Tuesday, February 13, 2018

Organizezi o petrecere de botez? Top 5 detalii IMPORTANTE pentru invitati

Desi petrecerea de botez ii este dedicata prichindelului tau, cu siguranta, stii deja faptul ca acest eveniment trebuie sa fie si pe placul invitatilor. In fond, cei care constientizeaza si se bucura de o astfel de petrecere sunt persoanele dragi, pe care iti doresti sa le ai aproape in astfel de momente. Pentru a reusi sa ii impresionezi pe toti cei care vor fi prezenti, trebuie sa te asiguri ca pui la punct detaliile carora acestia le acorda atentie si pe care le considera esentiale intr-un astfel de context.


Iata 5 detalii IMPORTANTE pentru invitati, la o petrecere de botez:


1. Aranjamentele florale
Este un lucru deja cunoscut acela ca atmosfera care ii intampina pe invitati la o petrecere, indiferent de tipul ei, influenteaza starea de spirit a acestora si, implicit, bunul mers al intregului eveniment. In ciuda faptului ca o multime de persoane ignora aranjamentele florale atunci cand organizeaza o astfel de petrecere, acestea sunt extrem de importante in crearea unei ambiante potrivite. Astfel, un prim detaliu caruia trebuie sa ii acorzi atentie si pe care, in mod cert, toti cei prezenti il vor observa, se refera la decor si aranjamentele florale. Pentru a reusi sa ii impresionezi pe toti cei care vor fi alaturi de tine in acest moment, apeleaza la o firma specializata in acest domeniu si, cu certitudine, nu vei da gres.

2. Muzica
Bineinteles, muzica este un element esential pentru reusita oricarui eveniment. Pe langa faptul ca aceasta trebuie sa fie in ton cu ocazia, este foarte important si sa fie suficient de antrenanta, astfel incat sa ii indemne pe toti invitatii sa danseze. De asemenea, avand in vedere ca fiecare persoana care va participa la acest eveniment are gusturi diferite in materie de muzica, trebuie sa te asiguri ca variezi, pe durata intregii petreceri, stilurile muzicale. Mai mult decat atat, poti opta pentru un band live sau chiar pentru un moment artistic sustinut de un cantaret cunoscut. Fara indoiala, daca vei tine cont de aceste amanunte, vei reusi sa iti impresionezi toti invitatii.

3. Marturiile
In general, atunci cand vine vorba despre un botez, invitatii se asteapta sa primeasca, din partea parintilor, un obiect care sa le aminteasca de participarea la eveniment. Totusi, pentru a-i surprinde intr-un mod placut, poti renunta la marturiile clasice si sa optezi, in schimb, pentru unele inedite, in asa fel incat sa ai garantia ca acestia nu au mai primit astfel de obiecte la o alta petrecere de acest gen. In acest sens, acceseaza site-ul Taramul Iubirii si alege modelul preferat, dintr-o gama variata de marturii. Cu certitudine, acest detaliu va fi pe placul invitatilor.

4. Accesoriile
Accesoriile precum plicul pentru bani este un alt detaliu important pentru invitati. Acesta este un element care ii ajuta pe toti cei prezenti la eveniment sa evite situatiile in care se pot simti stanjeniti din cauza darului pe care altii il ofera. Pe langa faptul ca ofera o nota de confidentialitate, plicul pentru bani dovedeste faptul ca organizarea petrecerii a fost gandita pana la cel mai mic amanunt. Drept urmare, intra pe https://www.taramuliubirii.ro/plicuri-de-bani-botez/ si alege un set de plicuri care sa fie pe gustul tau.

5. Aranjarea la mese
Nu in ultimul rand, trebuie sa ai in vedere aranjarea invitatilor la mese. Atunci cand participa la un astfel de eveniment, oamenii isi doresc sa se distreze si sa se bucure de prezenta persoanelor cunoscute. In consecinta, asigura-te ca toti cei prezenti vor beneficia de compania celor dragi, dar si ca mesele sunt organizate in asa fel incat toata lumea sa aiba acces rapid la ringul de dans si la grupurile sanitare. Fara doar si poate, acesta este un alt detaliu important pentru invitati, de care trebuie sa tii cont in organizarea petrecerii.

Acestea fiind spuse, urmareste toate aceste cinci detalii si, mai mult ca sigur, vei reusi sa organizezi o petrecere de botez de neuitat atat pentru micutul tau, cat si pentru invitati.

12 comments:

  1. Sfaturi perfecte, eu la botezul micutului am fost laudata pentru marturiile frumoase pe care le-am ales.

    ReplyDelete
  2. Si eu apreciez grija pentru marturiile alese, mai ales ca pentru invitati, vor fi amintiri pe care le vor pastra cu drag

    ReplyDelete
  3. Total de acord cu tine, 3 botezuri am organizat, sunt experta deja 😂 Super util articolul!

    ReplyDelete
  4. Cred ca cele mai mportante sunt marturiile, ca doar cu ele si cu pozele raman invitatii dupa petrecere ;)

    ReplyDelete
  5. Abia astept sa vad si eu cum e. La nunta zic ca m.am descurcat bine!

    ReplyDelete
  6. Cred ca muzica si aranjarea corecta la masa a invitatilor sunt factori importanti pentru o petrecere reusita.

    ReplyDelete
  7. Aș mai adăuga un magician pentru entertainment.

    ReplyDelete
  8. Momentan nu ma pregatesc pentru nici un botez, insa peste cativa ani poate ca da iar acest articol imi va fi de ajutor.

    ReplyDelete
  9. Sincer, nu prea organizez eu niciun fel de petrecere, dar curioasă tot sunt de ce și cum se face. Și cum curiozitatea a omorât pisica - cică, iar ce nu te omoară te face mai... curioasă, am intrat să văd despre ce-i vorba. :D

    ReplyDelete
  10. Cam de aceste lucruri am tinut si eu cont atunci cand am avut botezul fetitei

    ReplyDelete
  11. Momentan nu organizez un botez, dar cand o voi face am sa am grija sa tin cont de sfaturile tale.

    ReplyDelete
  12. Cam astea sunt principalele aspecte de care sa tinem cont, pentru un botez reusit.

    ReplyDelete