Thursday, July 27, 2017

Vrei sa ii arati iubitului ca esti o femeie cu INITIATIVA? Afla cum!

In fiecare relatie amoroasa, unul dintre parteneri tinde sa fie cel cu mai mult spirit de initiativa. De obicei, domnii sunt cei care isi ajuta partenerele cu diverse sarcini si care, din cand in cand, isi surprind iubitele cu un gest romantic. Daca doresti sa ii arati iubitului tau ca esti o femeie cu initiativa sau, pur si simplu, vrei sa ii faci o surpriza placuta, iti voi veni in ajutor cu cateva sfaturi.
Iata cateva idei INEDITE pe care le poti pune in aplicare! 

  • Invita-l la un pranz in oras
Daca, de obicei, el este cel care te curteaza si te invita la intalniri, schimbati rolurile! Probabil ca iubitul tau nu se asteapta sa preiei initiativa de a organiza o iesire in doi. Ei bine, va aprecia ideea, cu siguranta! Rezerva o masa la restaurantul vostru preferat si comanda-i o camasa de pe HTTPS://www.massini.ro/camasi-barbati, pe care sa o poarte la intalnire. Astfel, totul va fi pregatit si va trebui doar sa va bucurati de timpul petrecut impreuna!
  • Pregateste o seara romantica

De obicei, cand vine vorba despre relatiile sexuale, domnii sunt cei ce iau initiativa si fac
propuneri. De data aceasta, surprinde-ti iubitul, fiind tu cea care preia controlul! Planifica o seara de neuitat, fara ca acesta sa banuiasca nimic. Organizeaza-te cu cateva zile inainte si pregateste fiecarte detaliu. Cumpara o lenjerie satinata de aici si adauga orice alte elemente de decor consideri ca s-ar potrivi ocaziei. Alege o zi in care ajungi acasa inaintea lui si asteapta-l ca si cum totul ar fi normal. Luati cina impreuna, apoi spune-i ca esti foarte obosita si ca il vei astepta in dormitor. Cand ti se va alatura, va avea cea mai mare surpriza!
  • Rezolva tu ceva de care, de obicei, se ocupa el!

Sa se ocupe cineva, din cand in cand, de lucrurile aflate in responsabilitatea ta, este un sentiment atat de placut! Cu totii ne simtim usurati, atunci cand cineva se ofera sa ne ajute sau sa rezolve ceva in locul nostru, mai ales daca avem o perioada dificila sau un program incarcat. Cu siguranta, exista ceva ce iubitul tau trebuie sa faca, insa nu isi gaseste timpul necesar. Poate fi o reparatie in casa, planificarea unui buget, cautarea unor ustensile sau electrocasnice de care aveti nevoie sau orice altceva. Preia initiativa si rezolva respectiva problema. Gestul tau va fi, in mod garantat, extrem de apreciat si laudat!

Asadar, lucrurile simple si micile gesturi ii pot arata iubitului tau ca esti o femeie cu spirit de initiativa, care isi doreste sa actioneze si sa contribuie la bunastarea cuplului.

11 comments:

  1. Bune sfaturi, intr-adevar barbatilor le place rasfatul.

    ReplyDelete
  2. Se invata cu narav pe urma. Barbatii, ca si copii, sunt foarte speculanti. Asta am aflat-o destul de tarziu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu cred ca si pe noi ne putem incadra in acest peisaj, dar e bine sa fii rasfatat uneori.

      Delete
  3. Buna sfaturi..ma gandesc cate le-ar si aplica

    ReplyDelete
  4. Sunt niste sfaturi utile,dar...ar trebuie si ei sa aplice astfel de sfaturi 😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie sa recunoastem ca de cele mai multe ori, ei sunt cei cu initiativa. Merita si ei un mic efort din partea noastra.

      Delete
  5. Sunt sfaturi care chiar uneori ar trebui sa le aplicam.

    ReplyDelete
  6. Sunt cateva pe care nu le-am pus in aplicare(nu ca as avea nevoie neaparat ) dar merita intr-una din zile sa le aplic :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm! Inseamna ca te-ai regasit in cel putin o situatie. :P

      Delete
  7. Tin minte ca la inceputul relatiei m-am gandit si eu ca ar trebui sa iau initiativa si chiar a avut un efect placut care s-a simtit imediat. Acum, lucrurile merg de la sine :D

    ReplyDelete