Thursday, February 1, 2018

Proprietar de pensiune? Iată 3 sfaturi ESENȚIALE pentru menținerea igienei


Dacă de pe fereastra casei dumneavoastră se poate admira un peisaj pitoresc inedit pe care ați dori să-l vadă și ceilalți, atunci vă aflați în locul și situația potrivită pentru a înființa o pensiune. Mică, dar cochetă, aceasta trebuie să ofere clienților tot ceea ce-și doresc atunci când merg în concediu – liniște, confort și servicii de calitate.

Pentru acestea din urmă trebuie să depuneți un mic efort ca să vă asigurați că toți cei care calcă pragul pensiunii dumneavoastră sunt complet satisfăcuți și convinși să revină și cu altă ocazie. Detaliile fac întotdeauna diferența, în special când este vorba de curățenie. De aceea, trebuie să investiți mai mult timp în asigurarea condițiilor ce îi vor face pe oameni să revină cu plăcere în pensiunea dumneavoastră.

Aflați din acest articol care sunt produsele care vă trebuie pentru păstrarea curățeniei ireproșabile:


  1. Pentru înlăturarea eficientă a murdăriei și prafului aveți nevoie, în primul rând, de articole de calitate, practice și mereu la îndemâna angajaților care se ocupă de acest aspect. Pentru aceasta, este nevoie să vă orientați către cele mai utile produse de curatenie de la Sanito, precum cărucioarele ori mopurile profesionale, care îi vor ajuta pe responsabili să mențină curățenia în fiecare încăpere și colț al pensiunii. Cu siguranță, acestea vor facilita munca de igienizare, contribuind totodată la satisfacția clienților.
    Câștigurile vin odată cu oferirea de servicii exemplare de calitate. 
  2.  Știți, probabil, că unii dintre cei mai mari dăunători, ce pot pune în orice clipă afacerea dumneavoastră în pericol, sunt insectele. Fie că este vorba de gândaci, greieri sau de nelipsitele insecte zburătoare, acestea trebuie să fie înlăturate complet din preajma unității dumneavoastră, cu ajutorul insecticidelor pe care le puteți găsi aici https://www.sanito.ro/insecticide, întrucât plasele de la ferestre și uși nu sunt întotdeauna de ajuns. În plus, cele mai multe dintre insecte sunt purtătoare de bacterii, care nu doriți sub nicio formă să se răspândească în pensiune. Un loc în care mișună gândacii și unde zboară în permanență muște nu este curat și nu va fi, implicit, apreciat de nimeni. 
  3. Pentru un plus de siguranță și profesionalism, puteți opta pentru accesorii de baie prin care să mențineți igiena și aprecierea clienților. Instalați, de exemplu, capace de toaletă cu folie igienică, care se înlocuiește automat la fiecare utilizare și protejează baia de răspândirea microbilor. De asemenea, puteți opta pentru dispensere de hârtie igienică cu capac și închidere, pentru a-i asigura pe clienți de igiena ce este prioritară pentru unitatea dumneavoastra. 

 Așadar, este important să vă asigurați că produsele pe care le folosi sunt de calitate înaltă și vor da cele mai bune rezultate. Cel mai indicat este să vă sfătuiți în permanență cu responsabilii de curățenie, pentru a răspunde cu promptitudine necesarului de servicii și produse.

18 comments:

  1. Chiar daca nu am pensiune,curatenia trebuie facuta cu produse bune,sa facem curatenie ca trebuie nu doar de dragul ca am facut,cat despre locuri publice acestea trebuie sa fie curate si dezinfectate la maxim!

    ReplyDelete
  2. Nici nu vreau sa ma gandesc ce am patit anul trecut cu furnicile si cu tantarii si primaria bineinteles ca nu a luat nicio masura. Prin urmare, o sa imi fac stocul de insecticide din timp, ca eu nu suport ganganiile astea.

    ReplyDelete
  3. Candva visam si eu sa am o pensiune dar cand stiu cat de greu de administrat e si cate probleme apar.. ramane totul un vis.

    ReplyDelete
  4. E foarte important ca o pensiune sa fie curata, astfel clientii vor reveni.

    ReplyDelete
  5. Curatenia este esentiala in orice pensiune sau loc unde iti petreci vacanta. Pentru mine este un criteriu decisiv atunci cand aleg o locatie in care sa petrec cateva nopti.

    ReplyDelete
  6. Sfaturile tale sunt foarte pertinente si utile. Eu am lucrat un an la curatenie pentru o unitate de cazare in regim hotelier si intradevar trebuia sa fiu foarte atenta la toate aceste detalii.

    ReplyDelete
  7. Cred ca este cel mai important lucru atunci cand alegi un loc de cazare. Daca iienna e precara, a doua oara clientii nu it mai trec pragul si primesti un feedback negativ

    ReplyDelete
  8. hmmm, visul meu o pensiune la munte sus!!!

    ReplyDelete
  9. Curățenia este foarte importanta, la baie, in camere, asternuturile si prosoapele să fie bine spălata și dezinfectate. Pentru mine astea conteaza mult.

    ReplyDelete
  10. Nu am pensiune dar casa este suficient de mare ca atunci cand ma apuc de curatenia generala sa am impresia ca parca nu se mai termina si ca as locui intr-un castel cu 100 de camere nu 3 :)) Totusi, sfaturile sunt foarte bune de aplicat si pentru o casuta de dimensiuni mai mici.

    ReplyDelete
  11. Abia reusesc sa ma tin de curatenie in apartament! Peste un an cred ca reusim sa ne mutam la casa...ma gandesc cu groaza la cat am de treaba!

    ReplyDelete
  12. Chiar eram in cautare de anti-insecticide bune, iar pe site-ul mentionat de tine am gasit exact ceea ce imi trebuie. Se pare ca acest articol e util si pentru cei care nu au pensiune :D

    ReplyDelete
  13. Curatenia trebuie sa fie pe primul loc, mai vazusem eu la pensiuni pe unde am mai fost, pozele superbe si in realitate...

    ReplyDelete
  14. Ohh da, ai punctat ce era mai important. Sper ca proprietarii de pensiuni sa citeasca acest articol si sa nu uite de curatenie!

    ReplyDelete
  15. Eu cred ca, curatenia trebuie sa fie pe primul loc oriunde.

    ReplyDelete
  16. Este greu sa ingrijesti o casa, dar o pensiune.

    ReplyDelete
  17. Mai ales intr-o astfel de afacere, trebuie sa aj grija ca totul sa fie impecabil.

    ReplyDelete
  18. Curand o sa fie gata si casuta pe care o construim de doi ani deja, o sa avem multe camere vacante si ne gandim sa facem un ban din ele, in regim hotelier. Casuta am facut-o cu cei de la https://www.eproiectedecase.ro/ ,foarte meseriasi baietii! Ne-au dat si sfaturi de business dupa ce le-am spus ce vrem sa facem :))

    ReplyDelete