai am timp .... vad eu cum arat pe plaja :)

    ReplyDelete
  8. Nu stiu daca e locul dar potrivit am si eu o intrebare. E nesanatos daca mananc foarte des pizza? Stiu ca intra la categoria de fast food.. cam in fiecare seara imi comand o pizza de pe https://presto-pizza.ro/ e ff buna si e la cuptor cu ingrediente naturale, asta inseamna ca e ok?? Am eliminat zaharul cat am putut dar tot nu vad sa slabesc..

    ReplyDelete
  9. Sunt foarte pro tot ce e natural, trucurile babesti sunt cu fff eficiente, batranii nostrii stiau ce faceau! insa nu mereu am timpul si plantele necesare asa ca imi iau suplimente naturale de pe https://www.onlinefarmacia.ro . Fac periodic cate o cura de ceva, in functie de anotimp sau ce imi cere organismul, sau caut produse sanatoase, fara zahar etc :) Voi cum procedati?

    ReplyDelete