Wednesday, February 14, 2018

5 upgrade-uri pe care le poti face pentru a creste valoarea masinii tale


Pasionatii de masini mereu au in minte diferite ambitii legate de autovehiculul lor, pe care in cele mai multe cazuri il considera mai mult decat un simplu obiect. Fie ca la un moment dat va trebui sa o scoti la vanzare sau doar vrei sa creezi senzatie pe sosea, maximizarea valorii masinii tale o poti realiza prin upgradarea unor componente cheie ale acesteia. Iti propunem mai jos cateva sfaturi ce te vor ajuta obtii ceea ce ti-ai propus in privinta automobilului.

1. Executa toate reparatiile necesare


Mergi la un service auto nu doar cand sesizezi nereguli in functionarea masinii tale, ci si preventiv pentru a identifica din timp defectiunile care pot aparea. Chiar daca te gandesti sa maximizezi costurile alege de fiecare data piese noi, precum cele de pe https://www.raoauto.ro/, unde le poti gasi la preturi foarte avantajoase. Pe langa Inspectia Tehnica Periodica ce se face odata la doi ani, nu uita de reviziile obligatorii ce trebuie realizate la timp.

2. Investeste in cosmetica masinii tale


Un element foarte important atunci cand vrei sa iti scoti vehiculul spre vanzare il reprezinta aspectul acestuia, prima impresie fiind influentata de acest lucru. Produsele si ustensilele profesionale adecvate sunt lucruri ce vor contribui benefic, iar in lipsa de idei vezi aici o varietate foarte mare de produse utile. Responsabilitatea felului in care arata masina iti este atribuita tie, iar neglijarea acestui lucru poate fi unul din motivele ce resping potentalii clienti.

3. Optimizeaza interiorul masinii pentru un drum mai relaxant si mai sigur



Un aer fresh pentru masina ta te va face sa te simti mai relaxat la volan, ajutandu-te sa ignori mai usor traficul aglomerat. Poti incepe prin inlocuirea boxelor vechi cu unele noi pentru a trai mai bine muzica ta preferata. Poti ajusta interiorul masinii tale si prin alegerea unei noi tapiterii. Daca te hotarasti sa faci acest pas, tine cont si de nuanta vopselei din exterior, de recomandat fiind ca ambele sa fie in aceeasi culoare.

4. Acorda mai multa atentie bateriei auto

Bateria auto este una dintre cele mai vulnerabile componente ale masinii tale. De fiecare data cand masina da semne ca nu mai vrea sa porneasca este necesar sa iei in calcul faptul ca termenul de valabilitate al bateriei expira si ar trebui sa o inlocuiesti. Chiar daca te gandesti ca perioada de viata a acesteia este ceva mai lunga, atunci cand vine sezonul rece vei avea nevoie, in mod cert, sa verifici starea acumulatorului tau.

5. Investeste in anvelope si jante de calitate

Asa cum reprezentantele sexului frumos acorda o atentie deosebita pantofilor si automobilul tau merita niste “incaltari” bune de drum lung si anevoios. Pentru aspectul estetic multe persoane pun accentul pe jante, dar gresesc prin a uita si de partea functionala. Atunci cand te hotarasti sa faci o alegere trebuie sa tii cont pentru ce anume folosesti automobilul.

Pentru o masina de familie este indicat sa fie respectate dimensiunile de jante si anvelope cu cele din fabrica, deoarece suspensia si articulatiile au fost gandite pentru o anumita greutate a rotii si un anumit balon al anvelopei.

In cazul in care folosesti autovehiculul in scopuri sportive este necesara utilizarea unor jante speciale pentru competitie, deoarece au aliajul mai dur si mai rezistent. Iar in ceea ce priveste dimensiunea e bine sa le alegem in functie de masina pe care vrem sa le montam. La o masina puternica niste jante mai mari vor da mai multa aderenta si stabilitate.

Iti uram spor la drum si la facut imbunatatiri, dar nu uita sa pui pe primul loc atat siguranta ta, cat si a celorlalti participanti din trafic!

20 comments:

  1. Îmi cer scuze, dar acestea nu sunt upgrade-uri, sunt lucruri normale și uzuale pe care le faci mașinii tale! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depinde din ce punct de vedere privesti, dupa parerea mea sa modific interiorul masinii, sa-mi schimb boxele si jantele nu sunt uzuale.

      Delete
  2. Partea cu cauciucurile am rezolvat-o acum mai vreau un suport pentru pahare, unul pentru telefon pe tetiera din spate a scaunului si altul pentru GPS.

    ReplyDelete
  3. Nu ma ocup eu de masina, dar am sa-i arat sotului acest articol.

    ReplyDelete
  4. sa avem o masina buna si mult functionala trebuie sa ii acordam multa atentie si multa ingrijire,asa nu ne va lasa in drum niciodata!

    ReplyDelete
  5. eu cred ca trebuiesc facute frecvent, masina este foarte importanta!

    ReplyDelete
  6. Nu prea sunt pasionata de masini, nici nu am carnet, poate il intereseaza pe tata.

    ReplyDelete
  7. Masina trebuie ingrijita si intretinuta, dar si imbunatatita, daca se poate.

    ReplyDelete
  8. Ce bine ca n-am masina! :)) am scapat de o bataie de cap in plus.

    ReplyDelete
  9. Eu mi-as masina cu alta noua, dar cum nu am bani de asa ceva o sa-mi-o upgradez pe aceasta.

    ReplyDelete
  10. Eu ma pricep in acest domeniu, sotul se ocupa de masina.

    ReplyDelete
  11. O masina chiar necesita multa grija si trebuie sa investim in ea constant, pentru a fi pe placul nostru.

    ReplyDelete
  12. Mie imi place sa folosesc masina cu dotarile din fabrica. Daca vrea sotul sa aduca modificari suplimentare .... este liber s-o faca

    ReplyDelete
  13. Si a mea hodorogeste pe undeva, trebuie bagata in service!

    ReplyDelete
  14. Mi-ar placea si mie o masina cu interiorul cum ne-ai aratat tu :D Eu doar conduc, sotul se ocupa de restul. Mersi de ponturi.

    ReplyDelete
  15. Bifate toate! Bravo mai baieti, bune sfaturi oricum!

    ReplyDelete
  16. Am o pasiune puternica pentru biciclete... imi plac masinile insa ma intreb daca voi putea fi la fel de pasionat de masini la fel cum sunt de biciclete. Am primit anul trecut de la fratele meu mai mare o bicicleta profi (de pe https://www.bikexcs.ro/ ,ca sa stiti despre ce vb) si de atunci ies foarte des la plimbari luuungi! Iubesc sa ma plimb

    ReplyDelete
  17. Asta imi aduce aminte de Toma Alexandru, avea el un material despre masini tunate :))) doamne cat am mai ras :))))) am fost la un show si de atunci le urmaresc activitatea saptamanal, el cu sergiu floroaia si inca cativa au facut comics club si sunt foarte tari! Vedeti pe site daca vreti sa mergeti la vreun eveniment https://comicsclub.ro/

    ReplyDelete
  18. How much gold do you need in an alloy of titanium?
    Gold can titanium rings be resized plating is used titanium block in nano titanium a stainless steel and it's made of titanium with a short handle. In a nutshell, it's titanium wire the closest you titanium watch have of making

    ReplyDelete
  19. De peste 13 ani de casnicie nu am putut naste, continui sa fac avort chiar daca raman insarcinata, toti doctorii nu m-au putut ajuta, pana cand sora mea m-a indrumat catre Dr DAWN, care m-a ajutat si am ramas insarcinata si acum am ai o fetita frumoasa,
    De asemenea, îi ajută pe mulți dintre prietenii mei pe care i-am îndrumat, Dr. DAWN este o binecuvântare pentru toți cei care îl contactează,
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    *Dacă vrei să-ți recuperezi iubitul.
    *Dacă îți dorești soțul/soția înapoi.
    *Dacă doriți să recuperați bunurile sau banii furați.
    *Dacă doriți să tratați orice fel de boală,
    Contactați-l pe WhatsApp: +2349046229159

    ReplyDelete