Saturday, March 1, 2014

Noul membru al familiei Viper

Nici nu mi-a iesit din minte smartphone-ul pe care vi l-am prezentat data trecuta, ca Allview a lansat pe 25 februarie 2014, la Mobile World Congress Barcelona 2014, eveniment european dedicat tehnologiei mobile, smartphone-ul Viper S, noul flagship al gamei de Dual-SIM-uri, ce va putea fi achizitionat din luna aprilie la pretul de 1299 lei din magazinele partenere.

Prin ce se remarca Allview V1 Viper S? Are un procesor performant Qualcomm Snapdragon Quad Core tactat la 1,4 GHz, memorie RAM de 2GB, solutie grafica AdrenoTM de 450 MHz pentru o experienta exceptionala de browsing si multi tasking. Memoria flash este de 16 GB dar cu ajutorul unui card MicroSD se poate extinde pana la 48 GB. Are o camera principala Omnivision de 13 MP cu autofocus si una secundara de 5MP, functii de inregistrare video full HD, fotografiere HDR, eraser, red eye reduction, time lapse, smile detection si V-gesture.
Display-ul sau este de tip IPS HD OGS si ruleaza sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.
Este dotat cu  tehnologia wireless NFC (Near Field Communication), ce permite schimbul rapid de informatii intre diferite dispozitive prin apropierea sau atingerea acestora. Amplificatorul audio Yamaha, difuzoarele stereo, sistemul DTS si cele doua microfoane asigura o fidelitate inalta sonora si au functia de atenuare zgomot. Viper S este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.




Ce parere aveti despre noul membru al familiei Viper?

4 comments: