Thursday, June 15, 2017

Davo Pro furnizeaza frumusete, confort si securitate pentru caminul nostru

Pentru fiecare dintre noi caminul reprezinta oaza de liniste, cetatea in care omul se refugiaza pentru a se replia cand evolutiile de pe scena sociala il extenueaza. Confortul si securitatea caminului, ca si caracterul oamenilor cu care-l impartim determina calitatea vietii noastre si, fara a exagera, durata acesteia.

Frumusetea, confortul si securitatea casei se mentin in primul rand prin pastrarea curateniei.

Mobila este vulnerabila atragand praful, dar si purtand amprentele manutei copilului care se sprijina de masa sau de biblioteca, desi palmele lui sunt murdare de fructe zdrobite sau de ciocolata topita. Pe masa din lemn a sufrageriei se vad pete de cafea si urmele vaselor cu lichide fierbinti asezate direct pe blatul acesteia. 

Autocolant mobila

Este o achizitie care pastreaza mobilierul intact, fara sa-i modifice aspectul fiindca produsul imita culoarea si aspectul lemnului. Autocolantul poate fi folosit si pentru usi sau tocurile de la ferestre. Daca in cazul mobilierului se tine cont de aspectul initial, usile pot fi protejate cu un autocolant care sa transforme caminul intr-un cadru feeric.
Esente autohtone sau exotice pot transforma casa intr-un colt de natura fiindca autocolantul imita stejarul natural, lemnul vechi, nucul, mahonul, ciresul japonez, arinul, ulmul roscat, pinul, mesteacanul, nucul auriu si fagul roscat.
Si in baie petrecem mult timp, fiindca igiena omului modern este dusa catre perfectiune, de aceea avem nevoie de Accesorii Baie.

Unele au rol decorativ, altele in asigurarea securitatii celor dragi.  Accesoriile Ridder pentru seniori usureaza viata batranilor, dar si a apartinatorilor acestora. Scaunul pliabil pentru dus Ridder sustine max 150 kg si contribuie in mod decisiv la baia celor in varsta si bolnavi, care nu ar suporta sa stea in picioare in timp ce-si fac dus. De mentionat ca exista un scaun asemanator si pentru cada. Aici se comercializeaza si mobilier care sa usureze baita copilului.

Capacul WC LED LAS VEGAS face atractiva si partea foarte contestata, dar necesara a baii.
Covorase baie avand dublu rol: decorativ, dar si antialunecare. Se pot alege din magazinul care sta la dispozitia confortului nostru. Covorasele pentru baie ne seduc prin urmatoarele calitati ale lor:
-rezistenta la murdarire
-curatarea relativ usoara
-sunt antiderapante, prin urmare impiedica accidentele
-nu contin substante toxice cum ar fi: plumb, cadmiu si coloranti pe baza de compusi AZO
-modelele si culorile sunt atractive.

Ce recomanda Davopro.ro

1)    Aici se afla la un loc toate produsele necesare amenajarii interioarelor, prin urmare se economiseste mult timp, iar lucrurile pot fi asortate intre ele.
2)    La comenzi de peste 50 de lei, livrarea este gratuita.
3)    La lichidarile de stoc sunt reduceri de 25%
4)    Comenzile se plaseaza usor: telefonic (021 - 667 33 99), online: camelia.stan@davopro.ro, alina.zaharia@davopro.ro sau prin formularul de contact.
5)    Exista posibilitatea returnarii, in cazul in care produsele nu corespund gusturilor cumparatorilor.
6)    Oferirea unor informatii complete despre produse pe site. De exemplu, la prezentarea tavanelor false sunt amintite si avantajele utilizarii lor: lipirea usoara, mascarea defectelor, posibilitatea acoperirii lor cu vopsele in dispersie, fara a folosi solventi.
7)    Fidelizarea clientilor prin vouchere cadou si diferite promotii
8)    Orientarea cumparatorilor prin prezentarea celor mai cautate/vandute produse din fiecare categorie.

1 comment:

  1. Multumesc mult pentru informatie, o sa-mi prinda bine.

    ReplyDelete