Wednesday, March 6, 2013

Ce este timpul?

V-ati pus vreodata intrebarea: " Ce este timpul? ". Oare poate fii definit fara sa starneasca controverse?

Intotdeauna a fost un subiect important al filozofiei, artei, poeziei si stiintei...

Masuram timpul pentru a cuantifica durata evenimentelor si intervalele dintre ele, iar unul din cele mai folosite instrumente de masurare a timpului este ceasul.

Stiu ca veti spune ca v-am adus in discutie acest subiect dar nu sunt in stare sa va dau o definitie a timpului, a ceasului, nici macar nu stiu cine e genialul om care a inventat ceasul sau anul in care a fost inventat... Un lucru e sigur insa: stiu sa apreciez calitatea ceasurilor si sa le admir  pentru ca ofera un aer dinstinct purtatorilor sai.

Pana si un necunoscator ca mine si-ar dori sa aiba ceasuri de lux , cu eticheta Swiss made, un calificativ  distinct in domeniul orologeriei, care certifica materiile prime atent selectionate si prelucrate, precizia fina si calitatea deosebita. Mi-as dori tare mult un ceas Karl Breitner pentru sotul meu, a carei zi de nastere va fii in doar cateva zile drept multumire pentru toate clipele frumoase pe care mi le ofera, a vorbelor nerostite de mine pe care deja le cunoaste, pentru tot timpul petrecut alaturi de mine...
De ce as vrea sa-i ofer un ceas Karl Breitner? Pentru ca in spatele acestui brand e atata istorie, munca si talent, asa cum in spatele fiecarei familii e o poveste...



Nu stiu daca exista vieti anterioare, dar daca exista sunt sigura ca sotul meu a fost un amiral distins cu 5 stele, pentru ca in viata de zi cu zi tot ceea ce face o face cu daruire, lupta contra tuturor greutatilor fara sa se planga macar o data si razbeste cand nimeni poate nu i-ar da nici o sansa.



Asta e sotul meu, un spirit de luptator, iar cadoul potrivit pentru el ar fi un ceas demn de un amiral curajos ca el. I-as darui un  ceas Karl Breitner Admiral Rose Gold Black placat cu aur roz, cu geam de cristal, cu curea de piele si cu 25 de rubine.

Ar merita acest ceas, pentru ca a fost, este si va fii amiralul vietii mele!

Sunt curioasa ce ceasuri de lux cu ar darui cititoarele mele barbatilor din viata lor...

9 comments:

  1. Sotul meu are un cadou din partea mamei sale care din pacate numai este printre noi ,marca Rowex asa ca nu a-si mai putea darui alt ceas ,pe aceasta o poarta cu multa mandrie ,dar neaparat sa-i face cadou sunt sigura ca va fi foarte mandru de cadoul primit din partea ta ,doresc sotului tau un calduros La Multi Ani ! sanatate si multa fericire.

    ReplyDelete
  2. foarte frumos articolul LA MULTI ANI sotului tau,

    ReplyDelete
  3. frumos articolu eu din pacate nu pot purta ceasuri ma irit si asa ca admir si atat . la multi ani si o primavara frumoasa .

    ReplyDelete
  4. :D Super cadou pentru sot:p La multi ani si din partea mea:) despre ceasuri mi am mai exprimat odata pararea,sunt deosebite si de fiecare data cand nu sti ce sa cumperi unui barbat sau unei femei,poti mereu sa cumperi un ceas:D mai ales placat cu pietre semipretioase ,cu aur etc:D nu poti da gres.Acum dau o raita pe sit sa ma mai delectez un pic si asa se aglomereaza deja zilele de nastere in familia noastra mare;))

    ReplyDelete
  5. cat de bine arata acest ceas..wow.

    ReplyDelete