Thursday, August 17, 2017

Nu iti permiti o casa noua? Iata doua solutii pentru a reamenaja un apartament dificil



Stim cu totii ca e mai greu sa redecorezi apartamentul in care deja locuiesti, decat sa proiectezi unul nou. Intr-un apartament nou, ai libertatea sa alegi spatiul pe baza nevoilor si ideilor tale. Acasa, acolo unde deja locuiesti, trebuie sa renunti la anumite piese, deci sa faci compromisuri.

Daca ai nevoie urgenta de o schimbare in casa, dar nu dispui de resursele necesare sa iti iei un apartament nou, iti propun sa citesti cele doua idei de mai jos. Din experienta mea de vizitator in casele altor oameni, am observat ca majoritatea se plange ca nu gaseste piese de mobilier de lungime potrivita sau de forma dorita. Si hai sa fim seriosi, clasele sarace si de mijloc din Romania, majoritare de altfel, nu isi permit sa isi faca mobila pe comanda oricand.

Ideile pe care ti le propun azi aduc in scena o piesa de mobilier care se adapteaza apartamentelor non-perfecte. Azi vorbim despre coltare. Coltarele au numeroase avantaje, printre care, cel mai important este ca acopera bine spatiile goale si inestetice din casa.

1. Incearca un coltar de bucatarie

De pe vremea bunicii, cand coltarele aratau rau si erau asezate in fata unei mese cu musama, lucrurile s-au mai schimbat. Astazi poti gasi coltare de bucatarie foarte chic care fac statul la bucatarie o placere.

Poti primi atat prieteni la un joc de carti, cat si pe prietena cea mai buna la un pahar de vin sau o cafea. Povestile spuse intr-un spatiu comod, relaxat si frumos din punct de vedere estetic, sunt cele care leaga prietenii de-a lungul timpului. Trebuie sa poti sa razi si sa plangi intr-un spatiu frumos, nu?

2. Foloseste spatiul din sufragerie la maxim

Coltarele extensibile sunt o solutie fantastica pentru sufragerii. Iti poti intinde picioarele si, in acelasi timp, poti avea o canapea pe care sa iti primesti in vizita prietenii sau rudele. Mai mult, la film toate lumea e fericita pentru ca pur si simplu e mult mai mult loc! Nemaipomenind ca iubitorii de animale pot rezerva locul din dreapta catelului care poate sta alaturi si, in acelasi timp, separat, intr-un locusor al lui.

Asadar, daca nu mai ai loc in sufragerie sau canapeaua s-a invechit si nu mai stai comod in ea, iti recomand sa te gandesti la cea mai practica alternativa: coltarele.



In final, iti doresc mult succes la redecorare. Stiu ca nu e o sarcina usoara, dar cu un coltar poti scapa de problema cea mai mare: sa te muti intr-un nou apartament pentru ca nu stii cum l-ai mai putea face locuibil pe cel in care stai deja.

6 comments:

  1. Imi place acest articol.Multumim de aceste informatii.Nu se stie niciodata cand vrem sa folosim aceste idei.

    ReplyDelete
  2. Un articol util.Sa stii ca mi ai dat o idee.Casa in care locuiesc are camerele mici asa ca nu ar strica sa mai eliberez putin loc achizitionand un coltar extensibil

    ReplyDelete
  3. Da, mai ales pentru spatiile mici, mobila de colt este foarte practica, eu visez la o canapea in stilul asta.

    ReplyDelete
  4. Superbe idei superba mobila. Perfecte si pentru spatiile mici asa ca la noi :)

    ReplyDelete
  5. Canapeaua mea pe care dorm a inceput sa scartaie rau :))) dar nu ma pot desparti de ea deloc, salteaua e perfecta, m-am obijnuit cu ea, e tare, dar pana la urma va trebui sa o schimb. Nu a fost nici prea scumpa, asa ca nu pot sa am prea mari pretentii de la ea. As opta pentru un coltar.

    ReplyDelete
  6. Pentru a nu ma plictisi de casuta inchiriata in care stam, schimb foarte des decoratiunile. Mai cumpar o vaza, un tablou si tot asa :))

    ReplyDelete