Thursday, March 21, 2013

Cine are farmec?

Romance cu farmec sunt si vor fii destule, pe unele nu le cunoastem, altele fac parte din trecutul tarii noastre, din viata noastra sau am auzit de ele de la televizor ori din reviste.

Dar care sunt acelea, cum le identificam?

Incerc sa-mi dau un raspuns singura, dar mi se pare asa de complicat sa dau nume, pentru ca dupa mine fiecare femeie are farmecul ei, indiferent ca e vorba de mama, bunica, sora sau vecina noastra, toate au acel ceva doar al lor. Probabil, veti fii tentati sa ma contraziceti spunandu-mi ca acestea trebuie sa fie femei complete care sa imbine o cariera de succes cu o viata de familie implinita. Nu o sa va contrazic, sunt de acord si cu acesta teorie, dar nu uitati ca si o femeie simpla atrage printr-o trasatura distinctiva fie ca e vorba de ochii ei expresivi, buzele senzuale, parul matasos, manichiura ingrijita, tinuta impecabila sau simtul umorului...

Pot fii mamele sau bunicile noastre asupra carora poate timpul si-a pus amprenta si care totusi ne farmeca zi de zi cu prezenta lor, prin vorba si privirea lor blanda ori printr-un simplu zambet, de asemenea pot fii si romancele care au ramas in istoria frumoasei noastre natiuni si cu care ne madrim.

Una dintre ele este Nadia Comaneci - un nume asociat Romaniei mai mult decat oricare altul... Ambitia, perseverenta si increderea in sine au facut din ea un exemplu pentru toate gimnastele lumii, fiind prima care a obtinut nota 10 la un concurs olimpic de gimnastica in anul 1976 la Jocurile Olimpice de Vara din Montreal, Quebec. In 1978 Nadia a concurat cu o greutate peste medie si iesita din forma a cazut la paralele clasandu-se pe locul 4, dar reusind sa ia totusi titlul la barna. In 1979 a revenit la o greutate normala, iar dupa concursul preliminar al Campionatelor Mondiale fost spitalizata in urma unei taieturi la incheietura mainii si i s-a recomandat sa nu concureze, dar ea a facut-o si a obtinut 9.95 la barna. Un exemplu de vointa, un spirit luptator, dar si o noua romanca ce a rescris istoria...

  Sursa

Daca ma gandesc mai mult la semnificatia cuvantului Farmec, prima data imi vine in minte firma romaneasca cu traditie care ne ajuta sa ne pastram frumusetea naturala, asadar romancele cu farmec ar putea fii de asemenea femeile care folosesc aceste produse de calitate pentru a obtine si mentine o frumusete frusta, sanatoasa.

Eu, tu sau ea, toate suntem romance cu farmec, speciale, unice si mandre-n toate cele!


15 comments:

  1. Nadia Comaneci e una dintre cele mai cunoscute romance in toata lumea, ma bucur ca ai ales-o ca si exemplu!

    ReplyDelete
  2. Dap asa este Nadia e una dintre romancele mandre n toate cele,care nu numai ca a reusit in viata dar a reusit ca ROMANCA.. Farmec inseamna naturalete ,respect pentru acest brand,il folosesc cu tot dragul <3 dar mai ales respect pentru initiativa.

    ReplyDelete
  3. Sunt atat de multe romance in istoria tarii noastre, ca mi-a fost asa greu sa aleg un exemplu... :)

    ReplyDelete
  4. Respect si pentru tine draga mea si tu esti o romanca mandra-n toate cele :)

    ReplyDelete
  5. Romancelor va iubesc pe toate toate !!!

    ReplyDelete
  6. As adauga eu cu sentimente pure, fara alte intentii ascunse ca un gentleman :))

    ReplyDelete
  7. Eram mica atunci cand ea concura la Montreal, era modelul nostru. Incercam sa o imitam in jocurile noastre.

    ReplyDelete
  8. Da, de la ea putem invata ca daca iti doresti ceva din tot sufletul si dai totul pentru el, ai sa reusesti :)

    ReplyDelete
  9. Ai continuat perfect. Mersiiii !

    ReplyDelete
  10. bravo romancelor care au dus numele tarii cu mandrie peste hotare :)

    ReplyDelete
  11. Pe parcursul vietii noastre intalnim sau am intalnit femei cu farmec si nu conteaza numai infatisarea,mai mult conteaza sufletul :) eu sincer mai mult apreciez frumusetea sufletului decat a chipuli :)

    ReplyDelete
  12. De Sarmiza Bilcescu-Alimanisteanu, chiar nu stiam si mai sunt ceva romance demne de mentionat! Foarte frumos :)

    ReplyDelete
  13. Sunt multe despre care nici eu nu stiam :)

    ReplyDelete